FIV la Sibiu (24)
Raspunsuri - Pagina 11
adnana80 spune:
Simona, am facut 10 zile de stimulare cu Gonal a cate 150ui/zi, dar nu e o perioda fixa, depinde de fiecare cum raspunde la stimulare.
Andrreea, ma bucur pentru embrionasii tai si bafta la transfer! Nu te stresa, daca vrei sa scapi de-o grija suna tu si intreaba la clinica ce si cum.
Eu am avut 32 de ovocite (surpriza si pt dr) si s-au fertilizat 25 de embrioni, acum suntem abia in prima zi, asteptam sa vedem cum evolueaza. Deocamdata e bine si speram sa fie asa in continuare.
Bubu, eu am sunat la inceputul lui ianuarie si era mult mai liber, m-au programat foarte repede, la o saptamana. Acum s-o mai fi aglomerat...
lorelei78 spune:
Andrreea,cum a fost la punctie(te-a durut ceva?)?In a cata zi ai facut-o?La mine inca nu se stie data cand voi avea punctia,probabil ca voi afla sambata,am emotii...
uratica spune:
andreea nu iti fa probleme si gandeste pozitiv!eu am descoperit-o inainte de et..insa..candida apare si in sarcina..nu e periculoasa nici ptr tine nici ptr bebe..asa ca stai linistita-nu afecteaza puiutii!tu sa gandesti mereu pozitiv si sigur se va intampla minunea si la tine!
ca despre vitamine-nici aici nu se recomanda altceva in afara de acid folic..de fapt e un complex de acid folic cu vitamina b12-care previn avortul si iod parca..nu mai stiu..insa eu iau si elevit ptr ca inca nu stiu cati bebici am..1 sau 2-dupa valoarea mare la beta cred ca sunt 2 si de asta iau si elevit..si ce e mai nasol e ca aici in spania astia fac ecografie doar cand bebe are 12 saptamani!mai repede nu fac ca sa nu il deranjeze!asa ca mai am de asteptat pana pe 25 aprilie!ufff..
fetlor-bafta la injectat,la embriotransfer,la punctii si in sarcina!
iar mamicilor cu pitici-
Simonnaz spune:
Rugaminte pentru fetele care au facut punctia si/sau transferul. Imi puteti spune cine face procedurile? Medicul care se ocupa de pacienta sau dr. Strohmer?
Multumesc frumos!!!
adnana80 spune:
Lorelei nu trebuie sa ai emotii la punctie, nu simti nimic daca esti sub anestezie.
Sa spun drept, si mie mi-a fost cam frica, dar am constatat ca mi-am facut griji degeaba. Am avut, doar cateva ore dupa aceea, putin disconfort la ovare.
Daca poti sa ramai in Sibiu dupa punctie ar fi bine, mie mi-a fost cam rau de la mersul cu masina, din cauza anesteziei.
uratica spune:
simona-ambele ti le face drul cu care faci fiv!
cat despre cat e de aglomerat dr i...vreau sa zic ca mereu era plin la usa!!eu cred ca are fff multe paciente!
lorelei78 spune:
adnana80,iti multumesc frumos...Am tot citit ca e ok si ca nu doare punctia,dar asa ma bucur ca s-a reconfirmat,eu sunt mai fricoasa din fire...Acum,prin cate am trecut,nu ar trebui sa mai fiu...Dar ce de ovocite ai avut...mama mia,si 25 embrioni...Felicitari!!!Nu stiu daca am mai citit la cineva asa de multi sa fi avut...Mie mi-a spus dr I ca am doar 15 foliculi la prima eco si ca e normal,sper sa se mai adune si la mine mai multi,pana la punctieBafta multa in continuare,sa vii cu super beta!
adnana80 spune:
Multumesc mult, Lorelei!
Nici eu nu ma asteptam sa fie asa de multi... Sper din tot sufletul sa fie bine pana la capat! Au fost mai multe ovocite decat credeam, pentru ca un ovar nu se vedea foarte bine la eco, era cumva pozitionat mai sus si nu s-au vazut toti foliculii... asa ca surpriza la punctie!
Bafta multa si tie, deja de la prima eco sunt semne bune!
lorelei78 spune:
adnana80,ai un noroc beton...ma bucur mult pt tine si iti doresc sa fie bine pana la capat!La prima eco cati foliculi ti-a spus ca ai?Sunt si eu curioasa sa stiu daca se poate sa se mai formeze si dupa prima eco sau raman aia de la inceput...
uratica,tu stai in Spania si ai facut FIV la Sibiu?Sa ma mai plang eu de drumurile la SibiuPoate gasesti un dr acolo sa iti faca eco mai repede...
Andrreea,te-au sunat azi de la Sibiu?Cred ca vom fi sambata impreuna pe capul drului ISucces maxim sambata!