Zmeurici de iulie-august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna mamici!
giova, din cate stiu eu e nasol cu scarlatina daca nu e tratata cu antibiotic. poate da complicatii. streptococul asta e sensibil la peniciline doar. vedeti ce faceti. Sanatate!

anemona, ce repede v-ati mutat. sa va fie de bine

Aseara am facut mucenici moldovenesti. Iamii, au iestit o bunatate...foarte pufosi. In conditiile in care e pentru prima oara cand fac

Doamne, astept sa se incalzeasca. Veau soare si sa stam in parc

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Salut mamici!
Si de la noi la multi multi ani!
Giova, uof! sanatate Lui Marco si sa fie forma usoara(habar n-am cum e cu scarlatina) si sa nu luati si voi, mai ales Edilinul mic! Te cred ca esti varza, eu ma plang cu una bucata zgubi, tu cu doi pitici, unul bolnavior.
Motana
Anemona, uau!bre ati luat-o pe oloi toate? Care mai are de gand sa se suciasca brusc si dintr-o data cu relocatul? Sa aveti un start frumos acolo si sa gasiti ce cautati! nah, acum avem doua mami spanieloaice, noroc ca am vizionat destule telenovelas sa intelegem zmerureii
Dienutsa, lasa mai, nu fi neca, bine ca ai dus Albertelul undeva unde sa se simta in largul lui. Si lasa ca iti zicem noi ca ai un zmeurel dulce foc si un frumos cu ochisori mari si ft expresivi
Eu mi-am dus zmeura afara ieri, ca are un program de clubara bambu nu de bebe, am zis poate-poate face nani cand venim. Mdah, a adormit instant cu tzitza sechestrata in gurita vreme de jumatate de ora! si somnul adevarat l-a facut dupa 6 seara asa ca ne-am culct iar dupa 12 noapteacu mancarea face figuri, normal ca nu o fortez, dar imi ies fire albe tot la cinci minute, le simt, deja mi-e groaza de capitolul ce sa-i dau si dc mananca oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Giova, sanatate multa si rabdare...e tare greu, asa e. Sper sa nu va imbolnaviti toti

Dienuta, ai un baietel frumusel foc! sa va fie de bine mutarea!

Anemona, si voua, acomodare placuta!

Motana, asa este, nu imi fac probleme. Daniel a mers tirziu -mers in sensul sa traverseze casa-ca a fost independent inca de la 1 an, a mers/urcat/catarat peste tot cum a pututsi cu vorba, ne intelegem de minune, el imi zice pe limba lui, dar eu stiu ce vrea, il intreb si imi confirma "da!" sau da din cap "nu".

