Martie-Aprilie (171)- Hai Simona! Bv Miki,Dinora!
Raspunsuri - Pagina 5
roxy_s spune:
rhyanna da, cel mai bine o sa vedem la o luna. asa este, pana s-au obisnuit cu tata, pana au invatat sa suga ca lumea, pana a venit lapticul ca lumea....

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ailed_dota spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irinuca05
Da. este reteta speciala a soacrei mele. se face din bobitzele de soc (floarea de soc face niste bobitze mici negre,visinii- fructul socului). are un gust foarte bun, seamana cu dulceata de mure, putin mai amaruie. ![]() ![]() http://dobrinisabela.blogspot.com/2009/08/dulceata-de-soc.html 34+ AMR 6 saptamani |

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 11 zile

69/11
roxy_s spune:
deea mai mult mami vine si ma ajuta. mai imi spala o rufa, imi face mancare. sotul merge la servici, el nu poate lipsi mai ales acum, cand sunt inchiderile pe anul trecut. chiar nu poate lipsi. si-a luat doar alea 5 zile , atat.

roxy_s spune:
strumphitza ce priceputa esti tu. pai tu de toate stii sa faci?![]()
si mucenici si mancaruri de-ale noastre de tot felul..... cand ai invatat?![]()
![]()
irinuca05 spune:
Strumphy ce imi place mie cand voi harnicutelor spuneti "lapte/faina cat cuprinde". Prima data cand mama mi-a spus asta am intrebat-o "cat cuprinde in ce?" 
Offf numai experienta ma poate invata ce inseamna "cat cuprinde"
Dar si eu is moldoveanca si pana acum mi-a iesit tot ce am gatit, desi nu sunt cea mai harnica moldoveanca ![]()
34+
AMR 6 saptamani
roxy_s spune:
ailed ce pofta mi-ai facut....
fetelor asa pofta de dulciuri, ciocolata, prajituri am....

si o pofta de mancareeee as manca de toate.
roxy_s spune:
am pus si eu poze cu bebelina.

rhynna spune:
| Citat: |
Hai ma Delia!!! Mi-ai facut o pofta... de dulceata si de zile calduroase ![]() Dulceata de visine nu am, dar am de soc, de capsuni si de prune. Ma duc sa sparg dulapul cu dulceturi! Uite ce ai facut acum... 34+ AMR 6 saptamani |
M-ai omorat cu dulceata de soc

N-am mai mancat de vreo 10 ani...de cand facea o vecina de a bunicii mele aceasta dulceata si ne dadea si noua.Extraordinar de buna.Dar cred ca si munca cat cuprinde la cules..Oricum rezultatul e fantastic.
Madutza am uitat sa zic de lohii..Daa stau binee cu ele.O zi da ..una ba asa cat sa ma pacaleasca ca s-au dus

Mami fericita de
Sophie Elena
millie spune:
Mamaaa ce pofta mi-ati facut cu mucenici si dulceturi 
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
32+ s
Amr 7 s 
AllyLaur spune:
Roxy, este frumoasa foc printesica ta 
!! Hai da-i un