Zmeurici de iulie-august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Huh, in sfarsit am net!
Va felicitam si noi, asa cu intarziere, de Ziua Mamicilor, va uram sanatate si muuuuulta fericire de la pitici. Si nu numai
Mai revin later

de si10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost, s-au uitat la el cu maxima atentie, mai urmau sa scoata lupa....ziceau ca nu arata a scarlatina si ca e o simpla raceala si ca dr. de fam. prea repede sar cu antibioticul.
Acum iar arde....mi-a scapat azi Edi termometrul jos si s-a dus....asa ca a plecat acum Clau sa mai ia unul.
Maine dim. ne asteapta sa-i recolteze sange sa vedem cum e VSH, caci din cauza antibioticului dat, exudatul nu e relevant.
Nu stie Marco ce-l asteapta maine...
asa ca am plecat cum am venit....alea ziceau ca e o viroza, ca are SN si tuseste si ca asta nu e pe bacteriana, bla-bla-bla....
acum n-am ce face decat sa-i dau in continuare antibioticul si sa asteptam rezultatul analizelor de maine.

Partea faina pe ziua de azi....de la spital mergem la OMV sa bagam motorina, asteptam la coada si in spatele meu se pune...nimeni altul decat Ilie Nastase-tenismenul. e inalt si cam slab, dar arata totusi bine pt. anii lui. eram cu telefonul in buzunar, ma manca sa-i fac o poza.
sigur a venit cu iubita lui in oras, ea e de aici, parca.

mai intru maine dim., dupa ce venim de la recoltat..

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetele,multumesc ptr incurajari si aprecieri la adresa lui Albert
Giova poate nu o fi scarlatina,ca e naspa rau cu boala asta,a avut si un cumnat de-al meu acum vreo 2 ani si mi-a dat si mie,mi-am facut exudat,dar eu am avut noroc ca eu am facut doar un streptococ in gat,s-a oprit infectia acolo,el saracu a stat vreo 10 zile internat si pe penicilina.Cu Ilie Nastase am venit si noi acum vreun an in avion,a stat exact langa mine,pe atunci era cu amalia si ea arata foarte bine in realitate si cu cele 2 fetite,veneau de la paris spre buc.
Albert in seara asta a facut si el febra,acum vad ca nu mai are i-am bagat un supozitor de paracetamol,nu stiu de la ce o fi,sper sa nu mai faca la noapte.
Bely spre rusinea mea ,nu am mai tinut nici o dieta,tb sa-mi fac curaj sa ma apuc iar,ca mi-e si frica sa ma urc pe cantar

Mergi la inceput

Neatza!
eu sunt chiauna...cred ca nici 1l de nu ma va ajuta. si am si curs azi. si mai vine si soacra dupa amiaza...numai chef de ea nu am...eu o vroiam in timpul sapt., nu in weekend...ca sa stea cu copiii sa pot invata eu....cu ce ma ajuta acum?? ca vom fi 3 adulti acasa???? of....ce draci am!

Azi noapte a plans la greu Edi...nu stiu ce are. cert e ca nu am dormit mai deloc.
De dim. am plecat la spital...circul de pe lume l-a facut Marco acolo cat i-a recoltat. Am plans si eu cu el, de mila lui. Rezultatele sunt gata luni...asa ca avem de asteptat, dar pe piele nu are nimic.
Ia luat si exudat(gat, nas), sange si urina. asa ca mai mult ca sigur si luni va sta acasa pana vedem rezultatele.

Steadya, multa sanantate si fericire alaturi de cei dragi!
Dienutza mai nu stiu cat e de naspa...da ca se face penicilina injectabil, dar in fond e o boala a copilariei. acum cica se poate da si Clacid in locul penicilinei. Poate scapam si noi, doamne ajuta!

hai va, merg sa vad ce le mai fac de mancare. edi nu vrea nimic....numai bobo daca s-ar putea. Nici laptele nu l-a baut...clar are ceva si el in gat...ca si tuseste putin.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Giova sanatate multa la copii,cred ca iti e greu singura cu ei bolnaviori,sper sa nu aiba marco scarlatina.
Ma anunti cand esti aici si sigur ne intalnim daca aveti timp.Sotul meu are de lucru aici,eu cred ca o sa trebuiasca sa-i preiau o parte din sarcini ca nu le mai face fata,dar deocamdata trebuie sa stau dupa mama,e un pic timorata,acum am trimis-o singura la locul de joaca,nu prea vroia,dar mai am inca de aranjat prin casa.

Va multumesc tuturor pt urari,mie nu are cum sa-mi fie greu sa ma acomodez aici,noi am mai stat un an in Valencia,anul trecut o luna in vacanta,spaniola stiu cat sa nu mor de foame,sper sa invat,pe Alex ma bate gandul sa-l dau cateva ore la o gradinita,sa invete si el limba.

De citit am citit aseara pe la 2 tot acum nu mai stiu exact ce,daca am timp reiau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Giova, bine ca ati scapat! Saracu Marco Rasufla adanc cu vizitele, poate va fi bine si te agiti degeaba. Sanatate baietilor!
Bely, dah, am apetit la pubele mai nou... tre sa fiu mai atenta ca ma fac de miru' lumii Comparatiile nu sunt bune indferent cum, oricum puii nostri, ai fiecareia dintre noi sunt speciali pt fiecare mama, in plus sunt convinsa ca unii stau mai bine la unele capitole altii la altelessssxrx cffffffffffffffffff pupa, important e sa fie toti sanatosi si vioi
cica papa tzitzi si eu o gadil si chicotim de zor

Mergi la inceput

mda...cum era de asteptat...soacra prefera sa vina doar maine dimineata.
Macar mmaine pot iesi si eu sa platesc facturi si impozite.

