Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

imaya ce delfinas dragalas ai acolo

Sa va pus si eu 2 filmulete cu mandra mea
www.youtube.com/watch?v=-QeL4U8M7-0" target="_blank">joaca cu tati 1
www.youtube.com/watch?v=LbZYo3vazcE" target="_blank">joaca cu tati 2

Sunt tare mandra de ea, azi dupa piure i-am pus in biberon zeama chioara de la supa si a papat singura 40 ml!!
Si asta fara sa ii tin eu biberonul, poate se da si fi-mea pe brazda, am zis eu, cadou de 8 martie

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

cat de dulce e!! si cum chitaie ea acolo cand se joaca cu tati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

rodica, eu chiar am mancat o tava singua sotul meu nu e fan mere, si oricum nu se prea omoara cu dulciurile. astept sa se faca Mara mare sa ii fac ei praji, ca d'astea imi place sa fac. mancare sa ii gateasca tasu

imaya, eu am nascut cu parvu ioan, tot de la elias. dar la CMU

cristina, tu esti super funny :)) te torturezi la masaj dar nu rezisti la mancare buna fa si tu ca bunicu lu marius. el mananca tot timpul suficient mananca de toate, bea si un pahar de vin rosu in fiecare seara. are 83 de ani si doar ce si'a facut niste analize. e super sanatos si slab :)))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

ma duc sa fac si eu bagaju ca maine dimineatza plecam la cta

cristina sper sa nu te superi eu glumeam

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare delfinasii si mamicile

Greu cu doi copii calare numai pe mine toata ziua

David papa f bine piure de morcov si pastarnac...azi i-am dat si dovleac ii place f mult casca gurita ca puiul de vrabie

Maine mergem la vaccin offf

Larisa-m-am mai calmat dupa ce am vazut videocredeam ca numai la noi il smotoceste Antonia pe David vad ca si la voi e ca la noi

Michelle-ce scumpa e Bianca si cum rade parca e RRR-ita

Imaya-ce baietel frumos ai mor dupa ochii lui

Crispo-vin si eu cu tine la masaj

Rodyka-f tare video

Crissy-insanatosire grabnica...imi pare rau ca sunteti bolnavioare

Tina,Otilia,Aelita-ce mai faceti?

cam asta mi-am amintit din ce am citit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

http://www.youtube.com/watch?v=XBGe4JffeYU
Nectarica pe picioruse...daca n-ar fi sor'sa sa-l chinuie...faceti abstractie de dezastrul din camera dar e si sor'sa acasa si e ca un taifun....de altfel in film se vede ca e imbracata cu camasa mea de noapte

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

ce tare e Nectarica! iar Ale ce il mai intoarce cu fata la camera

Mergi la inceput

nu mai stiu cine ne intreba unde ne intepam, la CMU mergem, sa speram ca nu plange micul

TINA ce mai faceti? cum e vice-delfinasul sef?

CRISSY ce ma bucur ca e mai bine Bea!!!

CRIS bravo mami, o sa vezi ca de la masaj macar sta carnea altfel pe tine si o sa te simti mult mult mai bine

nici Andrei nu sta la schimbat, mai nou el plange cand il pun pe spate si apoi se invarte, se intoarce...

de fapt Andrei plange si cand se loveste cum se tot invarte si intoarce el, uneori mai cade in cap dar nu se loveste tare, ei, sta 30 de secunde , eu nu il bag in seama, iar el incepe sa planga

s-a facut cam plangacios doar cand suntem numa noi doi sau noi doi + tati, toate bune si frumoase, nu avem plansete in program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

NECTARIE da ce-mi place de tine ce faci acolo.Si mamica ta spunea ca esti lenes.O

DIANAAAAA de cand ma tin sa iti spun ca si la noi a avut succes olita in privinta constiparii.MC de pont

Nu mai stiu ce vroiam sa spun.
AAA ALICE si RODY,pai mai fetelor,voi puteti papa praji multe ca sunteti slabe dar noi ce facem???

Iar Crispo mi-a adus aminte de sauna.Asa ca ma interesez sa fac si eu ceva sedinte.Maine seara am zumba cu Michelle,abia astept.Sper sa ne lase Paul si Bianca sa ne dantuim un pic

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

lasa ca ma uitam mai devreme ce burtoi umflat am. zici ca's somaleza :)) sunt la ciclu, da totusi....

mara

Mergi la inceput

nici Mara nu sta la pampers. de fapt, ea nu sta deloc cand o imbrac in schimb cand ma apuc sa dau jos de pe ea e toata un zambet spre necazul lui marius :)))

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Sorina, cati ani are nepotica? Dr. la care am fost astazi e calmul intruchipat, a stat si ne-a expliucat babeste. A vazut cazuri la copii mici in care boala s-a agravat in 2 ore. A zis ca la copiii pana intr-un an nu e de gluma, mai ales ca e prematur.

[/quote] 11 luni, sapt asta e cu aerosoli si daca nu se schimba ceva trece pe antibiotic!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput