Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, ce bine ca ma consolezi, ca ar putea fi dintii motivul nesomnului si al lenei de a face alte lucruri...

Cu spanacul, acum am fiert vreo 15-20 de frunze, dar odata ce au fiert, au ramas mici mici, ca nu aveam ce blendui de ele. Nu am cartof in casa, orez nu i-am dat pana acum, asa ca am combinat cu dovleac dulce, cu pui si Lp. A papat vreo 180. e bine.

Am facut iar praji cu visine, bagate in aluat. si la un moment dat am uitat de praji... si am ars-o... am tinut 50 de min in cuptor, in loc de 30... astept sa se raceasca, e neagra. si sa raschetez de pe ea ce e tare ars, sa vad daca salvez macar 2-3 visine din interior...

Bambi, ce dulce e Matei!!! Ne bucuram sa il cunoastem! Si ce fain a adormit, dragul de el!

Giorgia, poti da de medic si mai tarziu, daca mai face febra??? daca stii ca mai incolo nu gasesti medicul, mai bine du-te acum, sa fii sigura. Sa nu inceapa o raceala mai tare!-am sa treaca repede febra!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello si LA MULTE LUNITE PT FETITELE FRUMOASE DE ASTAZI!!!
Eu am terminat curatenia,hranit pui,dat laptic,schimbat si pus la somn.Deja are 2,5h de cand doarme.Iar mi-a tras teapa si doarme mult

L-am vazut pe MATEI cel frumos cum a adormit el in patut si pe NECTARIE cum il roaga mamica lui sa faca kk.

RODYYYYYYYY pe zi ce trece apar din ce in ce mai multi candidati.Eu as propune un casting :D:D.

Am pus si eu poze noi pe cont cu Paul facute ieri.Rog mamicile care au probleme cu DA sa-mi spuna daca asa e si la bebelusii lor.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

btz_ovi ce-mi place de voi cand aud ca la ora 14.00 ati terminat si curatenia, mancarea, ati hranit si copilul...eu nu pot deloc sa ma mobilizez dimineata, abia spre dupa-amiaza cand nu mai sunt singura pe acasa, adica vine si sotul, ma apuc si eu de ordine/curatenie, mancare (bineinteles nu vorbesc de mancarea care o fac pentru Matei), spalat-calcat rufe (eu sportul asta il fac doar noaptea)... trebuie neaparat sa imi schimb si eu programul...
Unde sunt pozele noi?(LATER EDIT: gata, am gasit...Doamne, eu nu sunt normala, in loc sa caut fete pentru Matei, ma indragostesc de baietei Oricum, eu intotdeauna mi-am dorit baietel, probabil d-aia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

crispro, la Elise combinam spanacul si cu unt, galbenus, lapte si cascaval ras (nu cred ca e cazul inca). Iesea gustos

bambi, daca ai trimitere si nu e la privat ar trebui sa nu platesti.

giorgia, ai grija cu febra. Mie de asta mi-e cel mai frica... Eu m-as duce cu ea la pediatru, nu de alta dar deja e week-end si e mai greu de gasit zilele urmatoare. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

crispro, la Elise combinam spanacul si cu unt, galbenus fiert, lapte si cascaval ras (nu cred ca e cazul inca). Iesea gustos

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

bine de stiut pe mai tarziu. multu!

am mai pus si eu poze, de aici

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Sara Maria de maurice
Bianca Maria
Sara Elena de danuta-bel

Catalin de Katalina!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

bambi, acum am vazut si eu filmuletele cu puiul tau cel scump si am vazut ca e nascut in aceeasi zi cu Nectarica al meu. Ai nascut natural? bine ai venit la delfinasi!
Eu is genul care ba scriu 10 mesaje pe zi...ba dispar cu saptamanile.
Dar fetele inteleg na...ca eu si lucrez de acasa si cand nu mai fac fata spun stop la alte accesari si gata. Dar nu rezista mult departe de delfinasi.
Am vazut si eu dragutii de delfinasi...pe Matei de Oana, Isa de Rodi, Bianca de Michelle, Raul tunsulici ( zici ca e clasa 1), am rasfoit si albumul de cristina si l-am zarit pe Vladut care e bucatica Cristinica. Cristina si eu is intr-o perioada in care tot asa ca tine mananc tot ce prind....unde mai pui ca imi cumpar Finetti la cutie mare si o si termin ( eu nu pot ca sa dorm de am dulciuri prin casa)
partea buna e ca...cu toata debandata asta nu m-am ingrasat un gram. tot 59 am. bine eu vroiam sa ajung la 56 dar vazand ca nu ma ingras desi infulec am zis sa profit ca nu mai prind eu asa perioada.
dar lasa ca de luni postul si gata cu ghiftuiala...
Va pup mamici..iar is varza treburile...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumim pentru urari si aprecieri!

Pupam pe Isa sa treaca durerile cat mai repede si sa fie Isa cea cuminte dinainte.
Rodyka, ziceai de fundite si clamite, eu i-as pune dar mi-e ca si le da jos si le baga in gurita
Si in plus, Isa ta e o scumpete si fara fundite

bambi eii dar ce comoara ai ascuns tu acolo Ai o scumpete mica si dragalasa foc

De Nectarie nu mai zic nimic, m-am topit toata

Dam si noi un pahar de suc, bere si o praji (cu visine) caci azi am implinit 7 lunite! Are mama fata mare.

denisa da, ieri nu a mai vrut LM dupa legume, i-am dat zeama chioara de la supa, in bibe, si chiar a papat singura 50 ml.

Azi Bianca mea nu a mancat nici fructele, nici legumele, si tocmai ma bucuram ieri ca a mancat 100, 150. Or fi dintisorii de vina, dar eu mi-am facut niste nervi
Am fost la controlul de 7 luni si pediatra a zis ca pana la varsta asta trebuia sa fi introdus oul si carnea si ca nu a luat bine in greutate, 600 g in 2 luni.
Ne-a zis sa ii dam vitamine sa aiba pofta de mancare.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eladea, eu nu stiu daca ti'a rasp cineva ca acum am apucat sa citesc, dar si in maternitate si in masina, asta vara, tineam aerul la 20 21 de grade. important era sa nu bata spre copil. si avea o luna, doua...
doctorita ne sfatuise totusi sa incercam sa mergem cu masina dimineatza sau seara, sa nu abuzam de aer (asta cand avea Mara 2 saptamani si am plecat cu ea la cta )

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Pupam pe Isa sa treaca durerile cat mai repede si sa fie Isa cea cuminte dinainte.
Rodyka, ziceai de fundite si clamite, eu i-as pune dar mi-e ca si le da jos si le baga in gurita
Si in plus, Isa ta e o scumpete si fara fundite

michelle, pai eu cu prima ocazie o sa-i pun. Mariei a inceput sa-i cresca parul pe la 1 an si tot ce-i puneam in cap tragea si arunca pe jos. Isei ii pun bentite sa se obisnuiasca de mica, altfel voi pati cu ea ca si cu Maria... asa si cu cerceii, daca s-a invatat cu ei de mica, nici nu se trage de urechi, ca si cum n-ar avea nimic...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput