LMA-Albinute & bondari de mar-apr '07 (156)
Raspunsuri - Pagina 13
stefimic spune:
LA MULTI ANI! DELIA, LUCA, EDY, ANDREI, ROBERT!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voiosi, sa aveti noroc in viata si numai bucurii!
elyanne spune:
Iar sun in urma cu urarile....
La muuuuuuulti ani, Luca !!!
La muuuuuuulti ani, Edy !!!
In rest, m-am vorbele la mine... suntem bine, ne-am revenit dupa ultima viroza... alte noutati nu avem...
Krissy spune:
Bun gasit mamicilor! Intru sa continui cu uratul de unde am ramas:
La multi ani Delia!
La multi ani Iulia!
La multi ani Luca!
La multi ani Edy!
La multi ani Andrei!
La multi ani Robert!
La noi toate bune, toata lumea sanatoasa, ceea ce va doresc si voua! Ca o paranteza, sunt foarte fericita ca Sophiei i s-a rezolvat intre timp si alergia la oua si porumb!
Pe curand,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 17+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Rebiana27 spune:
Fetelor, multam' frumos pentru urari!
R, mamica lui L si a M
roxanici spune:
La Multi Ani Robert!!!
La Multi Ani Timeea!!!
La Multi Ani Eliana si Claudia!!!
sanatate multa si impliniri!
Siuta spune:
La multi ani Robert si Edy!
La multi ani Timeea, Eliana si Claudia!
Sa fiti norocosi si fericiti!
Eu va poftesc la o ca stau sa o pazesc pe Anastasia la micul dejun .
stupul
ralualexandrei spune:
Va multumesc tuturor pt urari .
Ziua lui Edy o vom serba abia sambata si duminica deoarece la finele saptamanii trecute am facut parastas pt mama de 2 ani.
Oricum ei sambata s-au distrat,au fost la ziua lui Matei (Jo astept poze)
Si acum pt ca am luat o de la Siuta continui urarile:
La multi ani cu sanatate si bucurii!
Albinutelor:
Daria Elena
Adelina
Maria
Delia
Aida
Irina Giulia
Sara Antonia
Ana Delia
Ana Maria Roberta
Ilinca
Timeea
Bondareilor:
David Gabriel
Rares
Victor Stefan
Lucas Nicolas
Mihnea Bogdan
Rayan
Luca Andrei
Andrei Bogdan
Robert Andrei
Cosmin
Ian
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ioanaradu spune:
La multi ani!!! La multi ani tuturor!!!
deci matei ne face farse: cand are febra, cand nu are ... nu tuseste, nu muceste, nu are rosu in gat. toti copiii de la bloc au avut ieri febra dupa ce alaltaieri s-au zbenguit pe afara. azi e la gradi ... sa speram ca nu ma cheama nimeni sa-l iau.
in rest este extrem de miorlait si de incruntat, nimic nu-i convine. imi racesc gura cu el toata ziua: matei, zambeste!! matei, nu mai sta imbufnat ... matei ... matei!!!!
raspunsurile vin cam asa: asa trebuie sa stai, serios!!! ce faci tati??? razi??? ia mai fa liniste ... ca eu vreau sa fiu serios ... de unde i-o fi venit asta, nu stiu.
e posibil ca de azi sa avem putin de ajutor ca s-a dus sotul sa o aduca pe mama soacra (pe sus) sa mai stea cu matei.
andra poze??? cine sa le fi facut??? carmen????
o sa ma uit pe camera sa vad dc a facut careva poze, macar la tort ... dc nu, o mai imbraci pe maria o data cu rochita aceea, ca era extrem de ... printesa si de frumoasa!!! si le facem poze!!!
ieri matei:
- mami o vezi pe fata care a coborat din masina gri?
- da
- e o gagicaaa ...
- matei!!! e o domnisoara ... cum sa zici asa??
- pai uite ce par blond si frumos are ... e frumoasa ca o gagica!!!
sa aveti o zi buna!
anamana123 spune:
salutare!
multumim de urari si
la multi ani tuturor sarbatoritilor!
noi suntem acasa de joia trecuta, suntem singuri de duminica si incercam sa ne facem un program.
ilinca s-a nascut pe 6 martie, la 11.56 ziua(ei au zis ca la 11.59). a avut 4160 gr si 51 cm (cat sora-sa la doua luni). primele zile era un mini me a lui mike tyson dar acum e draguta:D am iesit din spital cu 3860 si ieri avea deja 4080. papa titi la cerere. e total diferita experienta nasterii ei fatza de cea a mariei. a avut apgarul 10-10-10. io-s zen dar f obosita; mariuca un pic geloasa dar cred ca intr-o luna nici n-o sa mai stie cume era inainte de a avea o sora:D
cam atat despre noi. am citit tot dar sunt f obosita si nu-s in stare sa retin mare branza sa raspund:(
sanatate multa si-o sa incerc sa mai intru cand am ragaz
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
ralualexandrei spune:
Anamana sa-ti traiasca printesa si multa putere iti doresc tie!
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!