Parcare mama si copilul ! E necesar?
Raspunsuri - Pagina 18
Androix spune:
Cum ai putea sa nu-l invidiezi? ![]()
Nu spun c-ar fi fost cazul acum, ca n-o cunosc catusi de putin pe autoarea topicului dar aceasta atitudine exista si nu toti ne ofilim de invidie
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
valentinag spune:
"Vai, dar ce masina!Vai dar ce culoare frumoasa, vai da ce jenti!"
Superb!![]()
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ariadna33 spune:
mi s-a parut tare faza cu "nu fiti invidiosi, intr-un an va veti lua si voi o masina ca asta... haha, ce glume am in mine, nici in 100 de ani nu veti avea voi masina ca a mea!!!"
sa moara dusmanii de necaz!
adevarul e ca si prietenii protagonistului trebuie sa fie la fel ca el, ca cine se aseamana se aduna iar mesajul era pentru ei, deci...
lara_c spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Androix
As vrea sa-l vad pe-ala. E cea mai naiva remarca citita vreodata de mine! ![]() www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Nu e DELOC naiva. Am simtit-o si eu de ff multe ori. Aici pe forum ma refer, nu cred ca BB se referea la viata de zi cu zi.
Lara mami de Errie si Jamie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal*Thailand
Burtocika spune:
Eu fac parte din categoria "naivilor" de care pomenea Bebe Beca ... Mi-e jena sa pomenesc in fata colegilor ca am fost un wwek-end la Viena sau o saptamana la Disneyland sau ca am fost internata cu copilul la Medlife, pt ca se uita toata lumea chioras la mine, cu o invidie aproape palpabila, si isi dau coate si se intreaba "de unde are draga asta bani?".
Banii pe care-i am nu sunt picati din cer, sunt munciti din greu si am facut amandoi sacrificii pt ei. Si nu ma laud cu ei, dar as vrea sa nu simt in fiecare zi adevarul proverbului "sa moara si capra veicnului"
Androix spune:
Eu n-am ce sa ma explic mai mult, credeam c-ati inteles despre ce atitudine am vorbit eu.
Naspa daca sunteti jenate cu castigurile muncite si pentru care faceti sacrificii. Ceva nu e in regula, cel mai probabil nu vorbiti cu cine trebuie ![]()
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Androix Eu n-am ce sa ma explic mai mult, credeam c-ati inteles despre ce atitudine am vorbit eu. Naspa daca sunteti jenate cu castigurile muncite si pentru care faceti sacrificii. Ceva nu e in regula, cel mai probabil nu vorbiti cu cine trebuie www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
imi permiti sa te intreb: atunci tu de ce ai simtit nevoia sa precizezi ca nu ai un Q7, ci un Logan (nu mai retin daca ai spus un "amarat" de logat si mi-e cam lene sa caut in urma)?
mianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jenn Apropo de amenzi,aici ocupatul unui loc de parcare pt invalizi costa vreo 200 de euro |
din cate am auzit (ieri) si aici e cam tot atat - adica 800 de roni, ceea ce face aproape 200 de euro. asta imi zicea ieri taximetrista in Timisoara, in Piata 700, unde am mers sa iau cateva buhete de flori, si a fost nevoita sa faca cateva ture pana m-am intors, intrucat un alt sofer tocmai se alesese cu respectiva amenda, deoarece la nebunia care era acolo parcase pe singurul loc de parcare ramas gol, care era cel pentru persoane cu probleme. insa nu stiu daca se dau astfel de amenzi si intr-o zi fara nebunia de ieri.
Androix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ariadna33
imi permiti sa te intreb: atunci tu de ce ai simtit nevoia sa precizezi ca nu ai un Q7, ci un Logan (nu mai retin daca ai spus un "amarat" de logat si mi-e cam lene sa caut in urma)? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate***************** |
Caut eu si o sa-ti spun, dar nu chiar acum.
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
As vrea sa-l vad pe-ala. E cea mai naiva remarca citita vreodata de mine!