Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
la multi ani Mario!!!!!!!!!!!!!!!Tunde sa te bucuri de minunile din viata ta si sa fiti fericiti toata viata
noi maine avem botezul....abia astept..luni plec la Buuresti ca merg la control,si cand ma intorc pun si pozite de la botez..va pup cu mult drag
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andri31 spune:
mai fetele inca ceva.
cum zisei astazi fusei la control la gine pt 6 sapt.
cand ma intorceam spre casa am realizat defapt ce mult bine mi-a facut iesirea asta de 14h. de unde eram depresiva si suparata si asa.. dezarmata si pesimista.. cand am ajuns acasa la bulinuta mea era asa de fericita si dragastoasa si relaxata si cu chef de viata.
cred ca starile astea nashpa de care ne tot plangem nu se datoreaza bbbilor...ci starii noastre de rutina si schimbare de program.
O GUAR DE AER si o IUESEALA DE 1H fac minuni la psihic ..eu una desi sunt moarta de oboseala as trece si noaptea asta fara sa o dorm. . numai pt ca am iesit de casa,,,,,
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
roxx26 spune:
MIMO, aoleo, cum are de vreo cateva zile colici??? Adicatalea nu a avut pana la 3 luni si apu aparut acum? Nu ma dezamagi, eu am sperante ca adaca pana acu nu au aparut, poate scapam fara...
SUNHINE_ROX, esti f tare cum te descurci tu cu tot cu mamaie pe cap...ce sa zic..iti doresc nervi tari si un botez superb!
ANGI, distractuie placuta la botez! Asteptam pozici!
ANDRI, ma bucur pentru starea ta de spirit mult mai buna!
Si eu am maine program de ieseala cu o prietena sa-mi caut rochita de botez - vreau sa fie frumoasa, ieftina si s-o gasesc repede-repede
Sper sa reusesc sa ma mulg bine inainte de plecare sa aiba bebitza ce papa, sa nu ma innebuneasca tati cu telefoanele ca urla saracuta de foame...oricum sper sa termin in 2 - 2,5 ore.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunshine_rox/sunshine_rox.jpg)
sunshine_rox spune:
Roxule eu saptamana trecuta duminica am iesit sa imi caut de imbracat si am lasat-o pe fifi cu tati si cu soacra-mea si le-am lasat si lapte pt o masa si ceva; si la vreo 2 ore ma suna al meu disperat ca plange fata si nu stie ce sa ii faca, ca poate sa ii dea laptele care i l-am lasat? i-am zis ca nu ca i l-am lasat sa il bea el; deci concluzia nici soacra-mea nici sotu din dotare nu au habar de ce tre sa ii faca si eu m-am umplut de nervi
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Roxx..uite aici ceva
www.bonprix.ro/ro/offer.htm?cat=1.10.114.3.44.1.&pr=51692" target="_blank"> rochita ..sunt multe modele
revin
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vas/vas.jpg)
vas spune:
ceau fete dragi!
am intrat doar sa va salut, am putin timp liber, Eliza face baie si Andrei doarme asa ca ma odihnesc si eu putin.
In rest e bine, bebe e inca o minune, papa si doarme, azi noapte a dormit 6 ore legate , am fost nevoita sa ma mulg toata noaptea. Acum sa vedem cat va tine "bine starea" asta.
in rest eu ma lupt cu durerea de la epiziotomie, nu mai stiu ce sa fac. Ma doare uneori de plang singura, dar sper ca in curend va trece si voi fi la fel de agera ca inainte, ca acum parca sunt o baba de 80 de ani.
v/am pupat.
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/deea_sav85/deea_sav85.jpg)
deea_sav85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Roxx..uite aici ceva www.bonprix.ro/ro/offer.htm?cat=1.10.114.3.44.1.&pr=51692" target="_blank"> rochita ..sunt multe modele revin Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
si sunt cateva modele foarte dragute si nu sunt nici scumpe
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Mimo spune:
Roxx, de cateva zile plange f. mult de la colici. A mai avut reprize de plans zilnice din cauza colicilor, dar plangea moderat si se linistea repede, dar de vreo saptamana e tragedie seara.
Voua vi s-a intamplat sa scada bebelusii in greutate dupa vaccin? Ca al meu avea luni, cand i-am facut vaccinul, 5,300g si azi, stupoare, are 5,150 g. Acu' o fi fost diferenta intre cantarul meu si cel de la doctor, dar nici chiar asa... Si cantarul meu tocmai l-am verificat si e ok. Luca Alexandru, mica mea comoara
madalina_m spune:
Ralu am reusit sa ma uit si eu pe pozele tale de la botez. Superb! Si buba, si tu, si restaurantul.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica