Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 22
alex_andra spune:
Chiar in centru, unde sunt sacrile rulante, sunt niste standuri cu jucarii si au si bakugani.
Jasmin012 spune:
Andra, multumesc pt idee. Chiar ma gandeam sa merg la Dragonul rosu, sa cumpar alte chestii. Dar nu ma gandisem si la jucarii. Merci.
szivarvany spune:
Caut mamarutze de plus
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
szivarvany spune:
Mamarutza, Buburuza, Gargaritza
boticelina spune:
{b]Daria[/b] am eu un suport de periuta de dinti in forma de gargaritza, demential, cu cutia originala cu tot. Se lipeste de dulapior/oglinda cu 2 ventuze, i se deschid aripile prin presare in lateral, ii bagi capul periutei in burtica si arata (asa mobilata) ca o gargarita cu codita, nu stiu daca am explicat corect.
Sau tu vrei doar plushuri?
Si mai am o www.ikea.ro/product/show/code/50139170" target="_blank">perna imensa Ikea (gonflabila) dar pe-aia n-o dau
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina {b]Daria am eu un suport de periuta de dinti in forma de gargaritza, demential, cu cutia originala cu tot. Se lipeste de dulapior/oglinda cu 2 ventuze, i se deschid aripile prin presare in lateral, ii bagi capul periutei in burtica si arata (asa mobilata) ca o gargarita cu codita, nu stiu daca am explicat corect. Sau tu vrei doar plushuri? Si mai am o www.ikea.ro/product/show/code/50139170" target="_blank">perna imensa Ikea (gonflabila) dar pe-aia n-o dau Monica si Nancy[/b], 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
cat ceri pe periuta ?
si scoate ti dom`le plusurile alea
ancadragoman spune:
vreau eu suportul
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!