FIV la Sibiu (24)
Raspunsuri - Pagina 12
Andrreea spune:
Lorelei m-au sunat..din 7 embrioni mai am doar 6
Cat desptre [unctie sa nu-ti faci absolut nici-o grija si mie imi era frica..atunci cand ma gandeam la anestezie etc..
Am fost programata pe la 11 la punctie..la 11 si ceva m-a dus asistenta intr-un salon foarte dragut si extrem de curat.Am asteptat acolo cateva minute si a venit alta asistenta care mi-a pus o flexura in mana si o punga de ser fiziologic..dupa 10-15 minute m-am dus in sala unde se face punctia,m-am asezat jos..si intr-un minut maxim am adormit..iar cand m-am trezit,m-am trezit in salon bagata in pat,am dormit foarte bine Cand m-am trezit eram ametita..si m-au luat asa niste calduri dar mi-a trecut imediat cum am iesit afara la aer.Dureri n-am avut..doar o mica jena la ovare..a fost mult mai ok decat mi-am imaginat.Iti tin pumnii sa fie bine
Cred ca punctia am facut-o cam la 1 saptamana jumate de cand m-am apucat de tratament..
Uratica multumesc mult pentru raspuns.Sper sa nu fie ceva mai grav care sa afecteze implantarea bebeilor
anca_alin spune:
pt adriana78
nu stiu ce e ala pm...., sorry nu am mai intrat pe aici pana acum...
eu in prima zi de cm o sa ma programez, iar i a 2-a o sa vin la eco pt moniotorizare pt a doua IA
uratica spune:
lore.andreea tinem pumnii!
adnana-tu te-ai simtit un pic mai rau dupa punctie datorita numarului de ovocite!un nr record!numai tu si cu mona ati avut performanta asta!felicitari!
lore-cat despre cati foliculi ai acum si cati o sa apara la punctie..dap..e posibil sa ai mai multi!uite de exemplu in cazul meu...aveam doar 7-din care doar 5 maturi-iar la punctie surpriza-13 ovocite!!din care 8 s-au fertilizat-iar 2 acum in burtica!sper sa gasesc un dr care sa imi faca mai repede o eco..ma dispera sa astept atat!uff..macar sa stiu cati am si daca sunt bine-desi nu ma doare nimic,nu simt nimic..
sa se ia!
misspii spune:
Essperantza,am vorbit cu dr I si a zis ca nu este deloc bine,i-am dat toate datele,a zis sa fac aminocenteza si o sa fac saptamana viitoare,la cordonul bivascular sanse de Down sunt 30% nu este deloc nesemnificativ , o sa fac cum a zis el si plec la Cluj sapt viitoare(astept sa-mi zica clinica unde sa ma duc). de data asta a raspuns f promp si a sunat dimineata si a zis sa nu stau pe ganduri ,i-am zis daca ar trebui sa ma duc pana la Sb ,a zis ca pot sa merg dar datele sunt f clare si decizia lui tot asta ar fi. daca Doamne fereste este rau se face reductie fetala la unul din feti ,care se face tot la Cluj. vom vedea .
tamaryllis spune:
Uratico............ce-mi vad ochii?!!!! N-am mai intrat pe forum si acum...ce vad?? Bravo, felicitari, sa ai o sarcina usoara si copilasi sanatosi! Deci ai facut fiv pana la urma!
fericita de
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
uratica spune:
misspi--Doamne ajuta sa fie totul bine si sa nu fie problemele asa mari cum zice drul tau!ne rugam sa fie bine!insa daca te trimite la cluj-un dr ff bun este dr micu romeo!ar trebui sa mergi la el-el face si fiv!
tinem insa pumnii sa nu fie nevoie!Doamne ajuta!
misspii spune:
Uratica - mersi de mesaj,nu doctorul meu zice ca este atat de dramatic ci dr I recomanda aminocenteza si binenteles ca merg pe mana dansului mai ales ca am citit pe net mult si cred ca are dreptate.
Va pup!
lelu spune:
misspii, i-mi pare rau ca s-a intamplat asa, si eu as merge pe mana Dr.I I-ti doresc numai bine
leonardo2007 spune:
misspii
multa bafta cu procedura recomandata de dr. I
Iti doresc si tie si copilasilor multa sanatate si mult noroc!