Zmeurici de iulie-august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:

Marco e tot cu febra...a facut aseara la ora 19 si azi dim. la ora 7 ardea. Sper sa scapam cat mai repede. E acasa, asa ca eu nu primesc nici macar o poezie de 8 martie
. asta e...sa se faca sanatos mai repede!
Ieri am fost la cursul foto...a venit un model si am pozat-o la greu...doamne ce fain a fost....joi facem pe foto reporterii la o expozitie de pictura. doamne ajuta sa se faca vremea buna (cica de sapt. viitoare vor fi 16-17 grade), ca sa iesim la pozat prin oras.
Aseara am platit avansul pt. SUSESI- Belek, din 20 iunie.
Am obtinut o reducere buna, ca mergem prin ag. unei amici de-a nasilor nostri, asa ca ne-am scos taxele de aeroport
.
Sincer noi vroiam la Cornelia Diamond, de langa, mult mai bestial, doar ca nasilor nostri le iesea un plus de 400 euro, si nu puteau. asa ca ne multumim cu asta si sper sa fie o vacanta misto.
o zi frumoasa sa aveti doamnelor
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Motana spune:
La Multi Ani de 8 martie! 
Noce esti bestiala cu libresse-ul :)) Eu am mereu de rezerva scutecele refolosibile, bum genius cand mi se intampla sa raman in pana. Sa stii ca am luat si noi la reducere baby love din dm.. haha, trebuia sa profitati.
pogos spune:
La multi ani mamici!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
noce spune:
Giova, vacanta frumoasaaa, cred ca abia astepti.
Am luat scutece pufies, sunt chiar mai desenate si mai colorate decat baby love, deci ma bucur ca le-am schimbat. La dm inca n-am bagat marfa. Aici mai e un singur dm tot orasul si asta slab aprovizionat. Cand au fost reduceri nu mai era marfa din prima zi si de atunci tot gol.
Aventura cu libressul s-a incheiat fericit, era uscat cand l-am schimbat. Avem si noi chilotei de antrenament, dar la Bucuresti, asa ca ne-a luat prin surprindere.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
elenada spune:
La multi ani de 8 Martie!
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
ayda_m spune:
O primavara calda, lumina in suflet si in priviri. La multi ani de 8 Martie dragi mamici!
!
poze noi
minunile noastre
blanca000 spune:
Uliiasi mersi, sa fie.
Giova e super Susesi,elegant, mie una imi place mai mult decat Cornelia Diamond. Am rezervat si noi dar pentru 2 sep la Alva Donna, mi sa parut mai potrivit pentru copii, cu mai multe tobogane si piscinute si mai ales mergem cu finii nostrii care tot asa le iesea in plus la banuti.
Plus vreau si o saptamana la noi la mare sau bulgari undeva la sf de iunie sau inceput de iulie.
As lesina sa ma duc doar odata la inceputul verii.
Oricum daca incep jobul o sa imi fie cam greu cu concediile dar vad eu cum ma descurc.
Si noi ramasesem fara scutece astazi
asa ca am fost la cumparaturi si desi e soare e un frig cu dinti, mi-a strigat Eva din carucior "mami, manusa!" si m-am executat instant desi si mainile mele inghetasera pe carut.
Diseara mergem si noi la o evaluare la doctorita pediatra cu un buchet de flori. Macar sa dam daca nu primesc si eu..dar pe sot nu il iert trebuie sa vina cu ceva, mai ales ca de dimineata si eu si Eva strigam in cor "cadou"
.
Va pupam si noi pe toate mamicile si zmeuricile si va uram mult timp frumos petrecut impreuna cu cei dragi

-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Aaaaa...Giova...la cursul de foto ati fost in studio ca sa fotografiati modelul? Noi in studio am facut asta si m-am indragostit de lumina de acolo, de focusul perfect si de perfectiunea chipului "trucata" de toata iluminarea specifica...
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
flosideea spune:
LA MULTI ANI,dragi mamici si bunici de zmeurici!Sa aveti o primavara insorita,asa cum fiecare dintre voi si`o doreste!
o sa incerc sa scriu mai tarziu.va pup ....
Giova spune:
Marco are angina, ne-a dat antibiotic. la dr. homeopata nu am gasit loc, nici pe azi, nici pe maine. pana diseara ma mai gandesc daca sa il dau sau nu.
Pe Edi l-am lasat acasa cu finii nostri, Clau e la Caransebes.
Sper sa ajunga pe ora 19 sa ies si eu cu fetele la restaurant...nici un chef nu am, cu puiul asa bolnav.
Azi bunica mea, din Alba, a implinit 80 ani
.
Blanca si eu vroiam Cornelia ca avea mai multe pt. copii. de hotelul de care zici nu am auzit...eu am tot citit pe forum reviewuri de-ale fetelor.
Studiuol l-a facut acolo la sediulunde tinem cursul. a pus fundal, a montat vreo 4 lampi cu umbrele, a pus un scaun si a venit o fata. Mi-au iesit unele poze frumoase, sa vedem ce zice si profu joi.
Cele mai misto au iesit alea facute cu blitz extern, mi-a dat un coleg si am tras cateva cadre. Musai sa-mi cumpar si eu unul, dar mai vreau si un obiectiv mai wide, si niste filtre....of....si parca toate imi trebuie urgent.
am vazut portretul facut sotului tau. cum l-ai facut? aveai fundal negru sau cum? a iesit bine.
Noce si noi am folosit Puffi, sunt faini colorati, dar Edi se uda la greu cu ei.
va
fetelor si o zi frumoasa sa aveti, pana la sfarsit.
merg sa-mi fac si eu unghiile, profit ca doarme piciul.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi