FIV la Sibiu (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns essperantza spune:

Dar tu nu ai facut triplu test?!!
La triplu test ti-ar fi calculat riscul de Down.
Oricum Dr. Ispasoiu stie mai bine doar e specialitatea lui.
Fa amniocenteza si cu Dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Buna fetelor,
Iertati-ma ca dau buzna asa.
Misspii, trebuie sa ai incredere in Dumnezeu ca totul o sa fie bine.Nu te mai gandi la nimic rau pana nu faci amniocenteza. Din cate stiu, este cea mai relevanta in astfel de cazuri. Iti tin pumnii ca totul sa fie bine. Te "stiu" de mai mult timp de pe alte forumuri, ca eu tot bantui de ceva timp peste tot, dar mai mult citesc ca nu prea mai am ce sa scriu.

Va rog din suflet sa-mi spuneti si mie cu ce embriolog se lucreaza la acesta clinica. In eventualitatea in care as mai incerca un FIV (ar fi al 5-lea) cu dl dr. Ispasoiu as vrea sa stiu daca pot sa o solicit ca embriolog pe d-na Woeber Martina.Vine vreodata la clinica? Cum se procedeaza?
Va rog mult sa nu ocoliti intrebarea mea. Astept raspunsul vostru cu sufletul la gura. Sunt ff suparata dupa ultimul esec si tot caut solutii, incerc cu disperare sa ma agat de ceva.
Va multumesc anticipat.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

eu nu am solicitat un anumit embriolog dar cred ca poti discuta cu doctorul despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Broscuta7, embriologi la Sibiu, sunt Iulia Raica si Livia Sacadat.
Poti intreba daca poate veni ce embriolog vrei tu...
sper sa faci alegerea buna daca vei alege pt urmatorul FIV clinica aceasta

misspi, toata noaptea m-am gandit la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

tamy- mamica si fetita!dap..am reusit si eu in cele din urma!cu fiv la sibiu!acum nu stiu de am 1 sau 2..ptr ca sunt in spania si aici nu iti face eco decat cand bebe are 12 saptamani!dar..o-m vedea ce va fi!sanatosi sa fie si sa stea inca 8 luni in burtica la mine!mai ales ca azi oficial avem 5 saptamani!

misspii-pai..dr i iti poate face el amniocenteza?daca e asa e perfect!eu credeam ca te trimite la gine 1 in cluj!stiam ca acolo se face!dar dr i stie mai bine! oricum-tu sa ramai ff pozitiva si cu siguranta totul va fi bine cu amandoi puii tai!Doamne ajuta!!

esperanta-sa stii ca dublu si triplu test mai dau si gres...amniocenteza e singura care iti da un raspuns clar si veridic!stiu asta de cand am stat la cluj in spital si erau ff multe fete cu problema asta-le-a iesit dublu si triplu test super ok..iar amniocenteza nu..

ufff..da Doamne sa fie bine ptr toate!Doamne ajuta!!!

alecori,andreea,lore.lelu-tinem pumnii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Uratica,inainte de a reusi FIV la Sibiu,unde ai mai facut FIV?

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere.marti ma duc la Cluj la clinica 1 ,am vorbit cu Dr I dimineata si mi-a zis unde sa ma duc si sa fiu si pregatita de internare.am inteles ca procedura o sa o faca Prof Stamatian si un rezultat preliminar o sa-l am in aceiasi zi.sper sa fie bine.Dr I nu face aminocenteze dar a fost f de treaba si sfaturi si s-a interesat unde sa ma duc,cand este ceva important vad ca se implica .chiar m-a surprins in mod f placut ,a sunat dimineata si azi si ieri si la orice intrebare mi-a raspuns.oricum nu am nici o urma de indoiala si simt ca trebuie sa fac aminocenteza .
Essperantza am facut dublu test si a iesit f bine incat medicul meu a zis ca nu mai este necesar sa fac triplu test dar in cazul cordonului bivascular procentul este de 30% deci f mare.si culmea este ca pleaca bine cordonul dar cand se imparte la cel mic este bine cu 3 vase si la cel mare este bivascular.deci daca este afectat doar cel mare este .va pup pe toate si inca o data va multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

misspii-Doamne ajuta!te-a trimis unde am zis eu la gine 1..sunt conditiile super ok acolo-asistentele de nota 10 si drii la fel!sun t 3 dri din cate stiu eu care se ocupa cu asa ceva!dr coman,dr micu si dr stamatian! dr stamatian e cel mai vechi-cred ca de asta te-a trimis dr i la el!are mai multa experienta..dr micu insa e la fel de bun..mai ales ca si el are copilasii facuti tot prin fiv! si tin pumnii stransi sa iasa bine!

hmm..daca ar fi avut laboratorul bun in cluj eu acolo as fi facut fiv..insa laboratorul de acolo e varza!eu fiv nu am facut decat la sibiu-e primul fiv!dar am 2 operatii facute la cluj la gine 1!

Doamne ajuta pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Misspii, va tinem pumnii, sa fiti sanatosi cu totii si sa veniti cu vesti bune de la Cluj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare - e cineva care a transferat 1 singur embrion si a reusit?

Mergi la inceput