Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 24
alex_andra spune:
Da, o papusa, dar era pentru Raisa si nu era cu ramburs...
Si am anuntat aici, ca nu pot plati ce am pentru bazar, mai devreme de 15 ale lunii:(
alex_andra spune:
Uite, asta era:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18046
Spune-mi, te rog, daca ea este, ca vad eu de unde fac rost de bani, dar....poate ii mai spune si ei cineva cum e cu regulamentul asta:(
Ca au mai fost probleme cu ea si tot ea s-a suparat...
alex_andra spune:
katteryna, sa-mi confirmi, te rog, daca ea este, pentru ca altfel eu nu merg la posta sa ridic avizul.
Nu asa se face, imi pare tare rau ca se intampla asa...
Si dupa ce platesc rambursul, te rog sa ma anunti cand primesti banii.
alex_andra spune:
Mda...tot eu...m-am uitat pe factura...ea e...
Ce sa mai zic...no comment...
Din pacate, daca nu isi revizuieste comportamentul, degeaba se bate cu pumnii in piept ca vrea sa te ajute,pe tine, pe Raisa, ca mai rau face.
O data e o data.(cu alex@sara)
Deja e a doua oara, cu mine.
Banii se depun in contul umanitar.Nu in contul vanzatorului.
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Am reusit in cursul zilei de astazi sa pun la bazar produsele donate de prietenele mele de la grupul de mamici de papanashi pentru Raisa si Bibi, va invit sa aruncati o privire aici Sper sa va placa ! Daca vedeti ceva si va place, dar vi se pare pretul prea mare, va rog trageti-ma de maneca Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Frumoase lucrusoare!
Astept sa repuna la bazar, cine va castiga camasa, sa o iau si eu pt pisoiul meu, mai pe la toamna.
Suntem fix intre masurile de acolo.
Si mare si fina lucratura pt sticluta, sapatura in polistiren!
Am ramas amandoi(si eu si sotul) uimiti! Cata rabdare!!!
Mami a lui Cristi
cercei rosii
Botosei marturii si pt fetite si pt baietei
nebunii crosetate sau din margelute
katteryna spune:
Alex ea este dar cred ca a facut o incurcatura. A vorbit cu alte fete sa le trimita ramburs ca sa nu faca ele doua drumuri la banca si la posta si ti-a trimis si tie din greseala tot ramburs.
Imi pare rau ca a iesit asa, crede-ma, nu a facut nimic intentionat sau cu rea vointa, te rog din suflet sa ma crezi! Nu si-a dat seama la posta si a incurcat borcanele. A zis ca iti trimite mail. Te rog, nu te supara!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
nushulica spune:
kateryna zi-mi te rog daca ai primit in cont aseara suma de 80lei de la mine pt bijuurile castigate de la wakka?am facut transfer online din raiffeisen ca am vzut ca acolo ai si tu cont
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
katteryna spune:
Nushulica primit! Multumim!
Bine ca mi-ai spus pt ca inca nu am activat serviciul bancii pe internet ci primesc doar mesaj pe telefon si nu am stiut de la cine sunt. O sa confirm plata.
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Nushulica primit! Multumim! Bine ca mi-ai spus pt ca inca nu am activat serviciul bancii pe internet ci primesc doar mesaj pe telefon si nu am stiut de la cine sunt. O sa confirm plata. RAISA MARIA BLOGUL NOSTRU POFTITI IN BAZAR-produsele noastre- POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka- |
ma bucur ca au ajuns,credeam ca ai raiffeisen direct si am scris acolo la detalii plata bazar nushulica si nu intelegeam de ce nu ai zis nimic ca stiu ca banii intra instant fiind aceeasi banca
ok,atunci e perfect,daca poti sa iei tu legatura cu wakka sa imi trimita coletul si sa nu mi-l puna ramburs i-am lasat pm cu adresa mamei mele sa il trimita acolo
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
katteryna spune:
Am pus hainute superbe pentru doamne si domnisoare donate de Blue_rain
Rochita gri, noua si deosebita
Rochita neagra, de seara
Maieut gri, impletit
Bluza dama
Bluza dama noua Cache cache
Camasa dama
Bluzita de vara parte peste parte
Costum de baie
Rochie de vara Benetton