LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salutare fetelor!(care mai sunteti pe aici)

Multumim tare mult pentru urari si uram si noi la randul nostru un "MULTI ANI TRAIASCA" ILINCAI si lui RARES. pt mamici.

Va invit pe toate la o felie de tortulet facut in casa, cu crema de vanilie si cioco si mult mult suculet.

Pupam gasca.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

La multi ani Ilinca!

La multi ani Gabriel!

La multi ani Rares!

http://www.facebook.com/photo.php?pid=894591&l=0f9ca11d77&id=100000224299229

si noi, si noi!

Si de la noooi!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

la multi ani si din partea noastra!!!

petrecere frumoasa acolo la deva:D mare bairam;;)

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas fetita]
AMR 4 sapt de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Intram si noi la ceas de seara sa uram pe sarbatoritii zilei...
ILINCA
RARES
GABRIEL

Sa fiti sanatosi cu totii, sa aveti pofta de joaca si mult noroc!
Pupici si f๒ori mamicilor voastre si cat se mai poate din distractie sa fie frumoasa si pe masura asteptarilor.
Asteptam poze si idei de meniuri pentru cei ce vin din urma....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Intram si noi la ceas de seara sa uram pe sarbatoritii zilei...
ILINCA
RARES
GABRIEL

Sa fiti sanatosi cu totii, sa aveti pofta de joaca si mult noroc!
Pupici si f๒ori mamicilor voastre si cat se mai poate din distractie sa fie frumoasa si pe masura asteptarilor.
Asteptam poze si idei de meniuri pentru cei ce vin din urma....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

LA MULTI ANI si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani fericiti ghiocei dragi Ilinca, Raru si Gabitu!
Rog mamicile sa manance cate o felie de tort si din partea mea! Am visat ieri la pranz ca mancam un tort facut in casa, ca era crema asa mai curgatoare si de atunci tot salivez, dar n-am putere sa ma apuc sa fac. Obosesc nefacand nimic. Iar aia la cofetarie nu fac cu crema curgatoare. Si ca sa definesc termenii, crema aia nu inseamna sa iasa din tort, inseamna sa patrunda in blat si

Eu as vrea sa stiu nu ce jucarii au primit sarbatoritii, ci ce jucarie din cele primite a avut cel mai mare succes.

Monnvas, roaga prietena sa vada cu ce poti ajunge la Universitate si cat timp faci pana acolo. Nu se pune problema sa nu poti ajunge de la A la B, dar se pune problema in cat timp poti ajunge si cat te costa transportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Monnvas, roaga prietena sa vada cu ce poti ajunge la Universitate si cat timp faci pana acolo. Nu se pune problema sa nu poti ajunge de la A la B, dar se pune problema in cat timp poti ajunge si cat te costa transportul.

Most likely, cu bicicleta Am vazut si 2 autobuze, da' la cat costa autobuzele acolo, mai bine scupltam coapsele

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTI ANi ghiocel drag LUCA!!! Sa fii mereu fericit

Simply te pup tare si-ti daruiesc un bucket mare de floricele

Fetelor sa intrati la raport sa povestiti cum ati petrecut.

Am petrecut la Deva ca-n povesti...astazi a fost a3-a zi de distractie si cea mai frumoasa. Am fost la locul de joaca unde picii s-au distrat si au mancat pizza David s-a simtit foarte bine. Novus si multumim mult de tot. M-am bucurat tare sa o vad pe Ana cu Andrei si Horatiu, caci mi-era Dor de ei ( Ana nu am apucat sa-ti zic dar esti , se vede ca ai slabit si-ti vine bine. De tunsoare si culoare nu mai zic nimic, caci mereu ti-am admiral podoaba capilara).
Am continuat apoi petrecerea la Novusica acasa. A fost tare frumos, caci au fost cumin ti picii si am reusit sa povestim si noi de una, alta. Timpul parca s-a scurs prea repede, dar mai avem si Maine o zi, caci ne strangem gasca si megem la Castel la Hunedoara
Poze eu nu am facut de data aceasta caci am uitat aparatul acasa, dar au facut Novus si Denisamada ( care, apropos, parca a intinerit si ea cu 5 ani si inca nu-mi dau seam a care este schimbarea, dar este de bine )

Noapte buna!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

LA MULTI ANI, RAMONA SI IUCA!!
Sunteti nascute intr-o zi cu una dintre cele mai dragi persoane mie, fostul meu dirig!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,La Multi Ani Ilinca,Rares, Gabriel!Astept sa vad pozele cu sarbatoritii.Noi azi am fost la biserica,nu am mai fost demult,Theo a stat cam 10 miute dupa aceea a vrut sa plecam,asa ca ne-am conformat.Acum doarme si eu ma apuc sa fac o crema de zahar ars.

Mergi la inceput