m-am saturat si eu de frigul si de vantul asta....care aduce toti microbii. sper sa vina odata primavara aia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Cu intarziere va spun si eu La multi ani mamici si-o primavara frumoasa si calduroasa.
Luni seara a ploua,tunat si fulgerat de am crezut ca vine potopul(asa ceva n-am vazut de 9 ani de cand sunt aici) si am fost atat de tuta de nu mi-am scos prelungitorul din priza si aveam tv,pc,imprimanta,telf.. si numai am auzit un poc si-o lumina in casa..deci s-a dus prelungitorul si din fericire doar routerul de la internet,telef.si cablu, imi era frica ca s-au ars toate, asa ca nu am net de luni seara si abia maine vor veni sa-mi repare
giova sanatate multa lui Marco
anemona sa va fie de bine mutarea! asta da trecere de la -2 la 17 grade
dienutza frumoase poze cu Albert, ce mare s a facut. Greu cu neamurile, greu! nu zic mai multe dar cunosc sentimentul.
lucico merci, am avut wk prelungi dar numai manutzele mele stiu cat au frecat luni, de mi-a venit acru darrr mai bine de jumate mi-s impachetate si aranjate.
inutsa n-am timp nici de respirat acuma dapoi sa mai fac poze, dar sper curand sa-i mai fac niste pozici ca timpul zboara si apoi o sa-mi pare rau ca nu are.
Off are costumas frumos de albinuta si am vrut s-o imbrac ieri dar a ploua continuu si n-am iesit sa vedem defilarea de Carnaval.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am luat trimiterea de la dr. de familie. acum sa vedem cand ajung cu el la contagioase. probabil dupa ora 16 cand ajunge sotul in oras.
Analize nu prea mai poate sa-i faca, caci ea antibiotic de aseara. doar sa s euite pe piele, poate apar mai multe pana ajungem la control....
Sper sa reusesc cu refuzul internarii, mi-a zis si dr. ca cine stie cu ce mai pleaca de acolo, il baga pe injectabil si va ramane cu sechele copilul. Asa ca voi minti ca inca il alaptez pe pitic, si singur internat nu-l las pe Marco.
Pe net am citit ca, copiii pana la 2 ani nu fac, caci sunt imuni la acest streptococ. Organismul e mai vulnerabil in perioada de 4-8 ani.
Eu nu stiu sa fie vreun caz in gradinita, sper sa fi anuntat parintii, caci trebuie chemat cica, sanepidul. de altundeva nu avea de inde sa-l ia...numai la gradi si in casa a fost.
Si incepe sa se faca vreme frumoasa la noi, si el vrea cu bicilceta afara. I-am zis ca 10 zile e consemnat la domiciliu...horror va fi pt. toti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fete ! Noi suntem de sambata cu mucisori , gat rosu , tuse si a avut si febra 39 . Acum doarme si suntem putin mai bine , dar tot ccu mucisori si tuse la greu .
Giovamulta sanatate lui Marco . Este un virus tare puternic , care ne chinuie micutii !
Pupici la toata tufa
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Andreea, sanatate Laurei!
Bely, se mai intampla. Nici eu nu scot tot din priza, chit ca s-au vazut la stiri jde cazuri cu electrocasnicele prajite. Te cred, asa imi vine si mie sa ma tot duc, strang, frec, sterg, si iar de la capat lejer in aceeasi zi.
Giova, va tinem pumnii sa rezolvati cu statul acasa! saracu e super dc nu e periculoasa pt pui mici.
Patricia, eu stiam ca e invers, ca frigul omoara virusii, acum toti balaurii ies la suprafata, dar da, vrem si noi caldura, sa ne imbracam iute si sa pot plimba fata in brate cat vre ca per pedis e pt mamici
eu tocmai am facut din nou o excursie la pubelele cu gunoi. Cred ca imi schimb profilulam crezut ca am aruncat viusidul tocmai achizitionat ieri, asa ca am purces la cautat in gunoi cu copilul in brate asemenea acelora care practica treaba corse ca deja punga era golita, scotocita, am sters-o iute sa nu cadem in admiratia tuturoram gasit-o in casa, ma dilesc, claram tinut bine minte ca era in cutie cu prospect, cutie pe care am dus-o in bucatarie, cu tot ce strang de prin casa la triaj: rufe la spalat, gunoi, vase pt spalat, la frigider, la camara...s-a rupt filmul intre toate plimbarile si asa m-am speriat ca am aruncat cutia.
Pupa a fost constipata, i-am pus ieri supozitor, azi din nou, dar cred ca azi facea si fara pana la urma. Tocmai face mime, deci nr 2 fara supo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

a adormit Marco dar e praslea prin zona si-l cam bazaie: se urca pe el, ii pune masinute la cap, ii baga mainile in ochi.....incerc sa-l duc in dormitor.

Daca se certifica diagnosticul, maine dim. sunt cu Edi la laborator sa-i fac exudat.

