Zmeurici de iulie-august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

LA MULTI ANI MAMICUTZELOR AZI DE 8 MARTIE!!!!!

Mergi la inceput

Hola dragele mele,nu am mai scris de ceva timp,dar v-am citit aproape zilnic.La noi au fost vreo cateva zile cu 17-18 gr si am stat mai mult pe afara,acum ca ne-am tot mutat cautam noi locuri de joaca pentru Albert.Noi locuiam in partea cealalta cu nasii nostri ca singuri nu ne permitem sa stam sa dam 820 de euro numai pe chirie,dar nu ne-am mai inteles si ne-am mutat cu altcineva,aici este super bine,nu mai avem nici un stres,pe nasimea o stresa Albert si numai daca se juca cu masinutele prin casa,e greu sa mai stai cu altcineva mai ales cu un copil,cum eram noi,tb sa stau tot timpul dupa el sa nu cumva sa faca galagie,ca se trezeste nasa,care dormea zilnic de la 2 la 6.
Aici mai degraba te ajuta strainii,neamurile sunt asa de rele si de invidioase
Nu vreau sa va mai plictisesc cu problemele mele,Albert este bine s-a acomodat foarte repede,se poate juca oriunde prin casa,este mult mai bine.Lui nu iau iesit nici acum caninii,nu stiu cand or sa-i iasa o data.
O sa descarc niste poze de zilele astea sa ne mai vedeti si pe noi la ochi,va pup si va doresc petrecere frumoasa diseara
Giova multa sanantate lui Marco si LA MULTI ANI !!!! bunicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Dienuta, imi pare rau ca nu v-ati inteles cu nasii. Traiul la comun nu-i usor in general. Acum ce colocatari aveti, ce natie? Nasii vostri au ramas singuri sau impart cu altii? Poate vroiau sa ramana singuri si nu stiau cum. In sfarsit, va doresc sa locuiti sanatosi in noua casuta si asteptam pozele.
La multi ani!

Eu m-am saturat de frig, m-am mucificat iar pentru a nu stiu cata oara, cum bate un pic vantul, cum ma ia o miniraceala, nu e rau, dar nici nu ma simt perfect. Astept ziua de joi mai ceva ca pe ziua mea.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
am vazut portretul facut sotului tau. cum l-ai facut? aveai fundal negru sau cum? a iesit bine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Tehnica se numeste low key si fotografia e facuta de pe trepied la 1 minut parca, cu setari pe manual in asa fel sa fie totul negru si cu un blitz extern am declansat lumina o secunda..mi-au trebuit cateva incercari dar a iesit.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Noce noi acum locuim cu un baiat din constanta,care a lucrat cu sotul meu mai demult si cu mama lui,care sunt super de treaba,nasa mea acum locuieste cu niste natii de ecuadorieni si sigur nu-i este bine.
Nasa mea s-a chinuit vreo 4 ani sa ramana gravida si nu reusea si parca dupa ce am nascut am vazut asa o invidie la ea,nici macar nu il baga in seama pe albert sau sa se joace vreodata cu el,tot timpul imi zicea ce frumosi sunt copii la o vecina,de albert niciodata nu a zis si ea o vorba buna.Am vrut sa plecam de mult de acolo,dar aici cu copil mic iti gasesti mai greu,ptr ca toti zica ca plange copilul noaptea,acum in sfarsit a ramas si ea gravida si poate o sa treaca si ea prin ce-am trecut eu,era imposibil sa traiesti cu ea in casa,nici mama ei nu s-a inteles cu ea

Mergi la inceput

Am reusit sa descarc si pozele,sunt vreo cateva,sper sa nu va plictisiti:
http://family.webshots.com/album/579877491dOTdCV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna si cu intarzaiere si scuzele de rigoare urez si eu La Multi Ani tuturor mamicilor.

