Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

rodika, cred ca e o diferenta intre mierea "cruda" si cea procesata (la fel ca si fructele alergene), dar cred ca acele cereale sunt indicate > 1 an.

crissy, scrie mare si clar pe ele, pe bulinuta: de la 5 luni ptr unele, si de la 6 luni ptr celelalte... daca va vad pe voi ca aveti indoieli, nu le dau, ca nu-i musai

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

hai sa mai zic ceva apoi fug...

am vazut-o pe Isa ce faina e...si pe Biencuta cum se jaoca cu tati...adorabile...

crispro, mai mami, lasa copilu in pace... tu nu te potolesti pana nu-l vezi jos din leagan?cred ca o sa dai de baut atunci...

paula(victo), si eu ma gandesc cu groaza la bagajul de concediu... mai ales ca noi vrem sa mergem in croatia...ca noi si cand venim la ai mei, venim cu masina plina varf...de parca am merge mereu in cocecdiu... va trebui sa-mi fac o lista cu ce ar fi de dus...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

rodika, cred ca e o diferenta intre mierea "cruda" si cea procesata (la fel ca si fructele alergene), dar cred ca acele cereale sunt indicate > 1 an.

crissy, scrie mare si clar pe ele, pe bulinuta: de la 5 luni ptr unele, si de la 6 luni ptr celelalte... daca va vad pe voi ca aveti indoieli, nu le dau, ca nu-i musai

rodi, eu sunt de acord cu crissy...mierea in stare naturala nu e indicata...cred ca cea folosita pt produsele celor mici e folosita in anumita stare si intr-o anumita cantitate...nu cred ca s-ar juca producatorii cu asa ceva...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu fete, poate-s io intr-o dispozitie mai ciudata azi, dar deja am 15 min de cand tot ma uit la video asta mic pus pe repeat si ma dor falcile de ras : www.break.com/index/clumsy-best-man-knocks-bride-into-pool.html" target="_blank">asta

daaaaa.....deci e foooaarte tare filmuletul asta...il stiam dar rad cu lacrimi de cate ori il vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Eu i-am dat lui Radu acu 8 ani cereale Hero cu miere, mi s-au parut cele mai gustoase si lui ii placeau. Acum nu se mai gasesc in Cta.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

din pacate nu am mai gasit si eu m-am impacat ff bine cu HERO de la cereale pana la borcanele si biscuiti!

Am inteles ca in selgros ar mai fi ceva inca nu am fost sper sa ajung cand vine mama la mine!

Din pacate se produc si in turcia si la noi pe piata sunt daca mai sunt din Turcia-produse de ULKER!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

michelle, ce veselie e la voi

paula, frumu' foc Raul. E dat?

si Isa razacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost si eu pe afara, dar nu am facut mare branza, adica mi-am vizitat colegii la munca, si am intrat intr0un magazin de mi-am luat lapte, paine si ulei... si m-am programat la masaj, lunea si joia. Zice tipa ca imi face si sauna, si masaj, ca asa am sanse mai mari sa dau jos. Dar masaj numai o data pe sapt, ca nu rezist (a zis ea), si tura a doua din sapt voi face sauna si impachetari cu nu stiu ce pt vergeturile de pe picioare. 30 lei e tura de sauna si masaj, juma de ora. Nu stiu impachetarile cat is...

L-am vazut pe Raul, e super super dulce cu bretonelul lui!

Merg sa citesc din urma, culc copilul si revin. Ma doare capul ingrozitor!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am fost si eu pe afara, dar nu am facut mare branza, adica mi-am vizitat colegii la munca, si am intrat intr0un magazin de mi-am luat lapte, paine si ulei... si m-am programat la masaj, lunea si joia. Zice tipa ca imi face si sauna, si masaj, ca asa am sanse mai mari sa dau jos. Dar masaj numai o data pe sapt, ca nu rezist (a zis ea), si tura a doua din sapt voi face sauna si impachetari cu nu stiu ce pt vergeturile de pe picioare. 30 lei e tura de sauna si masaj, juma de ora. Nu stiu impachetarile cat is...

ce bine ca te-ai hotarat in sfarsit sa faci si tu ceva cu timpul tau liber ! ce bine o sa fie la masaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Bravo Cristina! Asa da.

Paula l-am vazut pe Raul. Arata foarte bine.

Eladea, merci de medicamente. Pe primul nu-l stiam. Mi-a adus sotul acum tantum verde si strepsils. Sper sa scap curand.

Rodyka cred ca esti tare nerabdatoare sa vii in tara cu printesele tale. Si ce frumos le pui tu pe toate in ordine.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

In seara asta am inapoiat paturica de activitati (Theo nu mai statea deloc pe ea) si cadita. Le aveam de la o prietena. Parca mi-a parut asa rau, nu stiu cum sa zic; ca si cum s-ar fi incheiat o perioada. Si mi s-a confirmat din nou ca Theo creste.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput