Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=XBGe4JffeYU
Nectarica pe picioruse...daca n-ar fi sor'sa sa-l chinuie...faceti abstractie de dezastrul din camera dar e si sor'sa acasa si e ca un taifun....de altfel in film se vede ca e imbracata cu camasa mea de noapte

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Noapte buna fetelor, am culcat fata ma duc sa fac o baie luuunga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

roxana, pai sigur ca e mare de-acum Theo

larissa, Nectarica-fara-frica se ia de unul singur la plimbare imediat

alice, atata m-am invartit intre retetele cu visine, si pana la urma am facut-o pe aia cu mere. l-am sunat pe sot sa vina acasa daca mai vrea sa gaseasca vreo bucatica (am facut doar o tava, ca doar 4 mere mai aveam ). foarte repede si foarte usor de facut. data viitoare o incerc cu branza dulce si stafide

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

mie imi place raducu de pufescu
si andrei de imaya
si andrei de racusor

mie toti imi plac :D dar si domnisoareleee

imaya, cu cine ai nascut la Elias? si mie mi-a placut tot pt ca e usor de curatat, ca Mara imprastie peste tot mancare

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Cu Strajean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victor e si el in clubul celor care nu stau la schimbat. Se intoarce una-doua pe burta.
El nu prea are de unde cade, ca nu-l las deloc la risc, dar pe jos da niste capatane de dulap si tot insista... acuma eu il mai las, nu sar in spagat la fiecare bubuiala, ii explic mereu, stau langa el, il mai iau, dar el insista, se apuca de plans, il linistesc, ii explic iar... si tot asa.

Vreau sa spun ca de o saptamana am introdus si noi NU in interactiunile cu Victor. Adineaori V se tot repezea la combina, eu de pe canapea: NU ai voie! Fara sa tip, doar asa.. apasat, el s-a oprit, nu mi9-a venit a crede, asa ca am repetat cand s-a repezit iar.. si s-a oprit din nou!

Ce mi-a placut sa le vad pe Bianca si Isa!!

Roxana, , asa-i, cresc bblacii astia!

Rody, prea tare faza!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, pt incurajari.

Legat de casa, noi am fost tare norocosi. Am stat la CLuj vreo 8 ani, in timpul si dupa facultate, mi-ar fi placut sa ramanem acolo, dar traiam vremuri grele, stateam in chirie, ne descurcam greu cu banii, asa ca dupa nunta am decis sa revenim in Zalau. Iar socrii ne-au dat parte din casa- adica un apartament. Nu era facut, doar zidit ("la rosu" sau cum ii zice), ne-am mai zidit noi baia, bucataria, ca nu erau delimitate. Si am bagat toti banii de la nunta in casa (ca nunta ne-au platit-o parintii). Si asa am reusit de stam la casuta, ne-am facut cum ne place, si am reusit sa scapam de un credit pe multi, multi ani. La partea asta chiar am avut mare noroc!

Foarte scump Andrei de Imaya! Si dulceata lui Michelle la fel, ce fain se distreaza cu tati!

Al meu sta foarte cuminte la schimbat, ca si pe vremea bebeluseniei... e lenes, v-am zis eu..

Ce tare e "domnisorul de onoare" din video pus de ROdi. Dar prajitura ce bine arata!!!

Azi am zis sa o las mai moale cu papatul, asa ca la amiaza mi-am facut gratar de pui cu salata de rosii si ceapa verde. Atat. Si a venit soacra, ca cica a facut supa de pui... am mancat 2 boluri mari!!! dupa care a adus clatite, cu gem, cu branza si cu carne. am gustat din fiecare. Dupa care am mers la masaj- evident ca i-am zis sa imi faca programare sapt viitoare, ca eram cu burtoiul gata sa explodeze.

Iuuuui, ce scump e si Nectarie! si ce-l mai smotoceste Alexia.

Mi-am luat un teanc de reviste... pt mamici si copii, pt femei etc... numai sa am timp de ele...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Legat de concedii.
Eu planuiesc vara asta sa merg prin tara dar la rubedenii, preteni. 1- la Bacau la vara mea care imi e tare draga, fata ei e finuta mea. stau vreo 5 zile. Apoi de ziua baiatului plec la Arad la bunica-mea sa iau motul acolo. Vine tot familionul sa i mai facem si ei o bucurie ca ea nu se poate deplasa pana la Bucuresti. Apoi la Ranca tot cu familion la o cabana a unui preten o saptamana tot cu familion. La sf lui august la noi la mare, si dupa nunta lu' fratimiu la Sibiu la niste preteni de famile. Apoi la servici :(

Mergi la inceput

imaya, pai o sa uiti unde iti e casa, asa de mult timp plecata. ce fain!!! eu nu pot pleca nicaieri pe termen asa lung, si astea 2 saptamani cu greu le-am rupt (adica eu nu, dar sotul si Maria...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

imaya, pai o sa uiti unde iti e casa, asa de mult timp plecata. ce fain!!! eu nu pot pleca nicaieri pe termen asa lung, si astea 2 saptamani cu greu le-am rupt (adica eu nu, dar sotul si Maria...)

Pana la urma a fost de acord si directorul de scoala Mariei??? Deci 9-23 aprilie!!! Pregatesc gratarul in curte, berea la rece pt baieti, Wii-ul pt Maria si borcanase pt Isa! Iar pe tine te astept cu bratele deschise!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Pana la urma a fost de acord si directorul de scoala Mariei??? Deci 9-23 aprilie!!! Pregatesc gratarul in curte, berea la rece pt baieti, Wii-ul pt Maria si borcanase pt Isa! Iar pe tine te astept cu bratele deschise!!!

cris, pai pana la urma doar o sapt tre sa lipseasca Maria de la scoala, ca una oricum era in vacanta. si am zis ca si daca nu o lasa, tot nu merge. ca si-asa nu are niciodata zile de absenta...

Mergi la inceput