LMA-Albinute & bondari de mar-apr '07 (156)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! MARIA CRISTINA!

Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai viata plina de bucurii si multe realizari!

LA MULTI ANI! MARIA TEODORA!

Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai vita plina de fericire, noroc si multe bucurii!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! MAMICI!

Kitty ma bucur ca te-ai simtit bine, dar i-mi pare rau de GIULIA, sa treaca cu bine peste varicela, pupam albinuta cu bubite.

ROXI cum au iesit mucenicii?

ALEXA ne bagam la vizionat poze.

va pup si sper sa am timp sa pun si poze, poate la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani, dragi MAMICI!

La multi ani, Maria Cristina si Teodora!

Noi suntem ok, nu au avut serbare la gradi, au facut numai felicitari f. frumoase pentru mame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

La multi ani mamici!! Sa fiti fericite si daca primavara asta nu mai vine o data, sper ca macar in suflete sa avem primavara!!

Maria-Cristina
Teodora
Iulia

bubitele Giuliei si sa treaca toate fara nici o urma (Maya are vre-o doua semne, dar nu in locuri foarte vizibile)

Sanatate Timeei sa treaca repejor rosul din gat

si burtica lui Matei sa se faca bine si sa se bucure de spectacol

Vazut Sophia incantata ca are 4 ani si inconjurata de cadouri si cu un tort . Cu link-ul dat de Krissy l-am vazut si pe Nicolas in camera lui breu frumoasa Ama ce baiat mumos ai !!!

Pozele puse de Alexa n-am reusit sa le vad ca n-am cont pe Face book (se pare ca nu exist, nu??? ). O sa-mi fac si eu cont ca am vazut ca ati mai pus poze pe acolo.

Maya e bine, astazi am dus-o la Rucar. Am tot intrebat-o wk. asta daca nu vrea sa ramana cu noi si sa mearga la gradi si a fost destul de hotarata: mai bine stai tu cu mine la mamaie. Are treburi importante mica mea fermiera: trebuie sa aibe grija de mieluti, de vitelusi... si o sa planga mamaie daca o lasa singura. Macar bine ca ea e fericita acolo chiar daca zilele trec greu pentru mine, in wk. stau 100% cu ea, chiar si cand pregatim mancarea sau alte treburi casnice. Chiar daca dureaza mai mult e f. incantata ca o implic si pe ea.

De ziua ei mi-a zis ca vrea chitara, asa ca sa vad ce chitara gasesc si neaparat Fimo, ca-i promisesem gips de modelaj si n-am ajuns sa iau. Eu v-am mai "auzit" la un moment dat vb. de Fimo, dar mi-am inchipuit ca-s nu stiu ce paste fainoase pe care le pictati . Acum ca a zis Roxana ca minunatiile facute de Kitty sunt din Fimo am "googalit" si eu si am vazut cu ce se mananca .. pardon modeleaza. Ati comandat careva de pe vre-un site argila din asta, sau se gaseste in supermarketuri?

Sa aveti o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

La multi ani, la multi ani!!! tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor, sa fiti sanatoasi!!!

La multi ani mamicilor!!!

eu am zacut aproape 1 saptamana din cauza unei raceli. dupa tratament, azi sunt aproape la fel ... o sa bag tratament de soc!!!
matei a fost deranjat rau la burtica, nu puteam iesi luni cu el din casa. asta dupa ce duminica a vomitat de 2-3 ori. totul a fost de la niste laptic cu cacao de la kaufland. acum e ok.
asteptam petrecere ...

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La muulti ani, Stefan!!

M-am delectat de dimineata cu pozele Sophiei si cu tortul ei frumos!

Crina fimo se gaseste si in magazine specializate in materiale pt bricolaje dar mai ieftin iesi pe net, o sa-ti dau niste linkuri. De fapt la subforumul Zona artelor este un subiect in care sunt date amanunte. Pup (si invidiez) mica fermiera!

Sanatate Jo!!

Noi ne luptam cu bubele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani bondareilor:Stefan,Alexandru si Sebastian!!!

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Multumim frumos pt urari si va ervim cu o felie de tort si o cupa de sampanie.
noi suntem acasa singurei pana vine tati, ne jucam si ne petrecem.
diseara i-l ducem in oras la MC, apoi la cofetarie sa-si cumpere ce vrea sa aiba in ce pune lumanarea, si apoi la un loc de joaca.
e asa de bine cand ne serbam de 2 ori.

Am baietel mare, nu-mi vine sa cred ca acrescut asa de mare, a inceput sa mai faca si prostioare dar le reglam din mers, e un scump, i-ai iubeste surioara foarte mult, pe noi la fel, este un sufletist, un copil bland si foarte atasat de prietenii lui, ma mandresc sa am asemenea copil si ma pot declara extrem de fericita.

am pus poze pe adresa comuna.
va pup si va doresc o zi minunata.

LA MULTI ANI! TUTUROR BARBATILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani winnie, teodora si stefan! sa cresteti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

La multi ani Stefan, Alexandru si Sebastian

Citat:
citat din mesajul lui Crina_mio
Cu link-ul dat de Krissy l-am vazut si pe Nicolas in camera lui breu frumoasa Ama ce baiat mumos ai !!!

Crina, tre' sa ii dai un miel Ana-Mariei, ca tot vin Pastile, baiatul cel mumos e Lucas!

Va pup,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 16+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput