Martie-Aprilie (171)- Hai Simona! Bv Miki,Dinora!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumfy pai as veni eu dar mi-e teama sa nu ma apuce nasterea pe drum..Oricum cred ca voi visa mucenicii..M-as baga sa fac si eu,dar nu am facut nimic framantat si mi-e ca nu imi va iesi...Am visat eu sau ziceai ceva de poze??In album nu aam vazut nimik nou....

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Stefy, da, cum ar veni maine trebuie sa merg la icere, dar mi-a spus sa beau ricinul asta acasa...cica sa rezolv partea cu clisma...dar de fapt ea cred ca vrea sa pregateasca terenul mai bine. La mine problema e ca nu stiu cand ma apuca si sunt cu copiii acasa si n-o sa stiu ce sa fac si pe cine sa sun mai intai, de aceea imi doream asa programare...Acuma ca mai asteptam 2-3 zile nu era foc...dar e situatia naspa...de aceea prefer sa fie maine.
Alina, Roxy, cat de scumpi sunt, mi-e dor rau de tot de bb mic si gingas, de alaptat, de plimbari cu carutul. Haaaai odata bb Arsenieeeee!
Strumpf, pai n-ai pus pozicile cu burti, pai noi nu vrem sa vedem, ce crezi bre???
lavi ca mi-i dor de tine, hai mai intra pe la noi!

Simona, mami de baieti David, Matei si 40 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally bine hai ca-i dau un din partea lui bebe Edy

millie, alina.n

strumphitza aparatul nostru de foto s-a bulit . nu mai mergea blitul apoi nu se mai deschidea decat cand avea el chef...ceva legat de soft cica. si am tot zis ca luam altul si.....n-am mai ajuns sa luam. o sa ne luam altul sa fac si eu poze ca lumea dar sa vedem cand.
da ia zi tu, ceva curatenie ai mai facut? sau stai cuminte?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

deci,sa incepem cu inceputul:
- heiiiiiiiiiii, unde va credeti aici? dulceata de soc? n-am mancat in viata mea, dar as vrea sa incercmai zicea strumph de cea de nuci? de mucenici copti?pai cine sa mi-i faca? ca soacramea e antitalent la dulciuri, adica nu-i place nici sa le faca, nici nu-i ies, cred ca exista o legatura intre astea 2, nu?off..strumph- dc te prindeam eu in bucuresti, veneam pe la tine, cu buburuzele, eu iti aduceam inghetata- niste de-astea din comert ce stiam ca-ti place, si tu-mi dadeai niste moldovenisme de-ale tale,mm...plateam bani grei pe ele.
- roxy- eu am cezariana pe 9 martie, dc bebicii ies cu alt Rh, as putea trimite sotul la tine.vaccinul e Rophylac? dc da, da-mi un pm cu nr tel,scapi si tu de el, si eu il iau si eu mai ieftin

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 zile

Mergi la inceput

simona hai ca mai ai o zi...zicem noi abia astept maine sa ne zici.
da, este asa frumos cu bebe, asa frumos miroaseeeee...a laptic, are o piele asa fina si gingasa..... te topesti nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

delia pai da-mi tu reteta de ccoca de cozonac daca ai

pana acum doar am cumparat
si aia au gust de paine
sa vad poate o pacalesc pe tanti sa-mi faca
daca nu poate fac eu
of
ce pofta imi eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oare se pot face si fara zahar in compozitie?

strumfule nu ai avut ce face cu mucenicii
offffffffffff
cine mai rezista pana sapt viitoare?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

cami, tu ai cerut reteta ti-ai facut-o cu mana ta si eu salivez aici si nu mai am rabdare pana sapt. aviatoare

apropo de uscator , de care ai? separat sau incorporat in masina de spalat ? eu am separat de masina de spalat, un zanussi si e super ies hainele moi si pufoase si fara nici un miros de statut ca nici mie nu-mi place asa, bleah... miros frumos a spalat si proaspat , scamele toate se aduna pe un filtru, pe care trebuie de fiecare data cand pui la uscat sa il cureti ca altfel iti mananca mult curent, nu ca si asa nu mananca destul eu nu prea am folosit uscatorul ca eu fac economie la corent , am 2 suporturi mari sus in mansarda si mi se usuca rufele frumos de pe o zi pe alta ca eu le si storc la masina la 1200rpm dar de cand mi-a mai crescut burtica si nu mai pot cara ligheanul cu rufe ude 2 etaje pana sus, le tuflesc si eu repede la uscator ca e langa masina de spalat in bucatarie si gata treaba, le scot uscate, moi, pufoase, parfumate si fara nici o cuta dar cu multe cute in buzunar cand platesc factura la energ electrica dar nah asta e acum, o trece si gravideala si o sa incep iar economia la curent, pana atunci strang din dinti si din buci

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

viss ai PM.

Mergi la inceput

da da pozici, am spus ca am facut dar ca-s mare cat china !!! vreti sa vedeti Beijingul ?

ma duc sa pun una doua, nu mai multe ca poate vi se face de-un drum la zidul chinezesc

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

lavi ca mi-i dor de tine, hai mai intra pe la noi!

Simona, mami de baieti David, Matei si 40 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

urmaresc din umbra vestile de la tine. la ce ora spuneai ca mergi maine??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Am pus pozicile cu burtoaia mea plina de vergeturi sa nu va speriati, da ?

Ia sa mai beau oleak de ceai poate-mi trece amarul

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput