LMA-Albinute & bondari de mar-apr '07 (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La multi ani Stefan! sa fii sanatos si sa o bucuri pe mamica ta in continuare

Stefimic, au iesit f buni mucenicii o sapuozecandva cu unu.

Crina, ce dulce e fermiera ta mica, cum trage ea la animalute.

fff frumos tortul Sophiei! de poveste ce sa mai.

Sanatatela toata lumea bolnava.

io mai astept poze de la aniversari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Stefan !!
Sanatate multa Ioana!
Eu as pune poze dar am uitat parola .....
Fatuca asta a mea nu vrea decat sa se joace cu papusile. Atat.
Tzuna, nu mai dai nici un semn ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

SIUTA- nu am nascut dc asta intrebi ca mai am o gramada dar nu stiu de ce ma simt atat de obosita si ma fac asa uriasa. Deja dorm prost, mi se umfla picioarele, m-am ingrasat 9kg sau 10 deja ca pun vazand cu ochii. La serviciu imi e greu ca urc toata ziua f multe scari, drumul pana acolo cu metroul si gaza dupa mine si deocamdata hainele f groase nu ma ajuta deloc.... Deci de asta n-am mai scris.

Si sunt si usor debusolata ca am vrea s avaruim, sotul saracul se straduieste sa stranga si in week-end sa se apuce, eu l-am batut la cap pana acum si acum.... nu stiu dc mai vreau, dc mai am putere sa fac smotru dupa, daca ma mai tin nervii si puterile sa dorm cine stie pe und esi cum.... de cealalta parte vreau camera frumoasa pentru fete (si aici e un mare dar ca preturile sunt enorme pentru paturile suprapuse care le vreau eu) si in acelasi timp bebelina chiar vine si nu am pregatit nimic. La cum stau lucrurile acum nici nu am cum. Pur si simplu nu as avea unde-i pune hainutele. Nici macar nume si nasi nu i-am gasit. Parinti derutati,nu?

Dar per total suntem bine. gaza mica a avut o mini serbare la gradi ieri si eu am fost invitata sa-i pozez si filmez. Au fost adorabili. Sunt f mandra de a mea de cum s-a integrat si cat de bine face fata tuturor sarcinilor la gradi desi continua sa fie cea mai mica...Are cateva saptamani bune de cand nu a mai avut nimic chiar dc au mai fost copii putin virusati. Se mai plange de dureri de burtica din cand in cand.... de cele mai multe ori in timpul mesei.... Nu stiu ce sa zic nici de asta.

Siuta pentru ca tot m-ai chemat la apel te anunt si eu ca o data ce vine caldura te chem la intalnire cu copiii in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani, Stefan! sa fii sanatos si norocos!

Tzuna, poti sa ii dai seara din clasicul debridat, sa isi mai regleze tranzitul intestinal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna
Se mai plange de dureri de burtica din cand in cand.... de cele mai multe ori in timpul mesei.... Nu stiu ce sa zic nici de asta.

Tzuna, nu vreau sa te ingrijorez, dar sa stii ca durerile astea de burtica la copii pot fi si o manifestare a alergiilor sau intolerantelor alimentare. Asa a inceput la Sophia "distractia" si nu am inteles semnalul nici noi nici pediatrul mult timp. Alergiile pot aparea subit, in orice moment in viata si se pot manifesta in trei feluri: digestiv (dureri, balonare, constipatie, enterocolite frecvente), respirator (astm), sau cutanat (urticarie, eczeme, edem). Din pacate prima manifestatie e foarte usor de confundat cu alte conditii. Dupa mine, nu cred ca strica o intrebare la pediatru. Totodata, mult succes si spor la treaba cu pregatirile pentru venirea pe lume a surioarei Mariei!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 17+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuulti ani, Iulia !!!

La muuuuulti ani, Maria Cristina !!!

La muuuuulti ani, Teodora !!!

La muuuuulti ani, Stefan !!!

dar noi suntem in urma cu urarile...

De vineri seara o tinem una si buna... febra, muci, tuse... febra mare la Elena... baietii cu vomitat din cauza mucilor... ne-am distrat... Urata viroza... Nu mai stiam pe care sa pazesc, pe cine sa iau cu mine in pat... cum sa ma impart... Abia azi pot spune ca a fost ceva mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

la multi ani Stefan !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani cu intarziere !!!

Maria Cristina, Teodora Ioana

Stefan, Alexandru, Sebastian

Si La multi ani sarbatoritilor de astazi :

Adrian, Daria si Adelina

Noi suntem binisor. Matei a avut voie sa se duca la carnaval. A ajuns un pic mai tarziu, dar a prins spectacolul clown-ului. A fost tare incantat. Tzuna pe el il mai doare burtica, se plange dupa ce mananca mai mult. In rest totul bine. Ii dau voie sa mananca orice, dar sa aiba grija sa nu mai manance mult.

Apoi incep si eu sa ma gandesc cum ii ornez tortul, desi pana atunci mai avem pentru tata lui de facut unul ... si in sfarsit am programat si botezul lui Horica. Dar bucurie mare... miercurea viitoare vine bunica preferata a lui Matei-mama soacra. De abia astept. O sa fie in sfarsit si la noi in casa ordine si veselie

Pupice! Acusica vreau sa ma uit si eu la pozele voastre !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! ADRIAN, DARIA ELENA, ADELINA!

Sa cresteti mari si sanatosi!

Multumim mult pt urari, cum am mai spus am pus poze pt cine vrea sa ne mai vada.

ELYANNE i-mi pare rau ca ai avut puiutii bolnavi si sper sa isi revina cat mai repede, pacat ca s-a intamplat de ziua lor, cum ai facut cu tortuletele?

MAGDA ma bucur ca sunteti mai bine si a prins si MATEI carnavalul. inseamna ca ai multa treaba daca spui si de botez si de ziua lui tati si a lui MATEI, dar e bine ca iti vin ajutoare.

TZUNA putere multa mami si rabdare si sper sa treci cu bine peste timpul ramas din sarcina si sa ajungi la termen cu toate pregatirile daca nu terminate macar strictul necesar, dar sunt convinsa ca tu vei pregati totul asa cum trebuie, ai o perioada mai obositoare acum dar iti vei reveni.

noi am petrecut in familie aseara si tare bine a fost, domnul nu a mai vrut tort, dar a mers la cofetarie si si-a luat mai multe prajituri si si-a pus lumanarea in fiecare si a suflat de mai multe ori.

va pup, sanatate multa si sa aveti o zi placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Sunt in urma cu urarile pentru albinutele si bondareii nostri da's la zi cu raceala Suntem cazuti pentru patrie toti patru.. mama ei de viroza!!

So,
La multi ani cu multa sanatate si implinire pentru:
IULIA
MARIA CRISTINA
TEODORA IOANA
STEFAN
ALEXANDRU
SEBASTIAN
ADRIAN
DARIA
ADELINA

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput