Mar.Apr(170)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

sorina, mie mi s-a parut mai rapida recuperarea la a doua ceza, desi te advertizez ca in prima zi e mai naspa...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 11 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

va pe toate!!

simo mami scumpa, sunt cu gandul la tine!!! astept un sms maine cu marea veste!!

mamici, ati iesit cu bb afara?? noi am nceput prima plimbare la 9 zile!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata!

Salo, La Multi Ani! Nastere usoara si bebe sanatos!!!

Deea, eu zic ca poti sta linistita, la 39 de saptamani e bine, vorba Deliei cati copii nu se nasc natural mai inainte...
Pe 7 ai fi tu si lauriciu, nu? Parca asa am retinut...

Simo, iti tin pumnii si ma pregates de galerie

Sa va povestesc despre paranoia mea. De vreo 2 nopti dorm mai bine pe parti, in sensul ca atunci cand ma intorc pe o parte nu ma mai bate bebe cu manutele in burta. Si azi noapte nu prea l-am simtit deloc, adica dormea si el linistit si aveam si eu sansa unei nopti linistite. Da' te pui cu nebuna??? Pe la 3 si ceva n-am mai rezistat si am inceput cu gandurile: de ce nu se misca? Si da-i cu ganduri si da-i cu rugaciuni si la revedere somn. Apoi am adormit si am visat tare urat, am visat-o pe saraca mama, care nu mai e printre noi... Si iar m-am trezit speriata si iar da-i cu ganduri ca sa ma duc la spital, la urgente, sau sa-l sun pe dr meu ca e de garda...Si asta desi din cand in cand mai simteam cate ceva in burtica, dar nebunei tot nu-i era de ajuns . Spre dimineata m-a luat somnul, iar acum dupa ce am mancat a facut micutul niste tumbe de mama, mama, asa ca sa se razbune probabil . Sunt dusa... nu stiu ce-am avut azi noapte...

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mai alina, lasa copilul sa doarma! ca sa creasca mare!
intre noi fie vorba stiu eu o "nebuna", nu spun cine, care atunci cand avea fica-sa aia mare o luna oprea carutul si punea oglinda, sa vada daca mai respira copilul

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 11 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

stiu , stiu... cum ar spune bunica-mea, asa ne spune acand eram mici si ne plictiseam in casa si o intrebam , da acum ce sa facem ? ea spunea mereu : te prinzi de fundu` pantalonilor si sari in sus ... asta nu mai pot face ca trebuie sa am grija de balonel

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

mie imi spunea: te iei cu mainile de fund si te dai de pamant

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Iar bunica mea, din Banat fiind, ne zicea: Da-tzi cu curu' de vatra!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 35+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alina06..micutul tau tot a fost activ toata sarcina...asa ca stai linistita..Eu ce sa mai zic ca ti-am zis ca este asa linistit incat sunt zile cand imi da 2-3 semne toata ziua...Si stau si eu cu o panica....La tine este de inteles ca te-ai agitat ca esti obisnuita cu furtuna in burtica...

Stai linistita,bebemic este bine mersi acolo!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

alina06st, asa mai patesc si eu.
Cand ar trebui sa stau linistita ca e linistit si bebe, ma apuca gandurile, ma gandesc ce face de nu simt nimic, misc burta doar-doar...
cred ca e normal sa fie asa, suntem niste viitoare mamici grijulii si vrem ca totul sa fie bine.

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

BB_Yasmi bine ai revenit!Ne bucuram ca sunteti bine.
Ce face bebe Lucas??
Ti-au zis de ce nu a luat in greutate??Ca eu intelesesem ca ai laptic suficient...
Cu icterul a terminat??

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

fetele sarumana mult ptr urari, sa ne dea Dumnezeu la toate multa santate si copii sanatosi si frumosi si destepti si sa avem vieti frumoase!!!!

lauriciu, madutza, cami, millie,ailed,deea,ioana, danielle, alina06 sarumana ptr gandurile bune

va dati seama ca am luat hartia si creionul sa nu uit pe careva cu neuronii astia ai mei obositi hihihih

simo...am urcat si pe munte, am facut si cu aspiratorul ieri, aseara am mancat si picant ca auzisem ca daca mananci picant se rupe apa...nimic...azi ma pun iar pe drumuri sa fac o plimbare cu fetele sa ma misc...dar na cum vrea Doamne Doamne, imi zicea si sotul sa mergem sa-mi fac inducere, dar parca nu-mi vine sa ma bag eu in calea destinului...deci astept si vorba ta nu tre sa dea semne, vine ea pe nepusa masa parca vad

aaaa apropos, sa va intreb si pe voi, avand in vedere ca ea e deja axata pe iesire si capsorul ei e foarte, foarte jos si colul s-a retras complet...tot stau si ma intreb de ce am doar noapte scurgerile de care va zic si ziua cand stau in picioare nimic

credeti cumva ca ar fi posibil, ca apa sa nu se rupa din cauza ca e capul asa de jos si sta cumva pe post de dop, de nu are apa pe unde sa se scurga? doctorita mi-a zis marti ca doar de 4cm i-a intrat degetul asa de jos e capsorul

ma gandesc si io cu mintea mea creata

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

i-am pus pozele lui bb pe picasa

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si de Alex 28.02.2011

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput