LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***
Raspunsuri - Pagina 8

Ilinca_M. spune:
Pe edu.ro...da-i incolo, cred ca esti satula de unii de prin cancelarie, ce sa te mai bagi si intr-una virtuala:)))
Ai poze de la ziua Adei? Vreau sa ma introduc in atmosfera!!

olishka spune:
Salutare!!!
Noi astazi am fost la Castel unde picii s-au simtit foarte bine. Apoi am fost pe la neamuri unde am man cat foarte multe prajituri. Iar m-am ingrasat, nu stiu ce-I cu mine
Ilinca
Noi ne bagam la somn.
Olga, mamica lui David iepurasul

mireal spune:
Am revenit si am vazut ca l-am scapat pe Luca:La Multi Ani Luca! sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun.

olishka spune:
La multi ani Ramona si Iuca!!! Sa fiti fericite si sa va aduc multe bucurii puiutii vostri
Olga, mamica lui David iepurasul

Nicky09 spune:
Din nou sarbatoriti?
Atunci sa zicem si noi " Musani!" Luca, sa cresti mare si frumos si sa ai noroc in viata!
Musani Ramonei si Iucai, sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume, famila sa va inconjoare cu dragoste, copiii sa va creasca sanatosi!
M-as indulci si eu cu o feliuta de tort, dar mai astept...am atins deja cifra de 59 kg si mai am inca 10 saptamani de sarcina, asa ca trebuie sa o iau usurel, ca de acum incepe greul...pana una alta o sa fac o tigaie buna de pop corn
Va pupam si va dorim inca ce a a mai ramas din duminica aceasta sa fie placuta si...distractiva!
Astept pozeeeeeeeee!
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

ramona7575 spune:
Dragutele mele prietene , va pentru atentia acordata zilei mele de nastere si mi-a facut deosebita placere sa citesc urarile.
Eu am petrecut in familie, adica Stefan si fam.fratelui meu, am facut mancarica buna, pizza , tort. M-a sunat si sotul pe net dar din pacate era inchis computerul pentru ca se odihnit soacra (oricum mi-a lasat mesaj vocal),soacra a venit de la spital si o tot tine in "vai", "oh", "au", "valeu", "ma doare"... eh, incerc sa ma imbarbatez singura si sa astept vorbele de iubire ale sotului mai pe seara in pauza lui de masa
Va pup inca odata si urez Iucai si lui Luca "la multi ani " sa fiti iubiti si sanatosi !!!

Anaan spune:
Iata pozele, nu-s prea reusite(tehnic vorbind), din pacate: https://picasaweb.google.com/104859916940779646097/ZiuaAlexandreiDeva5Martie2011?authkey=Gv1sRgCISLi-jt9_vGOQ#
Ilinca, stiu forumul ala, totdeauna este cate una/unul care are impresia le stie pe toate, se baga ca musca in lapte, asa ca imi imaginez ca ai dat tocmai de un asemenea specimen

m_monique spune:
la multi ani din partea noastra pentru sarbatoritii zilei de ieri: Rares
Ilinca
Gabriel
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va ascultati parintii.