BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui PETRICIA

Buna Daniela si eu incep in 16 - 17 depinde cand vine CM si tot cu anticonceptionale...deci suntem impreuna DOAMNE AJUTA

Tinem pumnii sa fie bine

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daniela - pai doar Bunul Dumnezeu poate sti....nu prea ai cum sa faci un buget deocamdata....tb sa astepti primele analize sa vezi cum raspunzi la stimulare. Daca esti fata de gasca in jur de 1000 eur daca iti faci de cap e mai nasol La mine de exemplu stimularea ma ducea cam cat un FIV.....

PETRICIA - Doamne ajuta!

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Buna seara tuturor
Am trecut printr-un fiv (in martie) finalizat cu beta<1,2. Buuuuuuuun...La consultatia de dupa cm, dna dr imi spunea ca pur si simplu premisele erau excelente, dar nu a fost sa fie. Ok. Mergem mai departe. Dar deja mi se pare ca nu prea am cum sa reusesc, din moment ce et s-a facut cu cei mai buni 2 embrioni, iar la frigider mai am 5 embrionuti mai slabi(2aa, bb, bc). Va rog frumos, imi puteti spune daca vreuna dintre voi a reusit sa fie graviduta dupa fet? Si daca da, ce calitate aveau embrionii?
Va multumesc anticipat pt raspuns...
Niko

Mergi la inceput

nikoniko - da, Anastasia a fost un omulet de zapada, un blastocist criogenat.

Au fost 3 blasto, categ. AA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Multumesc Catalina pt raspuns. As vrea sa mai intreb daca are cineva idee despre semnificatiile cifrei si literelor din scorul embrionilor.

Mergi la inceput

Andrei este un baietel in varsta de 9 zile, Astazi a suferit o interventie chirurgicala la inimioara si se afla in coma indusa. Medicii se lupta pt viata lui.
Parintii au mare nevoie de 8000 ron pt a salva viata puiului lor si sunt in lupta cu timpul...

Cand aveti vreme intrati sa cititi povestea lui Andrei -gasiti link la semnatura mea- si din putinul fiecareia poate reusim sa il ajutam pe micut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

neata
daniela in ianuarie astea erau preturile la medicamente la clinica:
Puregon 900UI – 1370 lei, Puregon 300UI-490 lei, Menopur 75UI – 80 lei.intr-adevar sunt f bune pt ca eu am fost si am tot intrebat peste tot. in plus mi-au dat si ace si seringi gratuite de la clinica.eu de exemplu am avut 225 de menopur si de puregon primele zile si apoi cate 300, adica doza maxima din fiecare.poti sa iti spun un cost maxim pt ca eu am avut 13 zile de stimulare - da asta diseara dupa ce ce ajung acasa ca am intr-o agenda exact cifrele.da eu m-am incadrat perfect in doze. in plus puregonul are mai mult cu vreo 150 de unitati, la toate fiolele am gasit asa. deci ai si un mic bonus. si mai e si dipherilineul dar ala e ieftinut in comparatie cu astea.
iar yasmin am luat seara si mi-a fost bine cu ele, doar ca m-am umplut de cosuri.
nu stiu voi dar eu asa ma emotionez cand vb de perioada asta cu procedura, a fost f stresanta dar pe de alta parte f frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Filipac, multumesc tare mult. Astept raspunsul tau diseara. Te pup!
Catalina, multumesc pentru informatii, sper ca nu sunt fata de gasca. :))
Petricia, ma bucur ca ne strangem si noi mai multe la procedura din mai, cel putin pentru mine, psihic,inseamna mult sa discutam intre noi, mai ales ca avem si <<veterane>>. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Iar eu cu o problema :(.. Imi pare rau ca apuc sa scriu numai cu ocazii din astea.. Sunt saptamana 27 acum, am fost ieri la Pop pentru o eco programata cu mult timp in urma, fusesem la 17 saptamani si atunci mi-a sugerat el sa vin la 27. am fost. Vroiam sa va intreb de gradul de maturare al placentei, poate stie cineva dintre voi mai multe.. Mi-a spus ca e gradul 3, dar ca nu ar influenta foarte mult in sens negativ... can am ajuns acasa si am citit pe net m-am ingrozit....Si alta intrebare, de ce el mi-a aproximat sarcina ca avand 28 saptamani si 1 zi in conditiile in care dr care ma urmareste, cu o zi inainte imi spusese ca am 26s6z? Dr Pop i-am spus ca am facut Fiv si m-a intrebat data transferului, in timp ce dr mea, cu toate ca stie, imi trece mereu ultima menstruatie -.... Aveti idee? Va multumesc si scuze din nou ca ma bag ca musca-n lapte :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocanita

Iar eu cu o problema :(.. Imi pare rau ca apuc sa scriu numai cu ocazii din astea.. Sunt saptamana 27 acum, am fost ieri la Pop pentru o eco programata cu mult timp in urma, fusesem la 17 saptamani si atunci mi-a sugerat el sa vin la 27. am fost. Vroiam sa va intreb de gradul de maturare al placentei, poate stie cineva dintre voi mai multe.. Mi-a spus ca e gradul 3, dar ca nu ar influenta foarte mult in sens negativ... can am ajuns acasa si am citit pe net m-am ingrozit....Si alta intrebare, de ce el mi-a aproximat sarcina ca avand 28 saptamani si 1 zi in conditiile in care dr care ma urmareste, cu o zi inainte imi spusese ca am 26s6z? Dr Pop i-am spus ca am facut Fiv si m-a intrebat data transferului, in timp ce dr mea, cu toate ca stie, imi trece mereu ultima menstruatie -.... Aveti idee? Va multumesc si scuze din nou ca ma bag ca musca-n lapte :)

si eu am facut sapt trecuta morfologia la dr Pop.
la fel i-am spus si eu data ET , dar nu stiu cum calculeaza el , pt ca dupa softul lui a iesit 18w5z ,dar nu corespunde nici cu UM nici un ET , echografic sarcina era de 21w2z ...exact cat stiam si eu si cat calcula si dr mea.
despre placenta nu stiu ce sa zic ,poate stiu fetele

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput