Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

La Multi Ani Mario!!!
Sa-ti traiasca baietelul Tunde, sa se faca mare si sanatos, si sa asculte de mami
gabrielaromt la fel face si bubu meu, pana la 5 dimineata doarme foarte bine la el in patut, dupa aia parca are ace si il iau si eu cu mine in patut si asa reusesc sa mai prind si eu 2 ore de somn...sper sa nu se invete cu noi in pat.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si eu tot cu Pampers. Cand eram la nr.1 am folosit Premium care, acum am trecut la cele galbene. Am avut 2 scutece Pufies de mostra si erau foarte mari si vorba lui Lori, hartiosi. Happy am auzit de mult ca nu sunt buni, nu absorb calumea. Huggies sunt prea scumpi si de altii nu stiu nimic.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Roxx si eu am luat o cutie de Camilia de pe okazii. Chiar ma pregateam sa va scriu si voua cand m-a furat somnul. Cand m-am trezit scrisesei tu.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Eu Puffies de i-am primit din maternitate nici nu am incercat sa ii folosesc ca la fel mi se pareau foarte mari si Happy am avut un pachet nr.1 si nu am fost foarte multumita de ei. Cei mai buni sunt Pampersi din punctul meu de vedere.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

bebelusii nascuti prematur iau mai mult in greutate in primele luni fata de bebelusii la termen...mai ales daca au avut greutate mica. ei recupereaza astfel diferenta.
Eduard a fost nascut la 2500..la o luna avea 3900. pe 14 face 3 luni si are 5.8 kg.
chiar daca a fost micut si prematur,are greutatea unui copil normal ca si greutate si varsta.
nu iti face griji.e chiar bine

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

sar'na simo

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

acum am venit si eu de la controlul de 6sapt de la gine.
tov.dr. a spus ca totul e bine mai putin colul .. usor inflamat si numai mi-a luat proba pt PAP si lama si am sangerat O GRAMADA de se mira si el.
asteptam rezultatele sa vedem daca suntem in regula.
am prestat si noi cu o tona de lubrifiant de "gogu' " tusea si basea era plin ochoi si asa am reusit sa facem si noi ceva dar nu pot spune ca a fost exceptional.. o mai lasam cateva zile pe "suzi" sa-si revina si mai incercam...

de acum ,d e dupa amiaza a inceput si productia de lapte sa scada si sa se tranforme in apa. am vb si cu dr. si mi-a spus ca intr-adevra nu trebuie umblat la san cand incepi sa iei pastile dar paradoxal totusi daca nu-l golesti , el mai producand lapte , faci mastita asa ca aviz. .. amatoarelor. restul.. strans de sani si gheata aia e asa,,,pt noi sa nu ne doara. ..

pup
fug ca mica mea se miauna

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

In primul rand, bun gasit in casa noua! Sa avem parte numai de lucruri frumoase!

Intreba cineva de ecografie de sold la baietei. Pediatra care ne-a vazut d ela nastere si pana acum acasa nu ne-a zis nimic (doar de eco transfontanela si abdominala). Insa saptamana trecuta am fost la un centru medical si pediatra de acolo a zis ca ei recomanda standard eco de sold si la baietei si o verificare la ortoped, asa ca o sa facem si asta. Nu ne-a zis de vreo limita de varsta, noi chiar implinim 3 luni.

Si noua tot scutecele Pampers ne plac mai mult. Am mai incercat unele si erau prea groase parca si ii lasau si urme pe picioruse.

Si bebe al meu are de vreo cateva zile seara colici si plange ingrozitor. Am vazut ca se mai linistetste daca punem uscatorul in priza (dezavantaj ca usuca aerul) sau daca punem radiul sa bazaie (atunci cand nu prinde niciun post).

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

buna fetelor; parasc si eu o bebelina care in ultimele 3 zile nu a vrut sa doarma in timpul zilei mai deloc, iar eu mai aveam un pic si ieri imi luam sotu din dotare la bataie de nervi ca sambata avem botezul si la mine in casa era ca la turci dc mandruta mea nu a vrut sa doarma ca nu am apucat sa fac nimic; mai am si una bucata de sot delasator si una bucata de mamaie mizericoasa si mai aveam un pic pana s-o iau razna; noroc ca noaptea doarme buburuza mea ca dc mai aveam si noaptea program distractiv cred ca ma duceam la balaceanca; abia azi dimineata pana sa se trezeasca pitica am reusit si eu sa imi termin curatenia, ca i-am dat sa pape pe la 6 fara un pic si apoi ea a dormit pana pe la 8 si asa am reusit; azi printre picatele am facut si de papa, era sa mi se arda friptura in cuptor ca matza mea plangea din toti rarunchii si la mine nu am incalzire in toata casa ca sa ma plimb cu ea; sunt incalzite decat camerele unde stam efectiv iar pe hol e un frig de iti ingheata dintii cand e cancer afara; eram foarte aproape de a face ciorba arsa ca scazuse de mai avea cred ca o cana de apa deasupra legumelor dintr-o ditamai oala; sperasem sa fac si un chec dar cred ca asta ramane pe saptamana viitoare si pt duminica la baita va fi tort sau praji cumparate ca nu ma mai tin bateriile

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

aa, plus ca zilele trecute mi-am luat soacra si mama din dotare la suturi la telefon ca desi stiu amandoua ca intre 9 si 10 seara e program de baita si de adormit pitica atunci se gasesc sa sune si sa se intinda ca placintele la telefon; asa ca acum 2 seri fuse randul soacra-mii si aseara randul mamei; le-am spus sa isi noteze programul bebelinei de facut baie sa nu mai uite si le-am inchis; mama ce-i drept m-a sunat azi sa imi zica ca ii pare rau ca nu si-a dat seama, dar la socrela mandria e mare, cum sa isi ceara ea scuze ca deranjeaza?

Mergi la inceput

la multi ani Tunde pt barbatel mare si frumos si la multe lunite bebeilor care fac azi o luna sau 2 luni la cei mai marisori si multi pupici mamicilor

Mergi la inceput