Martie-Aprilie (171)- Hai Simona! Bv Miki,Dinora!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Stefana, am sarmalele in plan pentru weekendul asta , abia astept si focul in semineu ca s-a cam racit rau saptamana asta aici Facem schimb de pozici saptamana viitoare , da cums a nu !!! dar mi-e ca ma iau pe fuga fetele dupa daca le mai pun si pozici cu sfintisorii

lalely, da ai dreptate, pana la 32 spat te lasa astia sa zbori deci dupa ce nasti vii la Londra ?

Roxy, daca nu ai sa-ti cumperi, cum ar spune nepoata-mea un nou aparat foto am si eu o curiozitate , se poate ? tu esti contabila si sotul la fel ? sau economisti ?

Viss... daca mai eram eu in bucuresti in berceni, pai nu ne tratam noi in fiecare duminica la cate o inghetata si o praji facuta de casa , un cozonac, o clatita ceva tu ce crezi ?

yasmi tu cum te simti ? ai mai baut ceai? e mai bine cu lapticul? Lucas face nani nani ?

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Hello all,

Tinand cont ca ma plictisesc rau de tot in zilele astea pana vine Cristi, am adunat pozele cu bebelusii de februarie si le-am compilat. Sa-mi fie cu iertare daca nu va place, daca am omis pe cineva, daca am gresit cu ceva. Sunt toti niste frumosi si niste haiosi.

:) Poza e pe picasa, in albumul bebelusii de februarie. Again scuze daca e ceva iesit din normal.

Stefy, ma pui pe ganduri cu uleiul de ricin. Astept sa vad ce se intampla cu tine si cu Simona:)) si poate fac si eu un cocktail.

Simona, dar tu ai colul moale/copt/dilatatie ceva? Al meu e inchis, e lung, are 4 cm. Are vreun efect daca iau ulei de ricin acum? Sau trebuie sa fie mai buna situatia?

:) Pupaturi la toata lumea.

P.S: Cami, iti dau add pe mess, ca-s online 24/24 :)

38s3z

Bebe Cristi e pe drum cu barzaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

spiridusha - am vazut, e superba poza,cel putin mie imi place. dc nu cer prea mult, as vrea si eu sa am asa ceva dupa ce nasc,cu pozele bebelusilor mei, cu cateva cu mine cu burtica, pot apela atunci la tine sa ma inveti?apoi sa merg cu un cd, sa le scot pe hartie?

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

spiridusha - am vazut, e superba poza,cel putin mie imi place. dc nu cer prea mult, as vrea si eu sa am asa ceva dupa ce nasc,cu pozele bebelusilor mei, cu cateva cu mine cu burtica, pot apela atunci la tine sa ma inveti?apoi sa merg cu un cd, sa le scot pe hartie?

AMR 6 zile

Cum sa nu, cu mare drag. :)

Eu am cumparat un kit din ala cu ipsos in care sa pun talpitza sau manutza lui Cristi cat e mic mic, si sa o pastrez ca amintire. Abia astept sa fac asta... :)

38s3z

Bebe Cristi e pe drum cu barzaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Buna fetelor!
eu inca n-am nascut si nici n-are de gand bebelina sa vina, cred ca sigur voi ajunge la 41+ cand ma vor interna
asta este, important este sa fie sanatoasa fetita
as fi vrut sa nasc astazi sa-i fac cadoul cel mai frumos soacra-mii ca tare mult o asteapta(este prima nepoata)
va multumesc ca v-ati gandit la mine
Strumfi

fericita 40+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Salo_sama, "LA MULTI ANI!" fericiti
sa ai o nastere usoara

fericita 40+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Delia, felicitari pt schimbarea semnaturii !!!

Sper sa nu ma insel!!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

multumesc iubita

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 11 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yoni multa rabdare
ca va aparea in curand
ahahahhaha
asa eram si eu

strumph-ulesigur voi face opturi
sa vedem cum ma descurc
sper sa imi iasa
da voi vrea si reteta de la poale in brau daca o ai

si eu ma consider jumate moldoveanca
am locuit la galati
dar ai mei sunt munteni
dar am mancat moldoveneste
si tare imi place bucataria moldovenheasca

simonaaaaaaaaaaaaaaaahai ca facem galerie
sa fie bine maineeeeeeeeee
sa vina bebe arsenie
ca il tot asteptatiiiiiii

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

salo_simo: LA MULTI ANI!!!
-

sa ai o nastere usoara,bebic sanatos, si alaturi de familie sa te bucuri de noua perioada de viata care trebuie sa inceapa.sa fie frumoasa ca o zi de primavara!!=ps: multe sarbatorite de martie avem, acum am vazut si eunasteri si zile de nastere

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

spiridusha, eu sunt foarte incantata de poza realizata...super ingenioasa ideea. Sa faci asa si la noi, cele care nastem in martie....pls .

Yoni, hai ca mult nu mai este pana nasti! Cel mai important este sa fi-ti sanatoase.

Strumpitz, ai o burtica tare dulce...a crescut atat de frumos. Te prinde foarte bine sarcina !!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput