FIV la Sibiu (24)
Raspunsuri - Pagina 7
Lyette spune:
Alecori
Scriai la un moment dat c#259; ai schimbat medicul! Ai putea s#259; imi scrii de ce ai fost nemul#355;umit#259;? Eu am f#259;cut o inseminare artificial#259; cu domnul dr. Chicea, iar acum cred c#259; voi face FIV la Sibiu, de#351;i am cochetat o vreme si cu ideea de a merge in Ungaria, am chiar fost la prima consultatie acolo.
E chiar asa important la ce medic mergi, sau laboratorul conteaza mai mult?
Vad ca foarte multe dintre voi sunteti pacientele domnului doctor Ispasoiu.
Mie Chicea mi-a inspirat incredere, dar imi pare cam prea impartit intre doua clinici. Sper sa gresesc!
leonardo2007 spune:
Fetelor, voi ati inceput sa luati ceva vitamine sau acid folic dupa ce ati aflat ca sunteti insarcinate? V-a recomandat doctorul ceva?
Mie mi-a zis sa continui numa cu utrogestanul ...
PS: Lyette, eu initial am vrut sa ma programez la Dr. Chicea dar era foarte ocupat. Am ales pe Dr. ispasoiu, despre care citisem numai de bine, si-mi pare bine ca am facut-o. E de un optimism contagios si asta m-a ajutat mult.
Lyette spune:
Fetelor!
Intrebare 1
Oare este normal faptul ca la Sibiu nu se fac si analize de sange in timpul stimularii? Eu stiu ca in Ungaria se fac!Nu ar evita asta pericolul hiperstimularii?
Intrebare 2
Maine trebuie sa ridic de la laborator analizele hormonale si pe cele de sange. Daca pana la ovulatie le fac pe toate celelalte, oare pot sa fac FIV in aprilie?
gabri-ela spune:
LA MULTI ANI FETELOR!!!!!!!!!!!!
Sa aveti o primavara frumoasa si toate dorintele sa se transforme in realitate.
Astazi am plans de bucurie cand am vazut atatea reusite si cate fete asteapta cu sufletul la gura rezultatul pozitiv de la beta.
Tuturor fetelor care au reusit sa aveti parte de o sarcina usoara si de copii sanatosi.
Iar celor care asteapta,sa aveti parte de rezultate pozitive. Eu sunt convinsa ca toate fetele care sunt la acest subiect, vor deveni odata si odata mamici. Pumnii sunt stransi pt voi.
Pupici pt toate fetele mele dragi nu enumar pt ca nu vreau sa omit pe cineva
18 +
DOAMNE AJUTA!
Lyette spune:
Ma sperie ceea ce scria Alecori la un moment dat! Faptul ca e dificil sa gaseasca protocolul care sa dea rezultatele cele mai bune!
E hazard sau stiinta? Nu analizele decid ce ar fi mai bine pentru fiecare dintre noi?
Nu vreau sa cred ca se incearca cu puregon, iar daca nu merge se trece pe gonal sau menopur ......cautandu-se, pe banii pacientului cea mai buna solutie pentru el.....
leonardo2007 spune:
Lyette
si eu citisem de analize hormonale in timpul FIV (in ungaria sau pe afara in general) ..dar la sibiu nu se fac ...
eu le avem de dinainte cu 1-2 luni.
probabil ca ar fi bine sa se faca ... nu ma pricep.
se fac doar ecografiile de control in timpul tratamentului ca sa nu apara hiperstimulare.
lorelei78 spune:
Lyette,eu am facut analizele hormonale acum 1 luna,mi s-au cerut desi le-am facut si acum cateva luni...
Maine merg la prima eco
Lyette spune:
Lorelei
La ce medic mergi?
Faci FIV?
Eu as vrea sa fac in aprilie! O sa incerc o programare pentru sambata, desi nu am toate analizele din lista gata. Doar hormonalele, cele de sange si voi vedea ce mai pot face repede la Synevo.
parca nu as mai amana pana in mai!
La tine cat au durat pregatirile?
inna08 spune:
Leonardo ai PM.
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.