Blanca ti-ai luat trepied si blitz extern? si eu vreau....dar sa vad ce achizitionez prima data.
Noce imi zicea o prietena ca noi s-ar putea sa facem doar angina...oricum...e de preferat un exudat, sa starpim streptococul din fasa. la noi e nebunie in gradinite cu scarlatina asta.
Pogos la penicilina da. Sper sa putem lua Clacid, ca saracul mi-e groaza sa-i faca injectabil penicilina.
ce mai faceti voi? cum stai cu Zumba?
Lucialu ai si tu o pasare de noapte? asa e si Marco...numai pe la ora 12 adoarme...si dim. cam trag de el sa se trezeasca pt. gradi.
Patricia hai ca la noi e soare...de maine vor fi 10 grade, incet incet se incalzeste.
Bely imi pare rau ca ati ratat carnavalulo din cauza ploii. macar fai o poza costumata, pt. amintire.
Bine ca doar router-ul s-a dus, nasol cu furtunile astea.
Andreea insanatosire grabnica laurei.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Nu doarmene-am jucat, dragalit si cand sa facem nani, vezi de treaba mami!
Giova, am uitat sa zic, sa va fie de bine biletele! Sa aveti parte de tot ce doriti in vacanta!
Blanca, idem si voua! Si felicitari si pt vorbareata ta!
Inutsa, am uitat sa-ti spun: si mie imi placeau mult povestile rusesti, de la chestioare populare pana la dintr-astea pt copii mai din timpurile noastre . Nu-mi mai aduc aminte de toate, am citit multe imprumutate de la biblio -rusesti, stiu ca era batalie pe eleeu carti pt copii de la mine nu mai am ca le-am dat altora mai mici. De unele mi-e dor si ar fi fost faine pt pupa, altele sunt mult mai frumos ilustrate acum.
Noce, tu ce fel de carti pt copii cauti? Nu am citit postul de pe blogul tau referitor la ele.
Am facut chiftele ieri si salata de icre de crap. Icrele le-am facut simplu, doar cu ulei si lamaie. Au iesit super! Iubirisca nu papa, voi le-ati dat? Adriana, cred ca ti-o trimet pe pupa sa ia exemplu de la "ame" mica a ta cu papa. O primesti? promit ca iti face freze gratis schimba coafurile cu repeziciune si dexterietate
app de comparatii cu alti copii de varsta pupei: nu o compar, imi doresc sa fie sanatoasa si absolut normala, ma uit la ce scrieti voi sau rar imprejur, doar cat sa vad dc suntem ok, pe unde trebuie cu ritmul de crestere si obiceiuri conforme varstei. Cand eram mica ni se bagau asa pe gat de catre unii parinti sau bunici, diverse chestioare care duceau la o concurenta oarecum bolnava intre noi copiii, unele laudate mai bine de ai lor net in defavoarea copiilor altora, isi arogau mai multe prostii pe afara, nu stiu cum sa zic...oricum, nu vreau sa simta fata chestii de genul, pe mine m-au afectat pana cand am decis sa mi se rupa ac mi-am putut trage concluziile singura. Insa eu una asa vad lucrurile. Oricum mi-s mandra de fata mea numa daca o vad ca face orice: danseaza, se invarte, face o mutrita, canta,...imi plezneste pipota dar in genere le tin pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Vin in completarea primul mesaj, am fast cam pe fuga ca am avut inspectie in dimineata asta.
motana doamne ca bine ai descris plecarea/occidentul
dienutza am uitat sa te intreb, mai tii SB?
giova felicitari pt bilete si sa aveti o vacanta placuta. off off eu anul asta nici macar nu visez la vacante si nici macar in romanica nu voi merge, am de gand sa merg la Paris in Oct. 3-4 zile dar si alea la o prietena si cu bilete low cost n-am bani pt mai mult
lucialu vai ce-am ras cu cautatul prin gunoi, esti de belea.. cat despre comparat copii Doamne bine ai zi si cusca la fel a spus, noh eu m-am abtinut..e rau sa stai sa compari copii si mai ales cand se prind si ei, ii cam poate traumatiza emotional.. mie si pediatrul mi-a zis ca pana la 2 ani sa nu compar cu nimeni, deci stie el ce stie

Mergi la inceput