Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

sa ma laud: mi-am cumparat blugi de la zara (in sfarsit am gasit ceva sa imi vina bine) marimea 36 si o camasuta marimea S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

sa ma laud: mi-am cumparat blugi de la zara (in sfarsit am gasit ceva sa imi vina bine) marimea 36 si o camasuta marimea S

felicitari

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

fetelor isi luase cineva carucior maclaren; imi puteti spune de care, ca am uitat

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua delfinariu,

imi pare rau sa vad atatia delfinasi suparati pe dintisori. Si pe noi ne supara, dar parca nu chiar asa rau. Of, ne rugam sa iasa odata!

Isa, Vlad si Theo, ca vad ca ei sunt cei mai suparati!

Oana, ce cuminte e Matei, si daca il dor dintisorii se trezeste numai inainte sa se culce mami Deci zici ca sunt reduceri la DM, ar trebui sa merg si eu, ce ma enerveaza ca e asa departe de mine

Paula, tare imi place freza lui Raul

Victo, ma bucur ca ati ajuns la un compromis cu sotul privind concediul. Lasa ca si la noi la mare e bine, nici eu nu-s fan, dar Mamaia merge totusi, mi se pare super curata si ingrijita comparativ cu alte statiuni.

M-am delectat si eu cu poze si filmulete de delfinasi frumosi foc: Andrei de Imaya, are niste ochi superbi, Nectarie cu Alexia ce frumos se joaca impreuna, Bianca de Michelle cat e de dulce cum se joaca cu tati, scumpul de Vladut cu strungareata si super frizura, dragalasul de Matei de Bambi...ce mai, avem cei mai frumosi copii in delfinariu

Larisa, Racusoru, felicitari pentru kilograme Si eu aveam target pentru 8 martie sa ajung la 60, dar stationez la 61,5 de vreo 3 saptamani, bine, nu fara motiv, ca mi-am cam dat drumul la mancare

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Am terminat masa de 5:iaurt.m-a umplut de iaurt ca tot facea:brrrrfff...eu am o mare nedumerire: el nu se satura cu 200gr de iaurt si mai cere asa ca in majoritatea zilelor mananca ceva de genu 350-400gr iaurt...eu imi fac griji sa nu fie prea mult..iar seara la culcare nu poate fara sa bea 300-330 ml LP , uneori si 360 cu cereale..ma dispera de cat mananca.daca nu ii ajunge incete urletul si nu se culca..
Gras nu pare..dar imi fac griji nu cumva sa se faca ditai..
Michelle: ca tot ziceai de vitamine.maica-mea i-a dat lu frate-miu vitamine de mic si acum are mari probleme cu greutatea.eu zic ca atata vreme cat fata ia in greutate, nu trebuie sa-ti faci griji.fiecare copil e diferit si creste altfel.si oricum , in lunile mari ia din ce in ca mai putin in greutate.

Va pupez, ca urla voinicul

PS: poze aci [="https://picasaweb.google.com/alexgeambasu/CristianDecembrieIanuarie#"]poze noi[/url]

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Paula

si arpopo de shopping azi si maine la DM 20% reducere la toate produsele...asa ca faceti aprovizionarea cu borcanele, LP, cereale, pampersi etc

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Tocmai am venit de acolo..facut provizii.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Raul abia acum a adormit!!! Prevad o seara luuuunga, cu dormit dupa ora 10 .
Mama lui Paul, te rog mai multe poze cu frumuselul tau...Eu nu ma pricep la DA, asa ca nu-mi pot da seama.
Racusor, wow, ce silueta ai!!! Sunt invidioasa, sa stii!!!!
Rody, tu iti bati joc de noi? Cum sa fie frig la 14 grade? Vb Cristinei, la temperatura asta sarbatorim vara

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, cred ca te-am mai intrebat, dar nu mai stiu daca mi-ai raspuns (sau daca am postat intrebarea): ce inaltime ai???? of, eu tot la 66 is! pai cu atata praji, degeaba ma plang...

Laurika, ohoooo, ce mult mananca puiul tau!!! al meu o singura data a papat Lp270ml, in rest cam 180-210 e media de orice (fructe, legume sau Lp). Intreaba doctorul, vezi ce zice. Mie mi se pare mult...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

fetelor isi luase cineva carucior maclaren; imi puteti spune de care, ca am uitat

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mclaren XLR

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Racusor, wow, ce silueta ai!!! Sunt invidioasa, sa stii!!!!
Rody, tu iti bati joc de noi? Cum sa fie frig la 14 grade? Vb Cristinei, la temperatura asta sarbatorim vara

paula, pai de la 25º la 14º deja e frig pentr mine! ca si voi faceti diferenta intre 0º si +10º/+11º. si ma mai mir ca nu ne trec racelile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput