LMA-Albinute & bondari de mar-apr '07 (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Iulia
Maria-Cristina
Teodora-Ioana

Magdutah din pacate dureaza mult pana se reface flora si regimul este foarte important, stiu ca e greu.

Giulia suparata ca-i buboasa tare pe fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani albinutelor Iulia, Maria-Cristina, Teodora-Ioana!

La multi ani Doamnelor! Sa fiti sanatoase, fericite si norocoase!

O primavara minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Teodora Ioana !!!
La multi ani Maria Cristina!!!

La multi ani doamnelor,sa fiti sanatoase si puternice!!!!

Si o dedicatie pt toate mamele de aici si de dincolo si in special mamei mele care imi lipseste cumplit in fiecare zi:

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Si o dedicatie pt toate femeile:

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/t/george-tarnea-7zudcdt/tie-6zutszh.html" target="_blank">La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La multi ani Teodora !!!
La multi ani Maria Cristina, aka Winnie!!!

sa fiti sanatoase!

sanatate Matei, Giulia!

Mady,

io is tot pe fuga nu apuc sa zic pe indelete.....Anamana nu mai stiu de ea, spet ca is bine amandoua, probabil cand se intoarce acasa poate ne zice ceva.

azi fac mucenici...

copiii is bine, rares la gradi, azi ne-au pregatit ceva surprizute acolo, cantecele, prajiturele...

horia acasa cu mine, maraie toata ziulica dar e un dragut.....

dimineata frig de crapau pietrele si ieri strat de zapada de vo 10 cm.....primavara autentica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani tuturor mamicilor !!

La multi ani dragostea mea, sa fi sanatoasa , norocoasa si fericita !!!

Multumim frumos pt urari, fetelor!
Sanatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Teodora [

La multi ani, Doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

La multi ani Teodora si Cristina Maria sa fiti sanatoase!

noi am petrecut doua zile cu ocazia zilei de nastere a lui Timi prima data acasa cu bunicii a doua zi la un spatiu de joaca , a fost totul foarte bine pana am ajuns acasa si a facut o febra de toata frumusetea adica 40.2 dupa care doua zile si doua nopti am avut de furca cu febra ; are rosu in gat , am ajuns ieri la serbare dar nu a fost prea in forma ; acum e bine febra nu mai are;

promit sa nu uit de poze dar inca stau cuminti in aparat

O zi frumoasa mamelor!!! sa fiti iubite si pretuite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

La multi ani Teodora, Cristina si Ioana Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de o viata frumoasa!

La multi ani mamici, va doresc sa fiti la fel de speciale pentru cei dragi si mai iubite, fericite si apreciate de-acum incolo!

Ziua Sophiei a iesit foarte bine la locul de joaca, acum toti parintii copiilor invitati vor sa organizeze in acelasi loc. Copilasii s-au distrat intr-adevar - spatiul de joaca are foarte multe activitati, iar Sophia a fost in culmea fericirii. Din pacate nu am apucat sa facem prea multe poze ca am alergat si noi in rand cu ei, dar o sa adun pozele si de la musafiri. Am pus cateva pt cine doreste pe Picasa, mai jos de semnatura.

Multa sanatate puiutilor bolnavi! Si Sophia cam tuseste, dar deocamdata nu pare a fi prea serios.

Sa aveti o primavara frumoasa (pe care si noi o asteptam sa se arate din nameti)!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 16+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani doamnelor !!
La multi ani Teodora !. La multi ani Iulia si Maria-Cristina !
Sa aveti o primavara minunata!
Sanatate multa lui Matei si Giuliei .
Roxanici, faci mucenici . Vreau si eu ....

Mergi la inceput