Martie-Aprilie (171)- Hai Simona! Bv Miki,Dinora!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

am pus si eu poze cu bebelina.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Ce scumpa e

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 32+ s
Amr 7 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Delia, felicitari pt schimbarea semnaturii !!!

Sper sa nu ma insel!!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Fetele...eu pana nu nasc mai cred nimic

Stefy, eu am luat ricin la Matei, 2 sticlutze, am iesit afara, dar am nascut peste 8 zile. E tare scarbos... Hai luam impreuna...Si eu tot marti implinesc 40 iar baietii i-am nascut la 39s4 zile pe amandoi....deci ar fi cazul sa nasc si eu miine.
Simo, succes la dr!! Poate-poate!
Ailed, as incerca metoda de la david, dar al meu e distrus de spate, a ridicat ceva si de cateva zile abia misca...asa ca mine...Deci suntem 2 rebegiti...halal! DUlceatza..m-ai omorat. Nu va mai spun ca nu stiu ce-a fost cu mine zilele astea...o pofta d emancare groaznica...
Strumpfi...lasa ca parca-i mai bine sa vina mai devreme putin decit sa staaaaaai si sa asteeeepti . Eu vin direct la tine (stii deja) ca nu ma pricep sa fac retetele astea de praji..
Rhyana, exista anticonceptionale pe care le poti lua..parca exulton mi-a prescris mie la Matei...dar n-am luat...Ah, Anaxena, iti seamana tare puiul, eu asa cred! E minnat!

Simona, mami de baieti David, Matei si 40 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

tu maine ai programare la dr???? sau vrei sa incerci ricinul sa vezi daca se intampla ceva????

eu tot cer sfatul in casa si toata lumea imi spune sa stau pana marti sa vad ce se mai intampla 'acolo jos' si apoi....

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 38

2 weeks to go

AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

alina.n ce grasun si frumusel ai
cat a luat in greutate in prima luna?
ca arata super bineeeeeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

a luat 1kg si ceva are 4700gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Strumphy, Mamicuta harnicuta ce esti! Tu cred ca ai sa fii o mamica din aia traditionala, care umple casa de mirosuri de sarmale si cozonaci, si copiii misunand prin bucatarie, si focul arzand in semineu...
Si eu am mai facut cozonaci, insa sfintisori niciodata. Nu-mi prea plac aluaturile astea. Mai mult prajiturile cu crema. Insa anul asta cred ca o sa fac cativa, pt sotul meu mai mult, mai ales ca acum am masina de paine si o pun pe ea sa framante Si miere am, nuci am... Ce zici, facem schimb de poze cu sfintisori?

Stef 36+ cu Tudor Stefan

AMR 3 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

roxy e minunata printesica...si falcutele ei numa' bune de 'smotocit'

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 38

2 weeks to go

AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ia sa mai scriu si aici o data, ca eu tot scriam la capitolul trecut

fetele cu bebei, bebelina mea a luat in greutate pana acum 220 grame. este bine oare?

bb_yasmi eu inca n-am iesit cu ea afara. la noi este foarte frig si bate un vant....
nici nu stiu cand o sa iesim, cred ca astept sa se faca mai cald.

irinuca burticuta pare lasata, dar acum depinde si cum ai avut-o pana acum. ai avut-=o sus, pana in gat cum se zice?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Este bine atata timp cat ia in greutate in prima luna trebuie sa ia app in medie 750gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mi-am mai facut un ceai si am facut pozici la burtoaia mea , care acum vreo cateva zile in urma spuneam ca e mica si ca bebe acum la 37 sapt de ar fi sa nasc ar fi cat o matza prapadita, iaca am facut poze si m-am vazut cat sunt de mare nu-l credeam pe domnu sotz cand imi spunea ca e mare si aseara stateam pe canapea si imi spune dragul de el : pai eu nu cred ca daca iti mai creste burta nu explodeaza iaca compliment, voiam sa ma ridic sa il iau din scurt dar l-am lasat in pace ca nu ma simteam in stare sa alerg dupa el

lalely, eu te invit sapt viitoare pe la mine cand fac mucenicii, ca si asa nu am cu cine sta la o cafea si o barfa mica

Simona, tu sa nasti maine ca vin eu si cu mucenicii din urma vai imi fac pofta singura pe aici si mai e pana sapt viitaore cand ii fac

roxy, da ce frumos se contureaza trasaturile bebelinei tale da pozici cu un aparat foto nu ai cum sa faci ? cu telefonul ies numai pe nuante verzui cat despre pricepeala mea, pai cum sa spun si eu ... am invatat/furat de la bunica si mama, plus ca tata cand eram mici, noi am fost 4 fete la parinti, eu cea mai mica , ii spunea mamei: ia si le invata sa faca mancare si curatenie si restul treburilor prin casa ca de nu, cand or ajunge la casele lor le-or da barbatii cu oalele in cap si iaca asa am invatat a face de toate, mancare , curatenie , tricota, coase... goblen si multe altele

irinuca, moldoveanco, de pe unde? hai ca pana la urma vad ca nu numai eu cu stefana suntem pe aici moldovence pai cat cuprinde coca, ca doar nu pui 2 litri de lapte la un kil de faina , pui putin cate putin , caldut .. daca strici figura si e prea moale mai pui putina faina, dar nu pui lapte mult din prima ca sa ai ce adauga faina pe urma aluatul nu trebuie sa iasa vartos, nici prea moale , nici prea tare, cat sa poti impleti colaceul in 2, daca e prea tare se rupe si creste urat in cuptor, daca e prea moale se lasa si se lateste ...

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

roxy scumpa rau printesa ta

fetelor salivez aici pe tastatura, ce mi-ati facut voi cu dulceata si mucenici...si nici nu stiu sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

delia pai da-mi tu reteta de ccoca de cozonac daca ai

pana acum doar am cumparat
si aia au gust de paine
sa vad poate o pacalesc pe tanti sa-mi faca
daca nu poate fac eu
of
ce pofta imi eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oare se pot face si fara zahar in compozitie?

strumfule nu ai avut ce face cu mucenicii
offffffffffff
cine mai rezista pana sapt viitoare?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput