FIV la Sibiu (24)
Raspunsuri - Pagina 10
adriana_1978 spune:
buna fetelor leo felicitari din nou sa ai o sarcina usoara
pt anca_alin
buna am vazut ca esti tot din valcea as vrea sa vb mai multe,daca se poate pe pm am vazut ca ai facut o inseminare
anca_alin spune:
ce te-ar interesa exact? si eu vreau sa aflu mai multe chestii
ai apucat sa ajungi la sibiu vreodata???
Simonnaz spune:
Buna Andreea,
Spune-mi te rog cine ti-a facut punctia? Medicii din Sibiu sau dr. Strohmer? Eu am inteles ca punctia si ET le face dr. Strohmer, e adevarat?
Multumesc,
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonnaz Buna Lelu! Tinem aproape! Eu astept sa vina ciclul din zi in zi. m-am mai uitat pe net la modul de aplicare al puregonului cu ajutorul pen-ului si cred ca o sa ma descurc cu injectiile. |
Simonnaz la cate zile de la ciclu trebuie sa-ti faci puregonul?
eu inca nu am stabilit asta, trebuie sa fac ceva hormonale si apoi stabileste in functie de rezultate.
mie mi se pare ca e mai usor de injectat puregonul decat gonalul (gonal am facut si aveam emotii de fiecare data ca iese ceva stropi ... si intradevar ieseau cateodata, dar mi s-a confirmat ca nu e bai mare )
misspii te pup si i-ti doresc sanatate si tie si bebeilor
uratica multumim pentru gandurile bune
pupici fetele
Simonnaz spune:
Lelu, nu stiu inca. Mi-a spus dr. sa-l sun in prima zi de ciclu si imi va zice atunci cate zile voi luna Desorelle dupa care voi incepe Puregon-ul. Momentan astept.
essperantza spune:
Buna Misspii
Stai linistita ca totul va fi bine.Ceea ce ai patit tu se numeste fenomen de transfuzie intre feti.Acest fenomen apare uneori la sarcinile gemelare, dar de obicei la cele in aceeasi placenta.
Roaga-te la Doamne Doamne si o sa ai parte de minuni,crede-ma.
In ceea ce priveste cordonul ombilical, din cate mi-aduc aminte el trebuie sa fie constituit din 3 vase, iar la tine este bivascular.Dar atata timp cat schimburile intre mama si copil se produc cum trebuie nu ai de ce sa-ti faci griji. AI INCREDERE SI GANDESTE POZITIV SI VEI VEDEA CA TOTUL VA FI BINE.
TE PUP
bubu30 spune:
Salutare
Eu am intrat sa va intreb ceva de programarile la Sibiu
Am trimis ceva cunostinte/prietene la Ispasoiu si le-a spus ca le poate lua abia prin toamna ca are multe programari .
Voi ce sti chiar asa e de ocupat?
Pe una a luat-o mai repede si i-a zis ca o ia totusi pt ca are deja 35 de ani si deja e tarziu pt ea, dar pe una de 26 a zis ca o primeste prin septembrie.
Legat de acidul folic intreba cineva nu mai stiu cine - trebuie sa il iei neaparat , chiar sunt unele femei care il iau dinainte de a ramane insarcinate cand vor o sarcina planificata.
Vitamine mie nu mi-a recomandat dr meu care mi-a urmarit sarcina, dar am luat Centrum Materna ca aveam 2 in burtica .
Mai tarziu am luat si MagneB6 - m-a ajutat la contractii , dar il recomanda multi medici
adriana_1978 spune:
pt anca_alin,
buna eu merg la Sb la dr I din oct 2010,,am facut cateva investigatii pe care nu le facusem pt ca inainte sa merg la Sb mergeam la craiova,poate iti activezi PM si vb acolo
alina06st spune:
Ma bucur foarte mult pentru toate reusitele din ultimul timp, uratica, emily, leonardo, sper ca n-am scapat pe nimeni! Va doresc numai bine in continuare.
Leo, parca tu intrebai de vitamine. Mie mi-a spus pe langa utrogestan si de acidul folic, tot pana la 3 luni. Ia-l neaparat. Probabil ca a omis, sau s-a gandit ca stii oricum de el. E obligatoriu sa-l iei in primele 3 luni. Pt celelalte vitamine, eu zic sa-ti gasesti un medic ginecolog care sa-ti urmareasca sarcina si iei ce iti zice el. Parerile sunt impartite. Sunt unii medici care dau vitamine, gen Elevit de la inceput, altii nu. Medicul meu de exemplu nu mi-a dat la inceput vitamine pt ca mi-a zis ca stie destul cazuri de multivitaminoza, care are multe efecte negative. Mi-a dat doar Magne b6, care e bun pt relaxarea musculaturii si previne avortul spontan si no-spa. Elevit am luat de cand am intrat in luna 5. Asa ca, fiecare medic cu ezperiena si metoda lui. Oricum, cauta-ti un ginecolog.
in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 7 saptamani
Andrreea spune:
Lorelei iti tin pumnii..
Eu astept sa ma sune de la embriologie sa-mi zica cum evolueaza puisorii..de obicei ma sunau pe la 10-11 acum a trecut cam mult sunt curioasa ce si cum..Azi este ziua a 3-a,pe voi v-au sunat pana la embriotransfer in fiecare zi?
Mie punctia mi-a facut-o dr Ispasoiu.
Apropos de vitamine..eu iau acid folic si complex de vit b.
Uratica,te rog sa-mi raspunzi si mie cand ai tratat candida..inainte sau dupa embrio-transfer?sunt foarte stresata ca as putea avea ceva si din cauza asta sa nu se prinda puiutii