LMA-Albinute & bondari de mar-apr '07 (156)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani Ilinca si Ana

Anamana

Matei inca se plange de burta. A "furat" ieri cate ceva de la noi din farfurie ... asta ca sa ma supar pe sot ca nu vrea sa tine si el un pic de dieta .
Azi nu le mai pun mese ! Fiecare sa manance pe unde apuca si ce apuca !
Lui Matei i-am fiert niste orez cu mar ras de dimineata si nu vrea sa il manance! S-a saturat si el de atata orez . Ieri ii facusem o supa cu din piep de pui cu morcov si orez , dar se pare ca nu i-a picat bine. Se aude cum forfotesre in burtica lui ... Asta este, parca vad ca si anul asta o sa facem carnavalul acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Martha-Ioana
Ilinca

Siuta
Mihaela
Carmen

Giulia a ratat spectacolul, s-a gandit ce ar fi daca ar face varicela. Asa ca vineri seara avea 3 pete mici rosii pe ceafa si spate, iar sambata dimineata erau deja cateva vezicule cu aspect tipic de varicela. Altceva nimic, nici un simptom, cu totul cred ca are 15 bubite, ma termina cu energia ei, nu stiu cum o sa fie sa o tin in casa atata!
Eu - ca o mama denaturata - m-am dus totusi la spectacol, pentru ca nasa ei si o matusa care initial mergeau doar ca sa o vada pe Giulia, mergeau oricum si le-am insotit. Plutesc si acum, n-am iesit din atmosfera , am vazut sute de dansuri in aproape 8 ore (ca am venit acasa azinoapte aproape la 3). De la copii mici pana la seniori de la categoria 35+ toti au dansat cu atata gratie, costumele minunate, plutirea celor de la dansurile clasice, energia celor de la clasa latino, m-au fascinat. Am povestit cu o familie venita sa insoteasca o dansatoare...cumva toata viata lor e in jurul dansului, de mai mult de 10 ani de zile.
Sa va spun ca ma vedeam peste 10 ani insotind-o pe Giulia?..
Ca am filmat ..si in dimineata asta i-am pus filmulete si i-am tot aratat "printesele" si ca ea mi-a spus ca NICI GAND, ea nu se face dansatoare cand o sa fie mare...PENTRU CA EA NU VREA SA FIE MARE!
O fi stiind ea ceva..
Cupa europeana a luat-o perechea din Italia, care dupa parerea mea a meritat-o. Ai nostri, foarte buni si ei, au luat bronzul.

Am musafiri...revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Noutati despre Ana??
KITTY, sanatate multa Giuliei. Daca ea a fost in regula in legatura cu spectacolul e bine. Sa-ti fie de bine (de suflet) vizionarea spectacolului.. festin vizual, nu alta!
ALEXA ma bag la vazut pozici si filmulet.

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani Iulia !!!

Noi tot cu dureri de burta. Intre timp nu mai vrea sa manance orez sau cartofi... asa ca nu prea stiu ce sa ii dau. Sambata avusesem impresia ca i-a mai trecut. I-am facut o supa din piept de pui cu orez, morcov si cartof. El tare s-a bucurat, mi-a cerut sa ii pun "si de aia verde, cum se cheama ?"-patrunjel. Si a mancat un castron plin. Insa duminica am luat-o cu durerile de la capat ... Astazi vroiam sa ma duc cu el medic sa ii dea hartia sa mearga maine la carnaval, dar nu prea cred ca o sa ne dea ceva daca il asculta la burta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani pentru toti sarbatoritii zilelor trecute:
timeea si mamicile siuta si carmen94!

la multi ani iulia!

da chiar, carmen, esti tare prinsa, n am mai auzit de voi de tare demuuult...

kit, sananate giuli mic. tu, vad ca te distrezi, asa ca ma gandesc ca stai bine si m as bucura sa fie exact asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Ilinca si Ana!!!

La multi ani Siuta,Mihaelaaa si Carmen94!!!

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Iulia!!!

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani sarbatoritilor de zilele astea!!!

Ceva vesti de la Anamana??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multi ani cu sanatate si fericire tuturor sarbatoritilor!

La multi ani tuturor M A M E L O R!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Am revenit acasa...
La multi ani sarbatoritilor din zilele acestea( Andrei, Mihai, Timeea).Sa fiti sanatosi si nororcosi.
Multumesc frumos de urari . Sa ne bucuram de puii nostri pentru ca ei sunt ce avem mai de pret pe lume.
va pup tare si va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput