BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_1977 spune:

Doamne ingeras prin ce treci si tu...bine ca bebe e puternic...imi dau seama la ce stres esti supusa.

eu am fost ieri la dr. Bebe e bine 8w1d - 1,7 cm, 169b/m, am mai recuperat o zi, acum suntem mai micuti cu 2 zile. Cat despre progesteronul ala tot nu m-am linistit, trebuie sa fac ceva sa creasca, dar habar nu am ce. Am citit ca ovulele si cremele vaginale se absorb cel mai bine, apoi pe locul 2 este cel injectabil. Asa ca nici nu stiu daca sa ma zbat sa fac rost de asa ceva. Oricum o sa mai repet o data analiza, atunci am recoltat pe la pranz si din cate stiu este foarte fluctuant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

De Crinone poate cineva sa faca rost?

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1977 spune:

ingeras vezi ca are T la clinica Endometrin. E mult mai bun decat crinone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

buna,

ce liniste a fost pe aici in ultima vreme. se vede ca lipseste dr. D!
probabil ca in mementul cand va veni in Bucuresti vom reusi sa ne vedem toate 3 abia astept!
filipac si ingeras, va vine sa credeti ca am ajuns in saptamana 12? aproape se incheie primul trimesru, care a fost cu cele mai mari emotii si griji! Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatoase noi si bebeii nostri!
cred ca de saptamana viitoare incep sa ne reduca dozele de pednison si utrogestan. pe voi v-a sunat maria sa va spuna ceva?

cata si pe cea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

salut
va pup pe toate!
si eu exact la asta ma gandeam, ca mai avem o saptamana si scapam de uratul asta de trimestru, ca asta e cel mai stresant. totul sa nu se intample in primul trimestru. si eu ma gandeam ca trebuie sa ne reduca din pastile. da poate ne scoate de ttot prednisonul.nici pe mine nu m-a sunat maria dar poate saptamana viitoare. si eu mai am si aspenterul. sincer m-am cam saturat de luat pastile, si la vitamine am cam chiulit in ultima vreme.
azi mi-e un somn si o lene de nu se mai poate.
luni ma duc la morfologia de trimestrul I si o sa ne masoare si o sa ne puriceasa, dar nu la medicul meu, tot la cel la care am facut dublu test. sper sa fie couminicativ si sa-mi spuna si mie ce face acolo ca am inteles ca va dura destul de mult.
ingeras, cum mai esti?restul gastii?ce mai crosetati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

eu marti merg la morfofetala de trimestrul I.
inseamna ca vom avea ce scrie/povesti saptamana viitoare, dupa intalnirile cu bebeii nostri!

week-end placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna, va pupam pe toate!
Facut ieri la 12w1d morfofetala la Herghelegiu. Este extraordinar, mi-a placut enorm demult de\el, sunt fericita ca am reusit sa ajung.
Totul f bine cu bebe, este mai mare cu 4 zile, pliul nucal 1.2, bebe 5.99cm, 60% baietel, dar nu m-a convins . Asteptam inca 2 sapt si probabil ca se va vedea atunci. Nu ca ar conta f mult pt mine, important e sa fie sanatos. I-a masurat fiecare occior, a vazut inimioara si interior, cap si creier cu toate cele, stomac, vezica, etc etc.
Placenta e f bine, bb un miscacios, hematomul tot acolo, maricel, posibil sa mai sangerez, mi-a spus si Herghe, dar pt moment nu pune in pericol sarcina, pt ca este pozitionat sub bb, catre vagin.
Dupa eco am fost la Medsana si mi-am facut si dry test-ul, ca sa ma linistesc. Sper sa iasa ok.
Filipac, Tokyo, asteptam vesti bune si de la voi! Eu am intrerupt prednisonul de la inceputul acestei saptamani. Am vb cu Maria, zisese ca o sa va sune si pe voi.
Mie Tutunaru mi-a spus sa raman numai cu no-spa 3/zi sa tin uterul bleg si sa incep sa iau 1000mg de Omega3. Mai iau totusi si aspenter pana la 16 sapt, asa m-am decis.

Maria a spus ca spera ca Dr D sa vina la sfarsitul lunii aprilie. Nu a mai fost in tara de cand am facut noi FIV-ul...

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Sarcina usoara si la termen gravidutelor.
ingeras
Doamne Ajuta sa fie bine pana la sfasrit !
Fetelor ,
as avea o intrebare la voi , cele care ati folosit clexane din tinpul stimularii.
Daca ati primit dupa ET tratam cu estradiol (estrofem ,cycloproginova)ati marit doza de clexane avand in vedere ca estradiolul ingroase sangele ?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

luck - am facut 0,3 pana cand s-a vizualizat activitatea cardiaca si atunci am crescut la 0,4.

Fetelor tare ma bucur ca sunteti bine....mi-e dor si de veterane, chiar daca nu se pregatesc de fiv, macar sa ne spuneti ca sunteti ok.

Va pup si sper sa vina mai repede Dr. D. Imi este dor de perioadele "active" :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Catalina si eu sper sa revina repede dr D si apara multe gravidutze pe aici
Ingeras felicitari, eu cred ca va fi baietel , iar fetele vor avea fetite ( tokio si filipac) .

Mergi la inceput