Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hai ca azi m-am depasit pe mine insami cu statu la calc. ma doare si capul deja. paaaaaa

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

victo, dar ce plan fain de concediu aveti , luati tara-n lung si-n lat!! ma gandeam si eu cum fac cu bagajele, o parte cred ca am sa trimit pe autocar inaintea mea, de patut am facut rost (are sora-mea inca unul), premergator sau ham daca va fi cazul le am pe ale Mariei, scaun de masina la fel de la sora-mea (ca doar eu i l-am trimis acum cateva luni, ca aveam 2 la fel )... n-are rost sa ma duc eu cu atat bagaj pe care sa-l aduc si inapoi. la voi insa e necesar... acuma mai ramane sa vedem cum/de unde inchiriem o masina, din ce am vazut pe net, pentru 2 sapt ne-ar iesi un minim de 400 de euro doar inchirierea, ori cand am fost noi in Ro cu masina ultima data, am platit 350 benzina si taxele de autovii din Spania, la un drum!!!

paula, asta cu schimbatul pampersului e cred ca circ la toata lumea. eu ii dadeam pachetul de servetele umede si era ok, asta pana i-am pus supozitoarele de efferalgan, si cred ca a ramas cu ideea aia... si-asa tiuie de cum se vede pe spate, crede ca iar o maltratez cu vreun tratament . dar la imbracat e cuminte, si la dezbracat la fel. ma ajuta, in sensul ca isi trage/indeasa manutele sau piciorusele, stie ca e rost de iesit la plimbare

cristina, nu te necaji iar ca Vladut nu se agita si nu merge. pai nici Isa! asa macar vor sta cuminti amandoi, nu va trebui sa alergam dupa ei

michelle, ce dulce-i Bianca! cand o sa aiba Isa atata par cat blondina ta, sigur ii umplu capul de fundite

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Buna fetelor.

Rodyka asupra mierii sunt tot felul de controverse. Ideea e ca ar produce botulism, spun unii.
Mie pediatrul mi-a zis ca in 30 si ceva de ani de activitate - pe pediatrie de urgenta- n-a vazut nici un copil cu botulism de la miere. Iar kineto a spus ceva asemanator - ca exista o singura specie de albina care ar putea conduce la boala asta, insa traieste in Africa. Recunosc ca nu am studiat in detaliu, insa eu cred ca daca mierea e in cerealele ptr copii, e ok sa-i dai.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

si mai vin si eu si zic, vorba mamei: pai voi ati baut miere in lapte/ceai de mici si n-aveti nimic...si toti copiii din generatia naostra...si uite ca niciunul n-am patiti nimic....

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Isabeluta mi-a refuzat orice combinatie de legume la amiaza. initial aveam morcov+cartof+patrunjel+unt+usturoi, apoi am pus fara usturoi, si apoi am adaugat iaurt neh! ala cu iaurt a lipait de doua ori si gata. eram pe punctul de a renunta, in ideea ca nu ii e foame, dar am mai facut o incercare cu un borcanel de legume cu pui de la HB si l-a mancat pe tot (250 g) , plus 50 ml supa dupa (bine, supa era din legumele de dinainte!!). asa ca am parcat-o in patut, unde doarme cuminte si satula de o jumate de ora...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Am vazut-o pe Isa. E scumpica foc (ca intotdeauna).

Cristina, nu fac prea bine, multumesc de intrebare. De dimineata parea ca imi era mai bine. Acum insa, dupa ce am venit de afara, ma doare gatul destul de tare; cred ca am laringita (am mai avut astfel de simptome, din care cel mai evident este ca abia mai vorbesc). Il astept pe sot diseara sa-mi mai aduca ceva de gat. Ca miere am tot mancat si nu prea ajuta. Iar din farmacia din casa imi lipsesc pastilele ptr gat.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

of roxana, nasol...cumpara niste HOMEOVOX sau HOMEOGENE, sunt f bune pt gat in cazuri de dureri de gat, laringita, raguseala...sanatate multa iti doresc...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Poza cu noua lui freza. Sa stiti ca nu asa voiam sa fie, dar sper sa ii creasca repede.
Fetele, eu mai nou blenduiesc legumele cu LP. Super ies. Incercati si voi, poate o sa le placa copiilor.
Victo, poate au gresit aia la facturare. E enorm de mult. Nu ai intrebat?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

haha...hai ca e mortal... oricum e un scump, chiar daca ar fi chelut...parul creste f repede, o sa vezi...dar nu vad de ce te stresezi cu asta...

cat despre schimbat, de acu o sa-i fugarim prin casa...ca sa -i scimbam si imbracam...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

tu fete, poate-s io intr-o dispozitie mai ciudata azi, dar deja am 15 min de cand tot ma uit la video asta mic pus pe repeat si ma dor falcile de ras : www.break.com/index/clumsy-best-man-knocks-bride-into-pool.html" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
[
ioi paula si mihai zici ca are ceva in fundulet, zau.. ii mai dau cate un scutec in mana..cel mai bine il linisteste pachetul de servetele umede.

Exact la fel si Stefi.
Cred ca ti-ar trebui suplimentar si un portbagaj din ala inchis, ca o cutie, care se pune sus pe masina.

Mergi la inceput

cristina, uite o reteta de prajitura cu visine in vas de yena, unde se pun visinele la mijloc. asa de bine arataaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

michelle, legat de aparatele de aerosoli, dr. si-a exprimat parerea vis-a-vis de problema pe care o avem noi.

rodika, cred ca e o diferenta intre mierea "cruda" si cea procesata (la fel ca si fructele alergene), dar cred ca acele cereale sunt indicate > 1 an.

S-a trezit. Revin

Mergi la inceput