Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 21
ducky spune:
Am facut pachetele si trimit maine pentru:
- rall
- gianina
- olim
- ramona_patra
- micky_mica
- boticelina
- mistral
- plateea
Multumesc pentru rabdarea asteptarii si pentru toate gesturile frumoase care se fac aici.
olim spune:
claudia, am primit tricourileii vin super lui alex.
multumim si de bonus, din pacate e mica camasutadar am facut-o cadou unei mamici aici pe forum
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina dodo ia uita-te Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
am vazut poza nr. 8, pt eva
alex_andra spune:
Mikaeela, multa sanatate
Boti, am luat ieri la purtat treningul de la tine. Cum am intrat in casa, m-a vazut eva, a topait ca i-am luat cadou si l-a luat imediat pe ea
E f frumos
Sa ne dai detalii cu banii pentru saculeti.
Si sa nu uiti ca eu vreau 2, adica si cu minnie.
crisspy spune:
Am ridicat si eu de la posta DVD-ul de la Boticelina, multumesc frumos
As vrea si eu daca se poate un saculet albastru cu Mickey pentru Razvi.
Boticelina se poate sa-mi spui contul in care sa virez banutii (12 ron + 3 Ron)?
Crisspy, fericita de Razvi si 15 sapt
alexandrina spune:
mari_paun am ajuns in sfarsit dupa colet. Noroc ca ma stiu doamnele si dupa nume, si dupa mutra si dupa sot, ca nu mi-au luat taxa de magazinaj.
O sa depun curand banii si-ti multumesc mult pentru dar
nushu, cred ca se vad documentele cu orice altceva decat Internet Explorer. Sa zica cineva daca nu-i adevarat, sa stim. Scriem si in primul post daca trebuie.
mikaeela cele rele sa se spele!
Vreau sa te intreb daca mi-ai trimis confirmarile la ducky. E vorba de un mail cred ca de o luna, nu-mi apar platite. Daca mai si dispar produsele, n-o sa mai avem habar care sunt.
Cand primesti un mail cu cerere de confirmare trebuie sa raspunzi la el solicitantului, mie in acest caz.
Data viitoare o sa fiu mai atenta cu chitantele, dar acum chiar nu mai am de unde sa le scot.
In mail sunt mailuri cu cereri, cele mai vechi sunt de la cazurile:
Alexandru, Bibi si Ema. Va rog procesati.
Multa sanatate tuturor! E plin de viroze peste tot, se vede.
mari_paun spune:
alexandrina, ma bucur ca-ti vin hainele si ca ti-a placut darul
intru pe mail sa vad despre ce e vb
am facut reduceri la produsele pt Ema din bazar
Jasmin012 spune:
Buna, , fetelor, spuneti-mi si mie de unde se cumpara Bakuganii, ca am primit "ordin" de achizitionare! Chiar ma gandeam cand va incepe sa ceara tampenii din astea
Boti, draguta mea, , se mai primesc cereri de saculeti? Daca da, as vrea si eu unul, cu Spiderman, pe albastru, cu LUCAS.
Mikaeela, sanatate multa
Miha007 , ai niste pantaloni office, marimi mai mici. Ai si nr. 38?
alex_andra spune:
Jasmin, daca nu ti-e prea greu, du-te in Dragonul nr. 2, e plin acolo de bakugani ieftini:)