LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani din partea nostra pentru ghiocelul sarbatorit azi:

Luca

sa cresti mare, sa fi sanatos si sa-ti asculti parintii!

Mergi la inceput

La multi ani pentru mamicile sarbatorite azi:

Ramona7575
Iuca

Mergi la inceput

si pentru ca maine nu voi mai intra pe aici, le urez La multi ani ghiocelului inginer

Cristian

si mamicii

Doranna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

LA MULTI ANI Luca

multe felicitari mamicii din dotare

la multi ani si fetelor care se sarbatoresc azi

Mergi la inceput

va anunt ca am slabit, am ajuns la 61.5 kg. e drept ca nu prea reusesc sa ma tin de regim, dar sunt multumita de progres.
cu serviciul e bine. incep si eu sa ma dezmeticesc, dar sunt optimista, chiar daca uneori ma simt depasita de situatie. incet si cu treaba buna, voi reveni la normal.

copiii mei saptamana trecuta au fost bolnavi. cica e o viroza tare urata, cu febra mare si tuse. acum se simt mai bine si sunt tare energici, doar sunt ben10 si sora lui. de saptamana trecuta au trecut socrii la "serviciu" ingrijit nepotii, ca mama mea a cerut o pauza.

ioana a inceput sa spuna mai multe cuvinte, si chiar sa lege propozitii simple. a progresat si cu olita, dar inca mai face si pe ea, si in special kk. de dimineata cere sa-i punem "iho" adica chiloti.
manaca singura cu "honi" ( adica lingura), chiar se supara cand vrem sa o ajutam.
inca isi spune Ana, in loc de ioana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Noi astazi am fost la Castel unde picii s-au simtit foarte bine. Apoi am fost pe la neamuri unde am man cat foarte multe prajituri. Iar m-am ingrasat, nu stiu ce-I cu mine

Ilinca

Noi ne bagam la somn.

Olga, mamica lui David iepurasul

las' ca-ti trece si ingrasatul, cind termini cu chefurile :) e normal sa mai iei cite-o kila daca te simti bine :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

va anunt ca am slabit, am ajuns la 61.5 kg. e drept ca nu prea reusesc sa ma tin de regim, dar sunt multumita de progres.
cu serviciul e bine. incep si eu sa ma dezmeticesc, dar sunt optimista, chiar daca uneori ma simt depasita de situatie. incet si cu treaba buna, voi reveni la normal.

copiii mei saptamana trecuta au fost bolnavi. cica e o viroza tare urata, cu febra mare si tuse. acum se simt mai bine si sunt tare energici, doar sunt ben10 si sora lui. de saptamana trecuta au trecut socrii la "serviciu" ingrijit nepotii, ca mama mea a cerut o pauza.

ioana a inceput sa spuna mai multe cuvinte, si chiar sa lege propozitii simple. a progresat si cu olita, dar inca mai face si pe ea, si in special kk. de dimineata cere sa-i punem "iho" adica chiloti.
manaca singura cu "honi" ( adica lingura), chiar se supara cand vrem sa o ajutam.
inca isi spune Ana, in loc de ioana.
-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

felicitari pt slabeala, succes la servici si sanatate picilor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Iata pozele, nu-s prea reusite(tehnic vorbind), din pacate: https://picasaweb.google.com/104859916940779646097/ZiuaAlexandreiDeva5Martie2011?authkey=Gv1sRgCISLi-jt9_vGOQ#

Ilinca, stiu forumul ala, totdeauna este cate una/unul care are impresia le stie pe toate, se baga ca musca in lapte, asa ca imi imaginez ca ai dat tocmai de un asemenea specimen

vazui poze cu picime la kef

super distractia, am vazut copii fericiti, parinti si mai si :)
novus, tunsesi sefa mica?
pe voi va lasa cu pantofi la locul de joaca al copiilor? intreb pt ca si aici, si la valcea, pe noi ne-au descaltat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani LUCA ,iti dorim tot ce-i mai frumos pe lume

Simply: multe si multi

La multi ani fetelor dragi: Ramona si Iuca, sa aveti parte de multa iubire si fericire, alaturi de cei dragi

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

In sfarsit apuc sa intru si eu rapid la raport, dupa un week-end de petreceri, unde ne-am simtit minunat !! Picii s-au distrat cel mai bine iar noi am apucat sa stam la povesti nu cat ar fi trebuit dar a fost bine si asa !!

Pisilinca, Rares

Luca

Iuca, Ramona

Poze abia maine ca acum nu am mai timp sa le descarc
Ada s-a dotat si cu niste muci dupa petrecerile prelungite asa ca ne doftoricim acum si speram sa fie bine, eu d emaine incep programul normal si o sa-mi fie tare greu

Povesti pe larg si poze promit pe maine seara

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput