BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

:) m-a sunat si pe mine Maria, din greseala insa.. Numele de familie coincidea cu al unei paciente care se pregatea de FIV.. Ma invita sambata la 11 si ceva la clinica :) Pana la urma ne-am lamurit .. Asa ca m-am gandit la voi... N-am postat decat o data, de 2 ori ,poate va mai aduceti aminte, dar m-am gandit sa intru sa va zic ca sunt bine, am 26 saptamani.. si ...de-abia astept :)
Va pup, ma bucur mult pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Eu aspenterul l-am intrerupt de mult timp, datorita sangerarilor. Mi-a fost teama sa il reiau sa nu ma apuce iar sangerarea.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

care sambata?
vreau si euuuuuu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor!

Sunt o aspiranta veche, nu am postat la acest subiect...dar acuma vreau parerea voastra legat de medrol/prednison si climen.

Dupa cum vedeti am la semnatura doua avorturi. La primul am luat tarziu clexanul si am zis ca asta a fost de vina. La al doilea am luat din priam zi de cm si prednison de la care mi-a scazut asa de tare imunitatea incat toata luna am fost racita, de nu m aputeam pune pe picioare.
Aici intrebare de medrol. La fiv am luat si eu medrol dar doar cateva tb intre punctie si et si nu am avut acele simptome ca de la prednison. Din cates tiu este toxic pt sarcina.
Dar am vazut ca unele dintre voi a luat pana la sfarsitul primului trimestru.
va rog lamuriti-ma cum si cat se poate lua medrol.

A doau intrebare ar fi legat de Climen.
Eu am facut stimulare ca din cauza insulinorezsitentei nu ovulez spontan. La insistentele mele mi-a masurat si endometrul, care era 7,13. Dupa spusele dr si la fiv este de ajuns. Dar eu stiu ca terbuie sa fie mult mai groasa. Cu siguranta din cauza clostilbegytului am avut-o asa de subtire.
Ei la urmatoare incercare as vrea sa iau si eu cicloprogynova, daca reusesc sa o procur din afara tarii, daca nu Climen tot pastilele albe.
Cei care ati luat ma indrumati cat se ia si pana cand. Eu stiam ca se ia pana la beta pozitiv dar vad ca voi ati luat si pana la sf trim 1.

Va multumesc frumos de raspunsuri si scuze daca am deranjat.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 5 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ha, tocmai intrasem sa va dau vestea cea buna dar vad ca deja ati aflat. Deeeeeci.....suficient cu vacanta :).

mocanita - ma bucur ca mai dai cate un semn, fie si asa rar :).
sunshine4ever - in urma cu doua pagini am scris ce schema de stimulare am avut eu, de fapt este protocolul recomandat de catre medicul nostru.
Pe scurt da, pana la sfarsitul trim. I si estrogen si cortizon.
filipac - felicitare!
tokyo-te asteptam cu vesti de la morfo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

deci chiar vine sambata asta. cat de tare.maine o sun si eu pe maria!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

sunshine4ever - in urma cu doua pagini am scris ce schema de stimulare am avut eu, de fapt este protocolul recomandat de catre medicul nostru.
Pe scurt da, pana la sfarsitul trim. I si estrogen si cortizon.

Catalina

Da am citit, multumesc frumos. Deci sa inteleg ca totusi medrolul se poate lua pana la sf trim 1 , nu e toxic, cum se zice? Sincera am vazut cu medrol mi-a fost ok acele cateva zile la fiv, iara cuma la prednison mi-am distrus imunitatea, de aceea as opta la medrol. Doar ca dr meu zice ca nu e nevoie de nimic , din moment ce am ramas de doua ori. Pt el si endometrul de 7 este ok. Eu zic ca nu, de acea intrebam si de Climen pastile albe cate si cum se iau si pana cand.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 5 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Pup fetele.

Sunshine mie dr ginecolog nu mi-a dat medrol, dar dna U mi-a zis sa iau cel putin pana la beta si apoi mai vedem.
Cat despre climen ginecologul m-a pus sa iau cate o pastila alba la 12 ore.

pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Pup fetele.

Sunshine mie dr ginecolog nu mi-a dat medrol, dar dna U mi-a zis sa iau cel putin pana la beta si apoi mai vedem.
Cat despre climen ginecologul m-a pus sa iau cate o pastila alba la 12 ore.

pupici

Nu stiu daca incurc borcanele, dar tu nu ai avut beta pozitiv?
Si acest climen o tb la 12 h pana cand ? Pana la beta poztiv sau marea majoritatea dau pana la sf de trim 1?
Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fiecare medic are un alt protocol.Dr. D recomanda pana in saptamana 12 tratamentul de sustinere (acesta incluzand si cortizonul - eu am luat prezolone 2/zi - 5mg/tableta).

Despre endometru ce sa spun.....unii medici nu sunt multumiti cu un endometru de 7. Medicul meu sigur nu.
La FET eu am luat 9 progynova/zi si un patch dermestril de 100mg.
La FIV, 3 progynova albe/zi.

Mergi la inceput