Martie-Aprilie (171)- Hai Simona! Bv Miki,Dinora!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

imi vine in minte franturi din discutiile purtate in cap trecut
eu nu stiu ce sa zic la faza cu burta lasata si cu o palma sa intre intre sani si burta, ca eu am burta fix pana-ntre sani
acum am o bluza mai decoltata si va zic ca mi se vede si burta prin ea
pai daca se mai lua doctoranu mai nasteam si dupa acest aspect eu curand....si asa ma luase cu studiile americanilor.....ca ei au studiat cu cezariana peste 39s

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
5 zile ....amr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Delia ce ai vrut sa spui cu "cam da..." Te refereai sa-l las pe sot sa astepte pana ajung la 37s? Ca nu am inteles
Roxy burtica mea nu a fost niciodata pana in gat! Mereu bebelina a fost aproape de "iesire" si inainte de a lua prenatalul, aveam colul cam scurt. Acum e mai bine, dar tot aproape de limita...
Multumesc pt raspunsuri

Sa inteleg ca imi recomandati sa il las pe sot sa mai astepte???...
De fapt, sa mai astept eu, ca el saracul de pe la 28 sapt se lasa mai greu convins sa

34+

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ailed, cand ai spus de dulceata pe farfurioara de sticla m-am si vazut la bunica , in iunie, cand veneam in vacanta , ne punea dulceata si ne servea , facut de ea de cirese negre amare, nuci trandafir sau capsuni , cu un pahar de apa rece alaturi... in mirosul iasomiei si trandafirilor roz din fata casei ... amintirile...

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Delia ce ai vrut sa spui cu "cam da..." Te refereai sa-l las pe sot sa astepte pana ajung la 37s? Ca nu am inteles
Roxy burtica mea nu a fost niciodata pana in gat! Mereu bebelina a fost aproape de "iesire" si inainte de a lua prenatalul, aveam colul cam scurt. Acum e mai bine, dar tot aproape de limita...
Multumesc pt raspunsuri

Sa inteleg ca imi recomandati sa il las pe sot sa mai astepte???...
De fapt, sa mai astept eu, ca el saracul de pe la 28 sapt se lasa mai greu convins sa

34+

AMR 6 saptamani

da, ar tb sa il ti deoparte si te inteleg, ca si eu vreau si el nu... ca daca.. bb... bine la cum face fica-mea in burta... dac aicepe sa faca valuri in timp ce.. , ii ttece omului cheful...
si pt cine intreba de anticonceptionale, numai prezervativul.... ca pastile nu ai voie pe alaptat... si oricum se recomanda pauza pana la 4-6 saptamani...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 11 zile
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

ailed, cand ai spus de dulceata pe farfurioara de sticla m-am si vazut la bunica , in iunie, cand veneam in vacanta , ne punea dulceata si ne servea , facut de ea de cirese negre amare, nuci trandafir sau capsuni , cu un pahar de apa rece alaturi... in mirosul iasomiei si trandafirilor roz din fata casei ... amintirile...

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

of strumphule, da de iasomie uitasem, si la minunatiile alea de cirese negre si nuci nici nu indraznesc sa visez aici si acum...

AMR maxim 11 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Ailed eu am si mancat mucenici fierti
am luat 4 pungi din cora si marti am facut 2, iar duminica mai fac 2
nu vroiam sa iau ca le-am si zis la copii mei ca nu am cum sa le fac pe 9 . dar ce am scapt de ei....au zis ca le intra si in alta zi
si s-o fi vazut-o pe stefy cum manca, de m-a uimit..e primul an cand manaca cate o cana din aceea de supa...plina si cu multa nuca

tie nu poate mama ta sa iti aduca gata cumparati, ca parca citisem ca vrei sa faci tu cu aparatul

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
5 zile ....amr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumfy..vrei sa mor pe aici???
Pai visez la mucenicii taiiiiiiiii

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

ba da imi aduce..., dar aia sunt singurii care ii pot manca . ii fierb fara zahar
si ii pap pe 9, ca eu mai sunt acasa atunci

AMR maxim 11 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

irinuca, dulceatza de soc???

Da. este reteta speciala a soacrei mele. se face din bobitzele de soc (floarea de soc face niste bobitze mici negre,visinii- fructul socului). are un gust foarte bun, seamana cu dulceata de mure, putin mai amaruie.

http://dobrinisabela.blogspot.com/2009/08/dulceata-de-soc.html

34+

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetele...eu pana nu nasc mai cred nimic

Stefy, eu am luat ricin la Matei, 2 sticlutze, am iesit afara, dar am nascut peste 8 zile. E tare scarbos... Hai luam impreuna...Si eu tot marti implinesc 40 iar baietii i-am nascut la 39s4 zile pe amandoi....deci ar fi cazul sa nasc si eu miine.
Simo, succes la dr!! Poate-poate!
Ailed, as incerca metoda de la david, dar al meu e distrus de spate, a ridicat ceva si de cateva zile abia misca...asa ca mine...Deci suntem 2 rebegiti...halal! DUlceatza..m-ai omorat. Nu va mai spun ca nu stiu ce-a fost cu mine zilele astea...o pofta d emancare groaznica...
Strumpfi...lasa ca parca-i mai bine sa vina mai devreme putin decit sa staaaaaai si sa asteeeepti . Eu vin direct la tine (stii deja) ca nu ma pricep sa fac retetele astea de praji..
Rhyana, exista anticonceptionale pe care le poti lua..parca exulton mi-a prescris mie la Matei...dar n-am luat...Ah, Anaxena, iti seamana tare puiul, eu asa cred! E minnat!

Simona, mami de baieti David, Matei si 40 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput