Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 23
szivarvany spune:
bine.
repet rugamintea, daca aveti plusuri mamarutze.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
bpaula spune:
Ada_coman imi vin cizmele foarte bine. Ceea ce nu ma supara deloc avand in vedere cand am cautat in oras o pereche sa mi se potriveasca.
boticelina spune:
Duamnelor, aveti aici poze cu suportul gargaritza:https://picasaweb.google.com/branzarul.vesel/InJoaca#
Este luat din Bamboo, 13 lei, and there were more where it came from
Fani Cars / McQueen / Mater stay tuned, am o captura proaspata de bunuri cu respectivii, acum le urc la bazar
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Gata, am pus si bunurile cu Mater si McQueen :http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=boticelina&searchtype=2&view=&show=today
Am fost asa de incantata cand le-am vazut
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
katteryna spune:
Buna seara!
Am primit astazi un colet de la Blue_rain cu hainute superbe de dama, pantaloni barbatesti si bijuterii.
Blue rain mami, tati si Raisa iti multumesc din suflet!
Am reusit sa pun bijuteriile si revin mai tarziu cu hainutele.
Va invit sa le admirati si sa le cumparati!
Set colier si cercei fimo
Cercei lemn
Set auriu colier si cercei
Colier turcoaz
Cercei portocala
Candle gift sets
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bpaula Ada_coman imi vin cizmele foarte bine. Ceea ce nu ma supara deloc avand in vedere cand am cautat in oras o pereche sa mi se potriveasca. |
Atunci sa le porti sanatoasa!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
valentina_22 spune:
Am o rugaminte la fetele de la care am castigat produse. Plata o voi face luni,cel tarziu marti, pana atunci sunt consemnata fara voia mea la domiciliu. Daria, ramane cum am stabilit, in cazul tau e mai usor ca nu trebuie sa ies din casa, voi folosi net-banking-ul.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
alex_andra spune:
Fetele, dragele, este cineva de aici Raluca M. din Constanta? Nu dau tot numele, ca poate e secret
Intreb, pentru ca am primit cu ramburs, un aviz si nu ma stiu datoare la nimeni
Doar cu platile de la bazar, care nu sunt cu ramburs.
luy spune:
Am reusit in cursul zilei de astazi sa pun la bazar produsele donate de prietenele mele de la grupul de mamici de papanashi pentru Raisa si Bibi, va invit sa aruncati o privire aici
Sper sa va placa ! Daca vedeti ceva si va place, dar vi se pare pretul prea mare, va rog trageti-ma de maneca
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
katteryna spune:
Alex cred ca este vorba de Wakka. Ai castigat ceva de la ea?
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-