FIV la Sibiu (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Fetelor la mine nu este situatia asa roz cum credeam..
M-au sunat cei de la embrologie si mi-au zis ca decat 2 sunt de calitate mai buna..fata de restul..si ca spera sa fie ok pana maine..Deja mi-au taiat aripile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Buna fetelor, dupa un prim FIV esuat la o clinica din Bucuresti, urmat de un ET cu sarcina oprita din evolutie la 6 sapt. Ne-am decis sa mergem la o prima intalnire cu doctorul Ispasoiu asa pt a vede cum relationam. Daca totul v-a fi ok, pentru ca de aceasta data voi fi mult mai exigenta la modul in care voi fi tratata, voi face FIV 2 cu dansul chiar daca am 301 km pana la Sibiu si e un pic de discomfort in aceasta situatie. In Bucuresti nu cred ca voimaiface vreodata FIV.
Am rugamintea sa-mi ziceti si mie cat de greu se ajunge la clinica de la intrarea in Sibiu dinspre Bucuresti . Vreau sa nu intarzii la programare.
Multumesc anticipat.
Pup toate fetele si multe gravidute va rog. Face bine la moral .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

anka_daria77, se ajunge foarte usor,la hotel Ramada faci dreapta tii drept înainte pana la primul sens giratoriu unde faci stanga,este o Biserica pe partea stanga si imediat Dupa este clinica Polisano.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecori

anka_daria77, se ajunge foarte usor,la hotel Ramada faci dreapta tii drept înainte pana la primul sens giratoriu unde faci stanga,este o Biserica pe partea stanga si imediat Dupa este clinica Polisano.

Multumesc mult, luni sunt acolo. Sa-mi tineti pumnii sa-mi gasesc doctorul norocos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

andreea lasa prostiile deoparte si gandeste-te ca vei fi graviduta!unu si lipicios iti trebuie!
nu ceda acum..lasa psihicul sa lucreze in favoarea ta!

Doamne ajuta pana la capat!
5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Fetelor, multumesc tare mult pentru raspunsuri. O sa vad pana la urma ce-o sa fac sau o sa ma hotarasc la o eventuala intalnire cu dr-ii de la Sibiu. Avand in vedere istoricul meu, as fi preferat embriologul din Viena, pe d-na dr. pe care am vazut-o la echipa de medici de la Polisanu, pe prima pagina. Nu am nimic, Doamne fereste nici cu celelalte d-ne dr, nici macar nu le cunosc. Dar, de curand mi-a fost recomandata o alta incercare la Viena, si.... nu prea imi permit financiar. De aceea am intrebat de embriologul din Viena.
Va pup si va doresc numai reusite.

Va urmaresc zi de zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Andrreea, ai incredere, ca va fi bine! A mai ramas atat de putin! Trebuie sa fii linistita si primitoare pentru pitici maine si sa ii tii acolo 9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Andrreea,o sa fie bine!Daca 2 sunt foarte buni si macar unul se prinde,asta conteaza cel mai mult pentru tine!Iti tin pumnii stransi sa fie bine maine!Sa stii ca si eu am emotii,ca am a doua eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

uratico eu sunt bine am sangerat doar atunci in saptamana 6 deci aveam 5 saptamani si cateva zile ..ai grija ca atunci e cel mai greu sa stai in pat si sa nu faci efort..eu acum am 8 saptamani dar dupa sangerarile alea mici ce-i drept, ma fost la eco la 6 saptamini fix si era totul bine bebele era prins bine..nu mi-a zis dr de ce am sangerat , nici hematom nu se vedea , nu stiu ce sa spun ..sigur nu e atat de perfectionist ca dr ispasoiu in ceea ce priveste eco

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

pt adriana_1978
acum am descoperit cum e cu pm, se pare ca nu mai accepti pm.....
in fine
adresa mea de mess pt moment e adresalicitatie22

Mergi la inceput