Daca tot vorbeati de emigrare,de azi mi-am schimbat adresa,nu stiu pentru cat timp,dar la momentul asta cred ca e cea mai buna optiune.Daca tot nu a fost sa fie mutarea in Bucuresti,dupa ultima vizita de acum o luna in Madrid,ne-am hotarat sa ne mutam aici.Asa ca am pus lacatul pe casa din Romania,am inchiriat un apartament foarte frumos aici,a adus sotul masinile pe rand,greu dar nu avea ce face,si ieri am luat una bucata copil si una bucata mama,taromul si am aterizat in Madrid.Am plecat de la -2 grade si am ajuns la 17 si pomi infloriti.De vineri are si tata concediu o luna si vine si el,asa ca am timp sa ma distrez un pic,mama zice ca sta pana face Alex 2 ani.
Langa noi e o gradinita,vreau sa ma interesez daca pot sa-l duc cateva ore sa invete limba.
Va si revin cu vesti si poze.

PS Nu am vrut sa sting eu lumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Cu aceeasi intirziere, "LA MULTI ANI" si din partea noastra pentru cele mai superbe mamicute!!! Sa aveti parte numai de zile cu soare si voie buna.

Va pupacim super dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

revin cu noutati de pe frontul de vest:
Marco se pare ca are SCARLATINA.
Mi-a zis ieri dr. ca e epidemie in gradinite, si ca debuteaza cu angina si sa-l urmaresc pe piele. azi dim am vazut pielea marmorata, inghinal bubite si dupa urechi bubite. Sun dr., trebuie sa merg dupa trimitere, sa-l duc la contagioase, ca trebuie luat in evidenta de catre Sanepid si sa refuz internarea. Toate astea trebuie sa le fac azi, eu sunt singura cu amandoi, Clau e iar la Caransebes. Cum naiba merg cu Edi care e sanatos la contagioase? ma tot gandesc cum sa fac, poate merg doar mai tarziu, dupa ce vine si Clau. Oare va face si Edi? si noi?
abi astept sa ajung la dr. dupa trimitere, ca timp sa caut pe net nu am.

Aseara am iesit cu fetele, dupa ce a venit Clau saracul intr-o viteza de la caransebes sa stea cu copiii.
am ajuns acasa dupa ora 23, cand amandoi puii dormeau.
Marco a avut si 40 febra la un moment dat, mi-a zis Clau prin telefon. Dupa ce i-a dat rapid algocalmin a adormit si a transpirat, avea si comprese pe frunte, la picioare....ce mai...s-a descurcat al meu sot. Am, vrut sa vin acasa, dar nu m-a lasat, mai ales ca ii scazuse rapid febra. De atunci nu a mai facut, dar au aparut petele pe piele.

Maine neaparat sa vina soacra incoace, caci e la Arad la frate-su' isi taie porcul. sa ma ajute putin, ca o iau razna, casa e cu fundul in sus, Edi e rau/gelos ca nu-i prea acord atentie....of...si mai am si cursuri si ar trebui sa invat si ceva.
multe s-au adunat.

eu am primit de la sot o orhidee in ghiveci si inca 2 flori tot in ghiveci, cica de la baieti. Dupa mine ajungea doar orhideea, dar n-am cu cine discuta. oricum, Edi a fost tare mandru cand a venit cu florarea si a zis:mama.
si de la fin am primit un superb buchet cu irisi si trandafiri.

Anemona asta da veste. si ce ve-ti face acolo? v-ati gasit job-uri acolo sau ....?
Poate ne intalnim acolo, noi venim din 30-7 aprilie la Madrid.
Dienutza nasol ca nu v-ati inteles cu nasii vostri, asa e cateodata...mai bine cu strainii decat cu neamurile.

revin cu vesti mai tarziu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Anemona, sa va fie de bine mutarea si sa traiti sanatosi acolo! Ce cald si bine e la voi, aici tot -2. Poate ai timp sa ne pui poze.

Dienuta, frumoase pozele, Albert e superb si e de acolo, are alura de occidental.

Giova, nasol cu scarlatina, cred ca am avut si eu in liceu si i-am dat si sora-mii si am facut niste injectii dureroase. Sper ca Marco sa scape usor si sa nu ia si Edi. Of, greu singura cu doi acasa, sper sa te descurci.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput