Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 18
Alice_Elena spune:
:))) hai fa caca haai:)) ce grasan e imi vine sa il musc ![]()
mi'am amintit de Mara cand a facut caca in mana mea
si sotul meu in loc sa ma stearga imi facea poze si radea
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
Alice_Elena spune:
cristina si eu la fel mananc. repede si mult pana ma umflu. stam tot weekendu, poate si mai mult, sa vad cum il prostesc pe marius, eu oricum am luat haine pt mai multe zile
mara a ras intr'una de cand am ajuns. in masina a dormit, apoi cand s'a trezit i'am dat fructele. acum doarme iar :)
cainele cand m'a vazut a facut ca toate alea de fericire, apoi s'a urcat langa mara in pat si a inceput sa o miroasa si sa se dea pe langa ea sa o mangaie
n'a facut niciodata asa.
oricum mara e fascinata de par, rade in hohote daca ma vede cu parul desprins, deci va dati seama cum face cand da sisi din coada :))
eu scriu in timp ce va citesc, ca sa nu uit nimic. sper sa nu fiu defazata
mara
Mami de
crispro spune:
Sa stii Alice ca si lui Vlad ii place parul, cand dau din coada (care imi e prinsa in varful capului) se distreaza de numa! dar si cand ma trage de cap, imi vine sa urlu. isi baga ambii pumni in parul meu, si trage ca si cum ar vrea sa se ridice in pumni. Si ma trage de pe langa urechi, de la ceafa, cum apuca. Imi smulge mult din el, ioi, ce dureros!!!
Pana la urma am salvat miezul de la praji... si data viitoare pun muuuult mai multe visine, si mai pun cateva si deasupra... 

Da, omul cat traieste invata!![]()
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
bambi, eu am vazut si bebei urati, dar v'am mai intrebat o data.. aici pe forum te primeste doar daca ai bebe frumos?
si eu i'as smotocii pe toti
eu pe varmiu l'am muscat de falci cand era mic, de drag ce imi era. si a inceput sa urle :)))
mara
Mami de
rodyka spune:
ooofff, dac-ar fi asa bine si noaptea cum e ziua!!! azi de ex, s-a trezit Isa pe la 9 si-un pic, la 10 am papat fructele (mar, para, mango), ne-am jucat, la 12 am baut 100 ml supa si somn de la 12.30! inca doarme. la trezire papam (sper eu) pireul de legume (dovlecel, morcov, galbenus) si apoi ne mai jucam o tura, completam cu ceva laptic daca e cazul si dormim inca vreo 2 ore. apoi urmeaza branzica cu banana (azi) si ... gata ziua! ca la 20.30 cel tarziu incepe maraiala de somn, chiar daca uneori ajungem la ora 22 abia sa adormim! bun, cam 2 ore de somn si apoi incepe programul de frecus al lui mami
, pana dimineata! macar dac-as putea dormi si eu ziua cu ea... alaltaseara m-am pus in pat la 22.30 si ieri la 21.30, in speranta ca o sa adorm mai devreme sa apuc si eu un pui de somn... dar greu de tot adorm, ma tot foiesc o ora... si pe cand is si eu in lumea lui mos Ene, desteptarea la apel, ca-i foc si para!! sper sa fie doar sacaiala de la dinti, ca asta tot a trece pana la urma. bronsita pare sa cedeze in sfarsit, si Isa s-a cumintit si sta cuminte la aerosoli, pana si la apa de mare si la pompita (de ieri incepand), cred ca vrea sa compenseze cumva tot circul de noaptea ![]()
si inca ceva: dupa 2 nopti de tzatzaiala non-stop, acuma parca simt ceva consistenta in sani. bine, nu e cine stie, dar nu mai sunt asa moi si flescaiti... macar atata lucru bun de-ar fi...
si inca o bila neagra timpului de azi: de dimineata e innorat urat, tuna si fulgera de-mi lumineaza casa, Digi merge doar cand are chef, netul la fel, ploua torential in rafale si e friiiggg (adica sunt doar 14º) 
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Rodi, exact asa sunt si eu cu somnul.. imi ia cam o ora sa adorm seara, desi sunt rupta.iar pe cand reusesc sa adorm, se trezeste Vlad... Auzi, ia da-mi si mie un pic de frig de la voi, de 14 grade, ca ies in maneca scurta afara! ![]()
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
Buna fetele! Nu mai reusesc sa va scriu dar daca tot am un pic de timp va poftesc la inviorare: http://www.trilulilu.ro/lianaa/075ac84f2fd973 ![]()
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor
Rodyka si noi la fel cu somnul. Theo s-a foit toata noaptea, a stat treaz o ora si jumatate timp in care ba il puneam in patut-plangea, ba il luam in brate-se uita pe pereti, ba il puneam la noi in pat-plangea; simteam ca o iau razna. Sper sa urmeze si nopti mai linistite.
Azi am stat afara iar el a dormit tot timpul; si acum tocmai si-a mai luat o portie de 40 de minute de somn. Asa ca la noapte iar avem program.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Roxana_Theo spune:
La capitolul combinatii ciudate, azi i-am dat ptr a doua oara fructe cu galbenus; i-au placut. Asa ca vom continua. Branzica i-o voi scoate ptr cateva zile ptr ca nu o mai mananca deloc.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
racusor2010 spune:
BAMBI ma bucur ca va place la Kinetomedica 
la VIctor Gomoiu nu se plateste, eu am avut trimitere de la Euroclinic, la Dr Zamfirescu cand a cazut Andrei de pe masa de infasat 
si am incercat sa ii las ceva si a refuzat. este un super doctor Zamfirescu, nu stiu daca la el mergeti, dar el e super tare.
aa, si sa nu te sperii ca spitalul arata de parca se darama