Puiuti de Sept-Oct 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete
Fetelor, zilele trecute ma intrebam cu Camady cum sa le trecem pe cele care au fost in trecere pe la noi,care au mers o perioada alaturi de noi si au pierdut sarcina,caci au facut parte o perioada din viata noastra. Noi am mai vazut pe la alte grupuri formulari de genul " ne-au fost prietene si ne sunt alaturi" ,sau " asteptam vesti de la " . Cine are si alte propuneri, va asteptam sa le formulati.


Mai bine ceva la prezent: Sunt alaturi de noi, sau Le incurajam sa revina in odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.chiar mia fost dor de voi,dar vam citit in fiecare zi.
fetele care nu au reusit sa mearga mai departe cu noi,imi pare nespus de rau.am plins pt fiecare in parte.dar nu trebuie sa va pierdeti speranta,trebuie mers mai departe.oricum,cuvintele sint de prisos.
GERORGY,te inteleg perfect prin ce treci.asa am patit eu cu prima pierdere.cu trei zile inainte sal pierd,lam vazut si iam auzit inimioara.dar poate unul din dr.sa inselat.oricum nu prea inteleg cum sal pierzi fara hemoragie si cheaguri de singe.oricum,nuti pierde speranta.cu ajutorul lui d-zeu vei merge mai departe.
LARRY,offffffffffffffffff,nici nu stiu ce as putea sati spun.doar sa fi tare.

12+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.ma bucur ca sinteti bine si bun venit celor noi.

fetele.eu de vreo doua sapt simt niste intepaturi inauntru.citeodata sint asa puternice ca la simt pina la fund.parca mie frica.sa fie vreo prb la col?aveti vreo idee de la ce sint?

13+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena2706 spune:

imi pare foarte rau pentru cele doua fete.... :((((
stiu cum e, doar ca eu l-am pierdut pe bebe la 33 sapt.
Este o experienta f grea, dar este voia lui Dumnezeu.
Va doresc multa putere si nu va descurajati!

gravi [12+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Monaramonadar ce baiat mare Ii urez multa sanatate

alayna eu vomit dimineata cand ma trezesc acel acid sau ce-o fi el.

Lali cum vreti voi oricum noua o sa ne placa

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Dananagi, acum am vazut ca tu ai diferenta de cate 9 ani intre copii. E cu noroc numarul 9, se pare
Cu crampele - intepaturile, nu stiu ce poate fi. Si eu am mai simtit crampe ca si cum ar incerca sa se intinda muschii, si azi mai puternic, cu mici intepaturi. Peste tot scrie ca e normal sa ai crampe si intepaturi, atata timp cat sunt suportabile si nu foarte dese. Pana la urma sunt atatea modificari in corpul nostru...
Ar trebui sa tin un jurnal cu ce simt in fiecare zi. Ma gandesc ca o sa treaca astea 9 luni si nu am beneficiat suficient de ele.
Unele semne ar trebui sa ne si bucure, nu doar sa ne puna pe ganduri. Daca sunt intepaturi, inseamna ca uterul creste si puiul e bine, daca ne e rau, inseamna ca nu ii place ce am mancat si ca ne detoxifiem. Daca ne dor sanii, e de bine. Cresc si ei, ca sa poata da suficient lapte pentru bebel si ca sa fie si sotul multumit de ceva in toata perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Vreau sa va intereb si eu ceva fetele,cum pot sa imi aiu concediu medical,pana nasc?sa nu mai vin la serv deloc? plus ca eu azi sau maine vreau sa anunt,sunt pregatita cu documentele, dar vreau concediu medical cat mai repede posibil, si manie daca as veni si cu doc sa anutn ca sutninsarcianta si cu concediu medical,ca prea se paorta cumine asa de rau, ca imi ivne sa plec acasa,credeti ca o fi vreo problema?

Zubi, mami13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Zubi, tu clar intri la sarcina cu risc maternal
Te duci la medicul specialist - ginecolog, obstetrician sa-ti dea adeverinta pentru risc maternal. Si ori el, ori medicul de familie sa-ti dea si hartiile de concediu.
Ai dreptul la 120 de zile de risc maternal. Mai ai 126 de zile de concediu pentru sarcina, nastere, lauzie, din care minim 63 trebuie sa ti le tii pentru dupa nastere.
Am facut un calcul pentru tine.
Ai DPN 07.09.2011. Ca sa fie sigur, am pus 30 septembrie. Atunci luna septembrie si august vor fi prenatalul. - 61 de zile
Concediu de risc maternal 120 de zile: iulie, iunie, mai - 92 de zile. Raman 28 de zile pentru aprilie.
Cam de la 1 aprilie poti pleca in risc maternal.
In martie mai iei vreo cateva zile de concediu de odihna, de boala. Si asa trece luna. Asa sa consideri ca pana la nastere si ce mai ai din concediul de sarcina, nastere, lauzie (ce ramane din 126 de zile), tu esti in concediu. Deci beneficiezi de concediu de odihna. Dupa acelasi calcul, pentru anul 2011 trebuie sa ai zile de concediu de odihna pana in noiembrie, mai exact: numar de zile de concediu la care ai dreptul anual * 11 / 12. Pe care poti sa ti le iei in avans.
Sper ca am fost suficient de coerenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

zubi si eu m-am interesat despre aceasta posibilitate. fetele de aici mi-au recomandat sa ma documentez despre concediul de risc maternal- acesta este dat la recomandarea medicului obstetrician care te urmareste, ar fi mai usor de obtinut decat concediul medical. intre timp eu m-am mai linistit si cred ca o sa mai strang din dinti pana in iunie cand o sa imi pot lua concediul prenatal. stii care e problema cea mai mare? daca iti iei acum concediu medical/de risc maternal ti se vor recalcula veniturile lunare. cand va veni vremea sa iti faci dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului iti vor face calculul pe veniturile din ultimul an - concediul medical de orice fel iti va afecta in minus indemnizatia ... eu mi-am facut niste calcule generale si mi-am dat seama ca indemnizatia mea si asa va fi mica de tot... daca mai scade si din cauza medicalelor am incurcat-o.
dar tu faci cum stii ca e mai bine. un lucru e sigur - daca e rau de tot la serviciu merita sacrificiul financial.
nici la mine nu e roz la serviciu, am parte de stres si de tipete destule, dar am zis ca ma detasez pentru binele copilului din burtica , si merg mai departe cat pot.

Lori 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

zubi eu sunt in concediu medical de cand am aflat sa sunt gravi si pana o sa nasc o sa stau in concediu.
In primul rand doctorul trebuie sa fie intr-un spital.Sia tunci tu vorbesti cu el ca vrei concediu si el te poate ajuta.Prima dat cu adeverinta de la serviciu si trimitere de la medicul de familie ti se vor da 14 zile concediu, apoi te internez in spital prin urgenta 3-5 zile si vei beneficia de 21 de zile concediu apoi o iei de la capat pana in 7 luni cand intri in prenatal si atunci ti se va da concediu pe o luna intreaga.

daca mai ai interbari...te ajut cu mare placere

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!



Mergi la inceput