LMA-Albinute & bondari de mar-apr '07 (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Deliuca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La muuulti ani, Delia

Cria_bv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!
Sa va dea Dumnezeu o viata fara griji, cu fericire si mult noroc.

Eu nu mai am de mult cuvintele cu mine ... multumim tuturor pentru urarile de ziua lui Tudor.
O sa imi revin si o sa va scriu din nou.

Din inima va doresc sa aveti o primavara frumoasa si fara griji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Multumim tuturor de urari

am cateva poze de la aniversarea de ieri
http://www.facebook.com/album.php?aid=33553&id=100001544728990&l=83d366e733

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani,Luca & Edy!!! sa cresteti mari, sanatosi si voinici!

mai dar iar v-a furat primavara cuvintele....

noi suntem in regula , am hoinarit toata ziua in we, rares a sarit peste somnul de pranz in favoarea vremii frumoase.

ma pregatesc de ziua lui....fac listute cu ce trebe....ii fac la gradi si tb sa duc tot.

o sapt usoara va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani sarbatoritilor din saptamana trecuta, giulia, maria, matei, victor, david si celor de astazi, edi si luca!

va doresc ptr copiii ce vor aniversa in stup 4 ani mult noroc, sa cresaca voinici si sa aiba parte de bucurie!

nu cred ca mai intru un timp, asa ca va urez de acum la multi ani ptr toti.
poate ne revedem in casa noua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Maria, Giulia, Delia !
La multi ani David, Lucas,Matei, Victor !
Sa aveti parte de fericire si noroc !
Noi am fost in we la Plaiul Foii. Atat de frumos ...ce caut eu in Bucuresti ??!!!!!
Na, am picat si eu in butoi
Azi am primit o vizita: Maria de Tzuna a fost pe la noi. Fetele "s-au distrat de minune"-asa zice fiimea desi la sfarsit s-a lasat cu niste lacrimi. Dar Anastasia mi-a explicat ca s-au certat putin ,ca asa se mai intampla cateodata intre prieteni...
De saptamana viitoare o duc pe mandra la gradi si ma gandesc sa le iau ceva la doamne de 1-8 martie .Aveti vreo idee ce sa le iau?
Si ,de incheiere, m-a intristat tare mesajul Pisikutei ca nu o sa mai treaca prin stup .Sper sa fie totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

!La multi ani Edi

La multi ani Luca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

SIUTA- nu o du la gradi de sapt viitoare ca e cea mai proasta perioada posibila sau macar suna dnele inainte. La Maria la gradi si in restul gradinitelor cu care colaborez eu virozele sunt in floare din nou. Sunt f putini copii in grupa si astia care sunt au nasul curgator, febra etc. Eu pe Maria nu o duc nici maine la gradi (ca vineri erau 10 copii sin 24 ) dc tot nu a luat nimic saptamana trecuta. Ma duc insa in ïnspectie"sa vad cum sunt cei mici si dc s-au mai hotarat sa-i tina pe cei bolnavi acasa o duc de miercuri/joi. prefer sa o tin acum acasa sanatoasa 2-3 zile decat sa ia o viroza imediat.

Noi in week-end am achizitioanat carut si scioca auto pt bebelina mica. Si ne-am gandit si la nasi , trebuie doar sa-i abordam. Mai ramane numele de stabilit si de vazut cum ne descurcam cu renovatul ce mai putem face pana nasc in functie de timp si bani evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Luca
Edy

Giulia inca n-a scapat de bube, Raul virusat ca aproape toata clasa lui, in jurul nostru toata lumea bolnava, de nu ne putem bucura de zilele astea frumoase. Asa ca ziua Giuliei s-a amanat pe sf saptamanii.
Ieri m-a intrebat "mama, ti-am spus oare cat esti de dragutica?" de m-am topit de tot.
Trotineta cadou e un succes, se da prin casa cu casca pusa.

Mergi la inceput