LMA-Albinute & bondari de mar-apr '07 (156)
Raspunsuri - Pagina 11
tzuna spune:
LA MULTI ANI, GIULIA MICA! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii. Deja viata te-a rasplatit cu o familie minunata si cred ca profiti la maxim. Pupici!
La multi ani si bondareilor Victor , Matei, Lucas . Sa zumzaiti cu spor, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe, multe impliniri pe toate planurile.
Da, a venit primavara sau macar azi asa este. Maria a fost cu tati cu bicicleta la plimbare. S-au plimbat mult dar gaza nu a fost asa incantata ca deodata i s-a facut frica si nu vrea sa mai mearga decat dc o tine taica su din spate. Nu stiu de unde asta ca nu a cazut , nu s-a lovit deloc. Poate ca era aglomerat si i-a fost frica sa nu-l piarda..... sau unde ne-au fugarit niste caini vagabonzi ieri.... Chiar ne-am speriat. Nici nu am spus ca nu ne musca. Si evident ca oamenii treceau linistiti pe langa noi fara sa intervina cumva....
stefimic spune:
LA MULTI ANI! GIULIA!
Sa cresti mare si sanatoasa si sa si sa faci in asa fel incat borcanul sa fie plin mereu!
LA MULTI ANI! VICTOR MIHAI, MATEI STEFAN, LUCAS NICHOLAS!
Sa cresteti mari si sanatosi, voiosi si sa aduceti multe bucurii in viata parintilor vostri!
Crina_mio spune:
wow, mare, mare sarbatoare astazi
Giulia
Matei
Victor
Lucas (si Nicolas, asa ca nu-i dau mamei tale mielul, desi eram pe punctul de a spune de fata cu toata lumea, ca daca mami vine aici si-l revendica nu numai ca-l dau, dar i-l aduc pana la Paris)
Sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti parte de tot ce-si doresc parintii vostri pentru voi.
Maya e bine, ia-m depistat o carie, asa ca ieri a avut prima vizita la stomatologie. A fost super incantata de scaunul magic al doctoritei, de albinuta si bondarelul care-i va alerga caria prin gurita, si cand caria se va speria o va trage cu chestia aia de suflat si cu aspiratorul, a golit 2 pahare de apa cu aspiratorul ala de saliva, sa vada cum functioneaza, de lumina albastra, a facut lectii de periaj corect al dintilor, ce mai, incantare generala. Sa o vad vinerea viitoare cand trece albinuta la treaba. Astazi mi-a zis ca abia asteapta sa se faca vibneri sa mearga la Diana si sa-i manance albinuta si bondarelul ei caria. Si apoi si-a adus aminte ca Diana i-a zis ca bondarul e putin mai lenes si de aici seria interminabila de de ce .
Va pupam te toti
C&M
Krissy spune:
La multi ani GIULIA!
La multi ani VICTOR!
La multi ani MATEI!
La multi ani LUCAS!
Multa sanatate, numai zambete si si mai multe jucarii!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 17+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Rebiana27 spune:
La multi ani DELIA! Sa ai parte de o viata frumoasa si linistita!
R, mamica lui L si a M