FIV la Sibiu (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonnaz spune:

Oare maine il gasesc pe dr. Chicea la clinica? Mi-au zis sa dau telefon cand imi vine ciclul ca sa-mi spuna cate zile sa iau Desorelle-ul. Am sunat pe la 17 - c-asa m-a prins nevoia... si nu mai era nimeni la clinica. Iau oricum din seara asta prima pastila si sper sa fie maine cineva pe la clinica, ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Simona, îl gasesti sigur,dar dac#259; nu î#355;i r#259;spunde nimeni la tel l#259;sa mesaj si te vor contacta ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonnaz spune:

Multumesc alecori. De-acum intru si eu in linie dreapta! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Simonnaz,nu va fi nicio problema daca vei afla luni raspunsul.Desorelle se ia ~21 zile.Eu am luat 23 zile...Stai linistita,daca nu iti va raspunde maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere,chiar am nevoie..
Nu prea mai pot sa fiu optimista de azi dimineata nu pot sa ma opresc din plans aveam foarte mari sperante..am fost atat e capiata incat nici nu am mai tnut minte ce a zis dr embriolog cand m-a sunat..asa ca am sunat eu la Polisano mai tarziu si mi-au zis ca scrie in tabel ca am 2 embrioni compactati..Din cate imi amintesc..sau cel putin ce am inteles eu..a fost ca nici aia nu sunt extraordinari de buni..(repet,asta am inteles eu)
Uratica,ai dreptate tu..unul sa se prinda si e perfect..dar,nu stiu cred ca aveam mai mari sperante daca erau mai multi si ii bagam la congelat..Nu cred ca ne mai permitem prea curand inca o incercare..
Lorelei,iti tin pumnii si iti doresc din tot sufletul sa fie bine!!
Nu vreau sa fiu negativista..dar presupun de acum rezultatul..poate ma ajuta D-zeu si o sa fie bine..
La urma urmei daca embrionasii mei nu sunt in regula pana mine de unde stiu eu ca nu-i transfera asa cum sunt..la urma urmei si cei de la Polisano au interesul lor..

Mergi la inceput

Andrreea,e bine sa gandesti pozitiv de acum incolo!Mai ai cateva ore de acum...Maine pleci cu bebei in burtica de la Sibiu,o sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

misspii
Eu locuiesc la Cluj Napoca. Stiu ca Stamatian este foarte bun in ceea ce priveste competenta ecografica. Sper sa iti dea vesti bune!
Iti trimit un mesaj privat cu numarul meu de telefon. Poate ai nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lyette-vreau sa iti ofer si eu o din toata inima!!acolo la cluj am intalnit si eu niste fete minunate care m-au ajutat ff mult!chiar am evadat din spital inainte de operatie si am fost la cumparaturi in malluri!a fost superb!nu o sa uit niciodata ospitalitatea clujenilor cat si frumusetea orasului!desi nu sunt din cluj-ma declar fan cluj!!

andreea-daca s-au compactat e de bine!asa ca nu mai fi pesimista!stiu ca gandul asta ca mai ai puiuti la congelat ajuta mult psihicul..insa nu te descuraja!gandeste-te ca de maine o sa fii graviduta oficial-cu 2 bebei la purtator!!!bafta multa!tinem pumnii si sa te ajute Dzeu sa fie bine!!

Doamne ajuta pana la capat!
5

Mergi la inceput

misspii,sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine la Cluj!Imi place ca tu esti otpimista si va conta mult!

Mergi la inceput