FIV la Sibiu (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Lyette,eu am mers in ianuarie la Sibiu si am vrut FIV in februarie si nu s-a putut,intrucat mi-a dat sa iau anticonceptionale 1 luna,iar in martie am inceput stimularea.Maine am prima eco si voi stii ce alt tratament mai imi da dr Ispasoiu,la care voi face FIV-ul.
Eu am avut fff multe analize facute de anul trecut,o parte le-am repetat obligatoriu acum,mi le-a cerut cand am fost la Sibiu in ianuarie...Ai facut histerosalpingografie?Eu am facut anul trecut,plus laparoscopie,caci nu a fost bine la histero si m-am operat...Daca ma intrebi ce analize am facut,sincer nu mai stiu,ar trebui sa caut dosarul acasa...Ce-i drept mie mi le daduse dr din Brasov inainte sa ajung la Clinica Polisano...Dr I este foarte bun,eu l-am ales citind cam toate formurile legate de FIV,l-am ales pentru reusitele despre care am tot citit.Iti doresc sa iei decizia cea mai inteleapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Lyette,eu primul Fiv l-am facut cu Dr mutuliga si cel de-al doilea l-am facut cu Dr chicea...nu cred ca e vorba de nimerit tratament totul depinde de organism si de istoricul medical
esti pe maini bune la Sibiu si bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

BUNA FETELOR, SUNT NOUA PE ACEST FORUM!
LA MULTI ANI, O PRIMAVARA FRUMOASA, PLINA DE FLORI SI INGERASI, VA DORESC DIN SUFLET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonnaz spune:

Buna fetelor!
A facut cineva protocolul scurt cu Disorelle si Puregon 150? Am cautat in farmacii si nu am gasit doza de 150 la Puregon.Stiti de unde se poate cumpara si cam cate zile a fost stimularea?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

fetelor, va intrebasem ieri daca ati luat ceva vitamine dupa ce ati aflat ca sunteti gravidute?
Elevit? Acid folic ..nu stiu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Simona, eu am luat Desorelle si stimulare cu Gonal 150/zi. Pentru Gonal am cumparat de la farmacie Gonal Pen, e in doze de cate 300 sau 450 sau 900.

Maine am punctia, mari emotii!

Felicitari fetelor care au reusit, bafta celorlalte si La multi ani tuturor de 8 martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Simona - vroiam sa zic ca si pentru Puregon exista Puregon Pen si iti faci tu ce doza ai nevoie (150 pe zi), e si mai simplu de folosit decat seringa obisnuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonnaz spune:

Adnana80 iti tin pumnii pentru maine!
Multumesc pentru raspuns, acum am inteles, mi-a dat si mie dr.Chicea Pen-ul dar am crezut ca-mi trebuie exact doza respectiva. Cate zile ai facut stimularea? Eu ar tb sa incep protocolul si as vrea sa stiu - orientativ- cam cate fiole imi trebuie, medicul mi-a zis ca vorbim despre asta dupa ce incep Disorelle-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

leo-eu iau elevit si acid folic..insa nu e obligatoriu..totusi asa am hotarat sa iau!
si plus de asta utrogestanul pana la 12 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Simonnaz poate o sa fim pe acelasi protocol
si eu astept sa iau desorele la ciclul urmator si apoi incep stimularea cu puregon, dar inca nu stiu dozajul

Mergi la inceput