BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)
Raspunsuri - Pagina 10
inna08 spune:
Ingeras,voi pana in ce saptamana ati luat climen pastilele albe?Parca pana in saptamana 12,nu?Multumesc.
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
iulia_1977 spune:
fetele mi-am dozat ieri progesteronul 17,3 ng/ml. valorile de referinta pt trim 1 sunt 2,8-147,3 ng/ml.
Mi se pare inspaimantator de mic si sunt foarte speriata.
Pana acum am luat doar o doza de crinone seara. Nu am sangerat absolut deloc pana acum, nu inteleg de ce totusi val a iesit atat de mica. Simt ca innebunesc.
Ingeras imi amintesc bine tie parca ti-a iesit 80? ce unitate de masura era? scz dar nu ma tin nervii sa caut in urma.
Iulia
7+
ingeras26a spune:
O sa ma uit acasa daca am analizele, maria imi spunea valorile la tel. daca le gasesc, iti spun.
Eu am sangerat iar azi, maro, nu f lichid, mai mult ca o secretie, destul de abundent. M-am speriat, m-am dus la spital la T, suntem ok...am placenta f putin desprinsa intr-un loc, placenta este inserata destul de jos. Mi-a spus ca este posibil sa sangerez toata sarcina, sa nu ma mai sperii, dar cum sa nu ma mai sperii???
Voi mai stiti cazuri? Cat este de periculos?
Dr T nu parea ingrijorat, m-a chemat iar de-abia peste 2 sapt, in cond in care stie ca am avut pb si sunt un stres.
Va pup mult.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
tokyo spune:
l-am vazut si noi pe bebe. este bine dezvoltat si foarte jucaus.
are aproape 4 cm si 181 b/m. (10sapt si 6zile).
am mai descoperit si un chist de 2 cm pe ovarul drept ... mi s-a spus ca nu va afecta sarcina. chiar nu inteleg de unde a aparut ...
s-ar putea sa am probleme si cu coagularea sangelui. Dr. mi-a dat sa fac un profil complet de trombofilie. voi merge sa fac si analizele astea si vom vedea cand voi primi rezultatul. sper din tot sufletul sa fie totul in regula
ella28 spune:
Tokyo la ce medic mergi?
Pentru trombofilie mai iei ceva : Aspenter de exemplu, Femibion etc?
Profilactic...pana vei afla daca ai sau nu probleme de coagulare.
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
filipac1979 spune:
off ingeras nu poti nicicum scapa de stresul cu sangerarea.
tokyo ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si e chiar mare. pp ca e din ce in ce mai emotionat sa-i vedem pe bebei, pe masura ce cresc.
cat despre chestia cu coagularea, multa bafta, eu chiar nu stiu nimic de asta.
ella - te pup!ce mai faci?te bucuri de primavara?
tokyo spune:
ella, am luat aspenter, dar mi l-au intrerupt cand am avut niste scurgeri maronii.
filipac, nici eu nu am dat pana acum importanta coagularii. chiar o sa ma uit acasa pe analizele mai vechi sa vad ce valori am avut anii trecuti.
ella28 spune:
Tokyo : profilul de trombofilie l-ai facut? Ar fi ok sa-l faci. Analizele vechi nu au mare importanta. Sunt persoane la care trombofilia se manifesta in sarcina desi in mod normal ele sunt ok.
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
ingeras26a spune:
Mie timpul de coagulare mi-a iesit sub limita inferioara, in ciuda tratamentului cu Clexane.
Alaltaieri seara am ajuns iar la spital la 23.30, disperata. Iar am sangerat rau, iar mi-a facut eco, de data asta pe burtik. Sarcina f bine, placenta usor decolata intr-o parte, nu mi s-a recomandata repaos total, dar totusi ieri am stat acasa.
Azi am venit la serv, in we intentionez sa stau iar cat mai mult in pat.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)