LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
LA MULTI ANI, RAMONA SI IUCA!!Sunteti nascute intr-o zi cu una dintre cele mai dragi persoane mie, fostul meu dirig!
La Multi Ani fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

La multi ani Luca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

La multi ani Ramona!!!
La multi ani Iuca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Luca,ghiocel de Simplyana_mLa multi ani sanatosi si norocosi!
la multi ani si mamicilorRamona7575,Iuca!

O duminica frumoasa si numai bine va doresc.!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, Ramona!
La multi ani, Iuca!

Si multumim, fetelor, de urari! Oli, Adrisimo, Dodo, !
Va poftesc la o felie de tort virtual (ca ala real nu-i gata inca ) si un pahar de Lambrusco ! Noroc!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, Luca! Sa-ti fie viata plina de bucurie si surprize frumoase! Pup si mama din dotare!

La multi ani, Ramona!
La multi ani, Iuca!

Noi ne-am intors aseara pe la 12 de la Deva unde ne-am distrat foarte bine si unde ne-am bucurat sa revedem niste tufete dragi. Petrecerea de la locul de joaca a fost un succes, copiii s-au distrat grozav si au consumat o gramada de energie. Sarbatorita este dulce-dulce, stie de toate si vorbeste ca nimeni alta, s-a jucat cu musafirii ei, a suflat lumanarea de pe tort, a facut poze, a alergat...ce mai, o gazda grozava, ca parintii ei, de altfel! Adela a crescut, are freza de domnisorica si-i descurcareata ca un copil de cinci ani. Mami a ei a imbracat-o intr-un outfit tare haios! Pe David iti vine sa-l tii tot in brate, atat de afectuos si bun este, mi-a zambit de cateva ori, de m-am topit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai de mine, numai acum mi-am dat seama ca e ziua lui LUCAAAAA!!! La Multi Ani puiut frumos, sa traiesti fericit alaturi de parintii tai minunati si la anul pe vremea asta sa-ti latre si Mura "la multi ani" face-to-face!

Mergi la inceput

Ilincule, ce-i cu tine? Ca parca nu esti in cele mai bune dispozitii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Haha, esti paranormala, nu stiu daca transpare din ce scriu (cred ca nu:)) dar ai intuit bine ca-s prost dispusa...ma tot cert cu o gloaba nesimtita pe forumul profesorilor:))). Tu nu intri pe-acolo?
In rest totul e bine, ma bucur ca e ziua lui Luca, ziua dirigului...vine primavara:))). In afara de 2 clese nashpa restul sunt faine tare...
Drept e ca ma apuca un fel de astenie de primavara si oricum sunt melancolica fiindca tot rememorez (fara sa vreau) cum era cu Manole exact anul trecut pe vremea asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Haha, esti paranormala, nu stiu daca transpare din ce scriu (cred ca nu:)) dar ai intuit bine ca-s prost dispusa...ma tot cert cu o gloaba nesimtita pe forumul profesorilor:))). Tu nu intri pe-acolo?
In rest totul e bine, ma bucur ca e ziua lui Luca, ziua dirigului...vine primavara:))). In afara de 2 clese nashpa restul sunt faine tare...
Drept e ca ma apuca un fel de astenie de primavara si oricum sunt melancolica fiindca tot rememorez (fara sa vreau) cum era cu Manole exact anul trecut pe vremea asta

Am simtit eu asa...
Cat despre Manole, te inteleg si te

Unde-i forumul profesorilor?

Mergi la inceput