Edi a papat la pranz supica si cartofi piureu cu snitel de curcan. Slava domnului ca nu a papat nimic de ieri seara. Nici lapte nu a baut nici aseara, nici azi dimineata.
Mi-e ca e si el cu gatul in pioneze.

Anemona lasa ca tinem legatura si-ti dau nr. finei mele si sa mi-l dai si tu pe al tau. Poate ne vedem prin oras la o cafea.
Normal ca mama ta e timorata....e intr-o tara straina, limba nu o stie, si tu o trimiti la spatiul de joaca cu Alex.
sa aveti un inceput bun, mai ales ca de munca este si ati plecat la sigur.
Lucialu da, am scapat deocamdata. Macar nu-l mai duc acolo, merg doar eu dupa rezultate luni dimineata.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Giova, of, bine ca ati scapat! sa fie si rezultatele bune!!
super ca ati luat biletele pt vara!!

Bely-cuscra, m-am tot tinut sa iti multumesc pt complimentele d-lui ginerica si am tot uitat (sint tare aiurita in ultima vreme)
si asa e, e ff mamos...nu ma vede toata ziua, si cind ma prinde, e numai dupa fusta mea, mama-mama...
dimineata ii dau sa suga si vreau sa ma dau jos de linga el sa mai doarma macar 10 minute...nu se poate, e treaz si el cu mine odata, mergem impreuna la baie, punem de cafea...etc...e disperat ca stie ca plec.

Motana, asa e, si mie mi se pare ca incep sa semene, desi citeodata sint tare diferiti.

Lucialu, esti mortala cu cautatu'
si asa e, toti copiii sint speciali, pt mamele lor sint cei mai cei din cei mai cei, si e normal sa fie asa
si e normal ca unul sa fie mai avansat la un anumit domeniu, altu' la altceva, nu se pot toate deodata.
si in mine se umfla pipota cind ma uit la ei, la ce fac, cum sint, cum zimbesc, cum...etc, inca ma mai minunez ca am putut face asa ceva

Giova, eu nu vreau sa sting lumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pe scurt ca deja s-au trezit fetitele#536; azi la 5 vine o bona sa ne cunoastemm. Va dau amanunte mai spre seara. Si casa se construieste. Azi au turnat placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Hello fetelor

iaca intram buzan si noi ca de obicei..

Cu multa multa intraziere va doresc tututor mamelor un calduros LA MULTI ANI de ziua femeii..aici din pacate nus e sarbatoreste pe 8 Martie si raman tot timpul defazata..

Despre noi ca de obicei..asa iau fiecare zi cum vine.Il iubesc pe Makka Pakka de mor nu alta ma laud si eu ca cioara pe zi ce trece parca-i tot mai mare nici nu imi vine a crede ca face acusi 19 luni..

Dienutza79 am vazut pozele cu Albert frumusel foc seamana bine cu tine..sa-ti traiasca feciorul!cat despre neamuri sa imi fie cu iertare de multe ori mai bine faci casa cu strainii.

Moniland iubita vad ca esti in focuri.activa ca de obicei..mult succes cu bona mie mi-a luat peste un an sa gasesc pe cineva ca Thandi mai fetelor e grozava la curatenie nu mai vorbesc e minunata cu Nikolai..sunt ft multumita cu ea.MP nici nu se uita dupa mine cand ramane cu ea..de trei ori

Lucialu am ras cu lacrimi de perindarile tale la ghena..facem echipa acu vreo 3 zile am aruncat un cutit mic ,scump foc ca deh era cu semnatura si am set..am cautat de nebuna peste tot si nimic..la disperare am mers la pubela(noroc ca-i numai a noastra)si m-am bagat basca pe jumatate sa caut in plase..nimic mai frate parca a intrat in pamant,am avut nevoie de dus ca m-am frecat toata de pubela..ultima data cand vazui cutitu' era pe la 3 noaptea mancam lubeca de obicei..pupa mamoasa

Clara am vazut colectia e superba mult succes e chic si nu mai vorbesc originala sunt sigura ca vei avea priza la public

Giovane-am rezervat bilete pt Turcia,astept si eu confirmare.Venim din iulie pe la jumatatea lunii si plecam prin sept..ne vedem neaparat.De abia astept sa te cunosc personal si sa iti pupacesc baietii strengari..sper sa nu ai probleme mari cu ei vad ca amandoi sunt bolnavi..si Nikolai vomita si are febra fara motiv de 2 zile,chin nu alta ieri s-a trezit pe la 11 noaptea planagand si mi- a vomitat in toata camera..horror..

Fetelor dc cumva stiti un ap decent de inchiriat in TM prefer Calea Sagului,am unde sta dar anul trecut am inchiriat pe 2 luni singura si a fost super mai ales cu copil mic e greu pe la altii,iar mie imi place intimitatea..dc stiti eu sunt amatoare,multumesc.imitb pt luna august ca in rest calatorim,nici in august nu vom sta toata luna..ne miscam in cateva tari..

la toata gasca..fug il scot la o plimbare putin in backpack iau si cateii aici in jurul caselor//

mai intru eu aici putin mai incolo..

o dupa amiaza faina va dorim!

Mergi la inceput