FIV la Sibiu (24)
Raspunsuri - Pagina 9
essperantza spune:
Buna Misspii!
Am fost luni la morfologie fetala si pot sa zic ca sunt 2 baietei sanatatosi tun unul mai zvapaiat si altul mai cumintel.
Le-am vazut toate formatiunile anatomice importante,toate organanele si ii multumesc lui Dumnezeu ca totul este in regula.
Te pup si astept vesti.
misspii spune:
Servus Esperantza!
Ieri am fost la morfofetala si nu am vesti chiar bune.
Unul are 437g si altul 605g.Diferenta dintre ei este f mare,este o anomalie la tipul acesta de gemeni (am uitat cum se numeste exact trans...) cand unul nu se hraneste si celalalt ia prea mult in greutate.in perioada aceasta ar trebui sa aiba 450-500g .Semne sunt ca unul nu se hraneste suficient,sper sa fie bine...Si mai este o problema unul din ei cel mare are cordonul bivascular.
Daca stiti ceva despre cordonul bivascular ,va rog din suflet sa-mi spuneti si mie .au acelasi cordon dar cand se ramifica unul este bivascular.Medicul a zis ca inca sa nu-mi fac problema dar nu parea f optimist.
La tine ce greutate au? este diferenta intre ei ,ma refer la greutate.
astept vesti de la tine.
anca_alin spune:
Am facut pe 23.02. IA cu dr. Ispasoiu, nereusita. Am plans, m-am consumat, mi-am luat inima in dinti si am sunat sa vedem cum decurge viitoarea IA. Cu multe dintre voi probabil m-am intalnit pe la usa, la cabinet, dar nu ne recunoastem exact. Si din nou gonal, menopur, etc, intepatuiri in butica, dar nu avem ce face, pe cai ca se filmeaza.
Felicitari celor cu burtica.
Simonnaz spune:
Buna Lelu!
Tinem aproape! Eu astept sa vina ciclul din zi in zi. m-am mai uitat pe net la modul de aplicare al puregonului cu ajutorul pen-ului si cred ca o sa ma descurc cu injectiile.
leonardo2007 spune:
Fetelor cu gemenasi va urez multa sanatate, si voua si bebicilor!
Eu vin cu beta din z9 dupa ET: 205
monaramona spune:
leo si eu iau acid folic la sfatul dr i..plus celelate medicamente
MULTUMESC DOAMNE
Andrreea spune:
Salutare fetelor!!
Sper ca nu v-ati suparat ca am lipsit atata timp dar am fost plecata la sibiu,am stat acolo o saptamana.
Eu am avut punctia pe data de 7 martie..si am avut 16 ovocite..si s-au format 9 embrioni..astazi am mai ramas doar cu 7 din care 4 evolueaza bine..acum sa vedem zilele urmatoare..
Uratica si celelalte fete care au reusit..ma bucur din suflet pentru voi si va tin pumnii si de acum inainte.
Acum ma streseaza faptul ca simt ca ma deranjaza ceva..am o secretie cam aiurea..si nu stiu ce sa fac..
Sambata am embriotransferul.si dupa aceea asteptarea..
uratica spune:
andreea felicitari ptr puiuti!cat despre jena pe care o simti e normala dupa punctie!insa daca ai secretii fa o analiza ptr candida..eu am avut candida si aia maderanja..ptr ca iei numai niste ovule timp de 3 zile si trece ff repede!vezi ce zice si drul..
multumesc si iti urez si tie multa bafta!
leo-felicitari!!sa o tii-de fapt sa o tinem tot asa!
mona- tu cum mai esti?au incetat scurgerile?de la ce au fost?
lelu,lore-tinem pumnii si la voi! hai ca o sa fie cu ochisori!!!!
Andrreea spune:
uratica multumesc pentru raspuns..secretia am abservat-o cu o zi inainte de punctie..este albicioasa asa..am fost sa fac analizele dar vin abia luni..iar eu am embriotransferul sambata..Tu cand ai tratat-o?dupa embriotransfer sau inainte?
lorelei78 spune:
Andrreea,in sfarsit ai revenit!Ma bucur ca e totul in regula si iti tin pumnii stransi...
Eu am fost azi la prima eco,am pt inceput 16 foliculi,putin cam mici,mi-a marit doza la tratament...
Uratica,tu cand mergi la eco?Abia astept sa aflu cati puiuti ai