BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Buna, fetelor!
Va rog sa-mi spuneti daca stiti cumva cand vine in tara dl. dr. DD. Il astept si eu pentru FIV. Am facut o parte din analize si il astept pentru schema de tratament. Sunt nerabdatoare. Cata, ai tu cumva mai multe informatii? Sper ca si-a revenit dupa interventia chirurgicala. Multumesc. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Luck, eu am facut de la ET clexane de 0.4. Si asa fac si acum.
Daniela, cred ca am scris eu pe pagina precedenta, spera ca poate sa vina la sfarsitul lui aprilie, insa nu se stie 100% Depinde cum se simte. Bafta multa!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Multumesc mult, Ingeras! Multa sanatate tie si bebesului si tuturor fetelor! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

Ingeras, nici nu stii cat de fericita sunt pentru tine, pentru ca te-ai linistit in privinta lui bebe si ca totul este ok
meriti din plin aceasta bucurie si implinire!!!

o asteptam astazi si pe Filipac sa vina cu vesti, dar sunt sigura si ca ea este f bine.

eu abia maine voi avea ce sa va scriu.
adrianaady, sa stii ca nu am preferinte in privinta lui bebe, important e sa fie sanatos/sanatoasa si sa duc sarcina cu bine pana la termen.

am vb si eu cu Maria astazi si de miercuri intrerup prednisonul. despre dozele de progesteron, m-a sfatuit sa discut cu medicul meu.

in rest totul este bine.burtica creste incetisor, insa parca mai mult sanii (sper sa nu ajung o mica "laptarie" pentru ca eu aveam deja sanii marisori.
astept ziua de maine, cu multe emotii si nerabdare.

pupici tuturor fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Catalina, eu fac tratament de sustinere dupa ET cu climen(1 pastila la 12 ore),iar pt trombofilie clexane 0,6/zi.
Am intrebat si mi s-a spus ca tratamentul de sustinere sa-l fac pana la 12 saptamani.
Dr.D,am inteles ca il da pana la 6-7 saptamani.
Ma poti ajuta,te rog frumos?
Sunt insarcinata in 7 saptamani.

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

inna - imi cer scuze dar nu am intelas f bine intrebarea :(.

Despre tratamentul meu de sustinere iti pot spune ca am luat estrogen (cycloproginova si dermestril)pana prin saptamana 12. La fel medrol. Clexane toata sarcina si dupa ce am nascut 21 zile, progesteron pana in s 35 sau 37 nu mai imi amintesc(cred totusi ca 37, dar a fost alegerea mea), aspenter pana in saptamana 26/27. acid folic 5mg toata sarcina,elevit si tardyferon la fel (medicii romani cam neglijeaza sa recomande fe dar Dr. D insista f mult.
Cam atat .....

daniela - si eu stiu cam la fel, daca lucrurile merg bine la sfarsitul lunii se vor incepe iar procedurile.

ady - ai dat in bobi ? :))

ingeras, filipac, tokyo - ma bucur ca sunteti bine, asa sa fiti pana la 40s. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Da Cata dau in bobi si la cei din jur mereu se potriveste, numai la mine nu imi iese niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Cata,mi-ai raspuns f bine.
Si tu ai luat cycloproginova pana in sapt 12.

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

buna dimineata,
Vad ca ieri s-a animat din nou subiectul.
am fost si eu ieri la iasi am stat 3 ore la medic la masurat, bine nu continuu, facea niste masuratori ieseam pe hol, iar intram pt ca bebe oricum nu statea. se asezase sub operatia mea si nu putea vedea nimic medicul. mi-a masurat si mie toate alea, nu mi-a zis nimic de sex ca doctorul asta nu zice el chestii din astea. a facut o corelatie intre masuratorile lui si rezultatele la dublu test si am ieist f bine, avem, 12 saptamani si 6 zile, suntem in grafic cu toate, riscurile la sindroame au iest f scazute si nu mai trebuie sa fac triplu test. singura chestie e ca placenta este jos inserata si a zis ca nu crede ca se va mai ridica mult. o sa merg la tipul asta si pt celelalte morfofetale ca e f ok.
o sa mai stau vreo 2 saptamani si o sa merg si la doctorita mea.mie deocamdata sanii mi-au crescut, imi schimb sutienele, dar in rest nu is alte schimbari. si vreau sa imi caut creme antivergeturi sa incep sa ma dau.
in rest adorm tot mai devreme dar pofta de mancare mi-a scazut considerabil.
va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

catalina2307 - multumesc, cata! Tocmai m-a sumat Maria. Sunt si eu programata sambata. Vine dl. doctor. Uraaa! Va pup. Doamne Ajuta!

Mergi la inceput